- Konu Sahibi elizabeth_bath
-
Regl oldum günlük poff
çok geçmiş olsun canım
iş yogundu kusura bakma yazamadım
bende birlikte destek vererek sağlıklı kilo vermek istiyorum
öptüm yarın görüşüüz
Selam tatlım :)
Kaç gündür ben de giremiyordum hem ablamlar geldi, hem de mezuniyet törenim falan vardı.
Haftasonu zor geçti ama bugünden sonra yine toparlanma vaktii
günaydın canım
benimde ablamlar geldi :) efede geldi daha alışamadı bana malum akşamları görüyor
çok tatlı yegen sevgisi
ablamlar oldugu için herşey yapılıyor evde bende yiyorum
ama azar azar yemeliyim asla kendime bunu yemeyeceksin demiyorum sadece çay içerken şeker atmamam lazım genelde bunada uyuyorum öglenleri 3ü 1 arada içiyorum
öğlen yemeklerimi genelde evden getiriyorum arkadaşlarda öyle yapıyor tabi haftada bi dışardanda yiyorum döner harika
kasım ayında kendime defter yaptım yediklerimi saat saatine yazdım
ara öğünlerimde bolca yogurt yedim tostumun yanında ayran içtim daha çok tokluk hissetmek için
bence sende not almalısın yediklerini
video indirdim spor için şuan tae bo çok ilgimi çekiyor resmen boks yaptırıyor adam
bütün negatif enerjimi atabilirim bu tae bo ile bence sende izle videolarını belki begenirsin tatlım
Ayy çok heyecanlıyım yeğen için, muhteşem olacak bir doğsa :)
Annem onlara yemek yaptıkça yedim, yaptıkça yedim. Bi de regl olunca yaa ben reglim canım istiyo bananeee deyip daha da çok yedimAma tartıldım, eksilmişim bile geçen cumadan beri çok şükür.
Canım kesinlikle yediklerini yazmak çok işe yarıyor ama ben bazen dürüst davranmıyorum deftere.
1 parça çikolata bir ısırık değil onbeş yirmi gramı buluyo
Yazsam yediklerimi, üstüne bir de kalori hesaplasam çok iyi olabilir aslında haklısın.
Ben de Tiffany videolarını yapıyorum canım. Kalçanı sallaya sallaya bel inceltiyosun resmen
Tae bo'ya mutlaka bakıcam, stres atmaya ihtiyacım var zaten bu ara.
Şimdi izlemeye başlayım umarım yapabilirim ve umarım işe yarar :)
Ben hiç çay içmiyorum canım yaa. Zaten tadını sevmiorum, şekersiz içebilmek de imkansız. Sırf o yüzden ağzıma sürmüyorum artık çay :)
Yeşil çay falan içiyor musun peki?
canım ne mezunusun bu arada hayırlı olsun okul bitmiş
fitiform çayı aldım sakarya caddesindeki lokman hekimden içinde lcarnitin var bana çok iyi geldi istersen dene 12 tl içinde 40 tane var
bu ara spor da sağlıklı beslenmeyede ara veriyorum 2 haftacık ama elimden geldigince az yememe çalışacagım
tiffaniyi duymamıştım merak ettim benimde basen sorunum var işe yarıyosa süper
canım ben tiffaniy videolarını görmedim yardımcı olurmusun
teşekkür ederim videolar için canım
akşamları protein tüketmeye çalışabilirsin
bimden tavuk naggut alıyorum tost makinesinde pişiriyorum yanına ayran büyük bir bardak
istediğim kadar yiyorum dukan gibi düşün
bide en hoşu sabahları bol yogurtlu müsli yiyorum 4 gün böyle kahvaltı yap 2 günde yumurta haşla yada tavada yapıp yiye bilirsin
asla ama asla aç bırakma bedenini lütfen ben bu sayede verdim en son 16 yaşında gördüm 67 kg düşün hep 74 -72 arasındaydım
canım tatlı isteğini şöyle gidermeye çalıştım toz tarçın 1 çay kaşığı sonra 1 çay kaşığı yeşilçay üstüne sıcak su koydum ılık olunca içtim
bu sayede çok fazla canım tatlı istemedi çünkü tarçın kan şekerini dengeliyo
bitki çaylarının içinede at 1 çay kaşıgı hatta siyah çayada dene
bence tadı harika oluyo
4 yıllık işletme mezunuyum özel firmada masa başı çalışıyorum
fazla hareket yok
kpss 2014 yılına hazırlanacagım
matematiğim iyi degil umarım zamanla onunda üstesinden gelecegim
inş sende güzel bir iş bulursun
canım ben çıkıyorum iyi akşamlar öptüm sabah görüşürüz
günaydın canım
nasılsın bakalım ?
merak ediyorum tarçını denedin mi
rüya gördüm çok mutsuz uyandım kpss puanımla yine atanamadım ablamlar gidince adam akıllı kpss başlayacagım tam çalışamadığımdan böyle stresli düşünceli olumsuz bakıyorum hayata böyle olmamalıyım
sen düşünüyormusun kpss denemeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?