Bencede başarı senin canım.olmadı bidaha gittiğimde açık açık derim böyle böyle yapıyorum diye, oda bu başarıyı kendinin sanmasındediğin gibi ben de kendimi tanıyorum ve onun bana verdiğiyle asla olmaz bu iş
bu arada sen onların lafına hiç aldırış etme, bide şu var hedefine az kaldı vücudun baya şekillenmiştir ufak değişiklikleri göremiyo olabilirler ama sen aldırış etme tartı ve kıyafetler asla yalan söylemez , bunuda en iyi sen bilir anlarsın
teşekkür ederim o uyurken yapıyorum artık:) çok şükür biraz toparladıGeçmiş olsun canım
Olsun çocuk iyilessinde yaparsin
çok teşekkür ederim canım sağol daha iyi bugün soğanlı sarımsaklı ballı ür var ya ondan yaptım çok iyi geldi doğal antibiotik diyorlar yaCanim cok gecmis olsun, simdi nasil iyimi durumu
Enerjin yoksa zorlama kendini yarin telafi edersin
Aynen aynen karbonhidrat oldu mu durakliyor kg vermem.olsun arada kaçamak olurbugün çok yoruldum kardan adam yaptım, biraz kar yormuş beni:)
ama kızım kek istedi ona yapınca dayanamadım ben de yedim çok pişmanım. ben karatay beslenmesi uyguluyorum. bana en çok uyan o oldu 5 senedir hamile kaldığım kiloya inememiştim diyetisyene bile gittiğim halde. ama karatay beslenmesi ve yürüyüş ile 5 kilo gr zayıfladım. bugün kaçamak yaptığım için çok rahatsız hissediyorum. ben de karbohidrat yediğim anda asla kilo veremiyorum. hayatımdan ekmeyi çıkardım zaten sevmezdim. 2 haftada bir kez denk gelirse kahvaltıda yiyorum o kadar.
Olur olur tatlım. Arkadaşım yapio çok övdü .yanlari simitleri vs gitmiş 2 ayda .bende değiştirerek yapmak istiyorum.çünkü alisiyor vücut aynı sporahepsini bir günde yapamamki ben akşamları o kadar vaktim olmuyo, zaten bisiklette işim bittiğinde 10 10,30 oluyo, birgün biri diğergün diğeri şeklinde olsa belki, olurmu sence öyle
Olur olur tatlım. Arkadaşım yapio çok övdü .yanlari simitleri vs gitmiş 2 ayda .bende değiştirerek yapmak istiyorum.çünkü alisiyor vücut aynı spora
Oluurrr uyarım sana. Ya bi blog gördüm kız acayip incelmis.arkadasimda çok farketmez. Biraz belim ağrıdı zaten bu hafta bisikletteno konuda bende hemfikirim vücut alışıyo aynı spora kesinlikle değiştirmek gerekiyo, ozaman 1 ay eliptiği bırakıpta bunun 3 videosunu peşpeşemi yapsak ki, ben eliptikten önce yapmıştım baya terletiyo ve yoruyo
Oluurrr uyarım sana. Ya bi blog gördüm kız acayip incelmis.arkadasimda çok farketmez. Biraz belim ağrıdı zaten bu hafta bisikletten
Bu güne ne dersin?her gün yapalım öncelik bu olsun isteyen ek olarak bisiklette yapsin.sporumu yaptim+bisiklet gibi bildirim yapalım. Buradan.öbür taraf çok kalabalık.link atarmısın bakıyım bende
eeee ne zaman başlıyoruz o zaman jillana
Bu güne ne dersin?her gün yapalım öncelik bu olsun isteyen ek olarak bisiklette yapsin.sporumu yaptim+bisiklet gibi bildirim yapalım. Buradan.öbür taraf çok kalabalık.
Sabah 30dk eliptik yapmıştım akşam jillian a başlıyorum. Yarından itibarende jillian i sabaha çekiyorum. Hiç ara vermeden di mi 30 gün yapcaztamam olur canım, bugün başlayalım, halim ve vaktim kalırsa eliptikide yaparım
Sende supersin tatlım. Hedefe beraber ulaşıcaz.niye yanlız kalasin hedefe ulaşınca is bitmiyor spora devam.bir daha asla bırakmam .birakinca tüm emekler gidiyor.dilim yandı bi kerevalla süpersin sen kısa zamanda hedefe ulaşırsın sen, bende yanlız kalırım
hiç ara vermeden diycem ama illaki arada aksaklıklar çıkabiliyo, şöyle yapalım bu jillan nın 3 videosu varya benim bildiğim level1 10 gün, sonra level2 10 gün, sonrada level3 10 gün yapılıyo ve 1 ay tamamlanıyo, bizde bu şekilde yapalım arada yapamadığımız gün olursa yaptı kabul edip o şekilde devam ederiz hem arada dinlenmiş olur kaslar
Günde 80dk bisiklet hem kaslarını yorar hem seni sıkar.30 40 dk kardio yeterli.direnç fitnes plates gibi egzersizler yap tatlım .2.bir spor istiyorsan.ben şimdi jillian a başladım. Yarın sabah jillian akşam 25_30 dk bisiklet yapiciiim.Selam kızlar... İkizlerimden bildirim yapıp yapmadığımı hatırlamıyorum ama dün 40 dakika yapabildim. Bugünde 40 dakika yaptım akşam yapabilirsem yine yazarım. Bu dediğin videoyu bende yapmayı düşünüyorum..
Masallah sana yaGünde 80dk bisiklet hem kaslarını yorar hem seni sıkar.30 40 dk kardio yeterli.direnç fitnes plates gibi egzersizler yap tatlım .2.bir spor istiyorsan.ben şimdi jillian a başladım. Yarın sabah jillian akşam 25_30 dk bisiklet yapiciiim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?