Elizabeth_Bath'ın Azimli Zayıflama Günlüğü

Bugün biraz daha yoğunlaştırdım menümü
Sabah iki kuru kayısı
Kahvaltı: 2 tam buğday ekmeği arasına kaşar peynirli tost
5 zeytin
1 bardak süt
Ara: 1 avuç çiğ badem
Öğlen: Çeyrek kokoreç
Ara: Süt ve elma
Akşam: Et döner ve iki küçük parça pide
Bol salata
Ayran
Ara: Kestane patlatıcaz 10 tane falan yerim sanırım.
Süt

Öğlen de akşam da etli şeyler olunca akşam döneri az tutup salataya yoğunlaşıcam :) Toplamda 1500 kaloriyi geçiyorum bu menüyle. Sanırım oturucak yavaş yavaş. Tüm gün dışarda olduğum için ev yemeğim yok ne yazık ki bugünlük

Ne zor bir hastalıkmış... Her yanım alev gibi yanıyor, ayrıca ağrıyor içten içe.
Ağrı kesici, ilaç, krem hiçbiri fayda etmiyor.
Rabbim kimseye yaşatmasın... Ağlıyorum kaç saattir acımdan...

öyle anlatıyorsun ki bende üzülüyorum canım ya
tekrar tekrar çok çok çoook geçmiş olsun

öyle anlatıyorsun ki bende üzülüyorum canım ya
tekrar tekrar çok çok çoook geçmiş olsun

Sağol canım.. Altüst oldum resmen. Ne hissettiğimi, ne düşündüğümü anlayamayacak kadar zonkluyor başım, diğer ağrılar cabası.
Yazarak rahatlamaya çalışıyorum ama olmuyo
Çok teşekkür ederim canım

bende çabuk pes ediyorum. ama birbirimize destek olup vermeliyiz bu yüzden buraya katıldım. dayanma gücü bulalım diye. umarım başarırsın ben geçen yıl mezun oldum herkes zayıf ortalarda oynarken yerimden kalkmak bile gelmedi baloda büyük beden birşeyde bulmak zor. Aldım ama içime sinmeyen sadece bedeni olan bişeyi zayıflar düz elbiseyle bile gayet iyi görünüyordu. çok moralim bozuldu aynı şeyi ilerde düğünümde yaşamak istemiyorum. sende hep anları düşün hırslan canım

Evet bu durumlar daha çok üzülüp yememizi değil, hırslanıp kilo vermemizi sağlamalı aslında. Canım, burda olduğum müddetçe destek olacağım sana. Umarım düğünlerimizde hiç ama hiç yaşamamış gibi olacağız bu sorunları.
Zayıf insanlara daha çok yakışıyor tabiki. Belki 50 60 liralık elbiseyle bile bizim kilomuzdakinden çok daha iyi görünebilir. Sense en az 2 3 katını vermişsindir elbisene. Ah be canım. Adaleti kendimiz yapıcaz kendimiz için. Pes etmek yok bu kez.

verdiğim fiyatı bir bilsen değmezdi de çok özel bir yanı yoktu. ama mecbur kaldım sözlümle aynı sınıftaydık ve o baloya gitmek istiyordu. tek bırakamayacağım için beraber gittik o güzel olduğumu düşünüyordu. ama o elbiseleri denerken kendimden nefret ettim hiç bişey olmayınca benim içime sinmedi tatlım. o yüzden benim yaşadğımı yaşama ver ve doya doya eğlen. bu arada hastalığın için geçmiş olsun inş çabucak iyileşirsin...

Anlayabiliyorum durumunu çünkü ablamın düğününde aynısını yaşadım ne yazık ki. Fotoğraflara baktıkça sinirlerim bozuluyor. Umarım biter artık bu çile. Cidden çok sıkıldım...
Çok teşekkür ederim, umarım iyileşebilirim..

Yataktan kalkarken bile canım acıyor. Cidden en önemlisi sağlık, her şeyin başı. Birkaç gün, en azından ateşim falan düşüp, yaralarım biraz iyileşene kadar menü yazabileceğimi, dengeli beslenebileceğimi düşünmüyorum. Çok ağır geçiyor çünkü günler. Umarım her şey düzelir..

canım bence kendini fazla sıkma sağlığın yerine gelsin iyileş ondan sonra devam edersin
tekrar geçmiş olsunn

Bugün tartı günümdü. Bu haftadan sonra cumaya alacağım..
07.11.2012: 92.5
14.11.2012: 90.2
21.11.2012: 89.2 (Reglim)

Tebrik ederim fıstıkım Çok güzel kilo veriyorsun. Darısı isteyen herkesin başına

Afiyet olsun canım. Artık ne yapacağını biliyorsun. Salata çok iyi bir fikir

Hastaneden yeni geldim.. Serumdan ve iğneden sonra biraz daha iyi hissediyorum. Ateşim düştü çok şükür en azından.

Canım benim çok geçmiş olsun. Acaba hastanede mi yatsaydın? Orada senin daha rahat olmanı sağlayabilirler belki... Canın ne istiyorsa onu ye. Peki menü yazma, ama kaç haftadır verdiğin emeği hatırlatmak isterim. Kendini strese sokmadan bunu düşünebiliyorsan yap, sıkıntıya gireceksen boşver. Her şey düzelecek elbette, böyle kalacak hali yok şeker. Doktorlar ne diyor? Kaç gün daha böyle devam edebilirmiş??

Hiç hastanede yatma durumundan bahsetmedi doktor. Ağır geçirmen normal, ağırlaşabilir hazırlıklı ol dedi Menü yazmıyorum ama çok da abartmıyorum Allahtan.
Ağrı kesiciler işe yaramayabilir dedi doktor, yayılabilir kızarıklıkların bu çok normal. Su toplamaya başlıcak dedi. Kötüye gidiyor yani bi garip
Annem daha önceden geçirmiş, daha hafif geçirmiş ve yaklaşık bir haftada geçmiş. Umarım on güne kadar falan tamamen toparlanabilirim. Bir de yine sınavlarım var. Daraldım yine

Allah yardımcın olsun. Senin için dua edeceğim. Acılarının hafiflemesini umuyorum fıstıkım. Rapor alsan sınavların için faydası olmaz mı hiç?

Allah yardımcın olsun. Senin için dua edeceğim. Acılarının hafiflemesini umuyorum fıstıkım. Rapor alsan sınavların için faydası olmaz mı hiç?

Allah razı olsun ablacım,çok sağol.
Raporum var, okula hiç gitmiyorum ama raporda sahtecilik çok olduğu için kabul etmiyor artık hocalar sınavlar için raporu En kötüsü açıp göstereceğim vücudumdaki yara gibi şeyleri, insafa gelirler belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…