Elizabeth_Bath'ın Azimli Zayıflama Günlüğü

Çok teşekkür ederim canım :)
Bu hafta spor azaldı, kilo veriş azaldı :)

bunları sorun yapma
tam tersine devam et spora kaldıgın yerden devam ett
haftta sonu nette girmiyorum salı itibariylede yıllık iznimi kullanacagım 2 hafta yokum
sonra geldigimde ramazan olacak ve yeni ben sağlıklı yaşama dönecegim
öpüyorum seni hareket etmeye devam
bugün hiç durmadan 1 saat yürüdüm ve regl oldum sporu seviyorum
sağlıcakla kal

Yok yok sorun etmiyorum bunları.
Sadece bedenimin farkındayım :)
Adına sevindim yıllın iznin için
Ramazanda beraber oluruz daha iyi olur :)

merhaba caniiim:) mezuniyetini kutlarım, okudum bütün sayfalarını bir çırpıdaa ☺ diyorum ki beraber incelmeye çalışsak...☺ benim de günlüğüm var bir uğrayıp bir uğrayamıyorum...kendimi tanıtayım 23 yaşındayım okuyorum hala ve tamı tamına 120 kiloyuuuum :/ boyum da 165 santim :) ben tek öğün diyetini uyguluyorum sen de istersen 1 haftalıına vücudunu şaşırt ve bu diyeti uygula. en az 3-4 kg verirsin hem suyunu da atmış olursun. tabi sen bilirsin. yarın ugrayacağım buraya... iyi geceler ☺

Ahh canım hoşgeldiin :) Teşekkür ederim mezuniyetim için, darısı başına
Tek öğün diyeti nasıl ki canım? Anlatabilir misin biraz? Tek öğüne çok dayanamayan ağzı durmayan biriyim aslında ben ama kilo vermem durduğunda bunu yapıp vücudumu şaşırtmak mantıklı olabilir :)
Her gün bekliyorum, gel konuşalım. birbirimize destek olalım. Yoksa olcak iş değil bu diyet falan

Ay evet ya hem de şu sıcakta hiç çekilmiyor diyet falan :) Benim de ağzım hiiiç durmaz ama uygulamaya gelince başarılı oluyorum, aslında diyete başlayınca devamı geliyor. Bu sitedeki diyet başarı öykülerinden birinde gördüm bu diyeti. Hilary' nin başarı öyküsü. 1 ayda tam tamına 20 kg vermişşş :O o da senin kilondaymış sporla ve bu diyetle tam 20 kg:) Ay söylemesi bile heyecan verici...:) Şimdi canım sabah kalkıyorsun limonlu suyunu içiyorsun, saat 11-12 arası nescafe 3ü bi arada içiyorsun. Saat 2-3 arasında tek öğün olan yemeğini yiyorsun. İstediğin her şeyi yiyebilirsin ama. Örneğin: 2 yumurta, 1 domates, 1 salatalık, 2-3 dilim ekmek, 1 kase yoğurt. yani istediğin her şeyi yiyebilirsin, karbonhidratı az tutmak lazım ama yine de. daha sonra akşam 6-7 gibi bir nescafe 3ü 1 arada içiyorsun tabi acıkırsan. Acıkmazsan gerek bile yok :) Vee en önemlisi spor, spor şart anlayacağın. Ben bugün bu diyete başlıyorum. Kilom tam 119 çıktı iyi bari 1 kg vermişim ( 3-5 gündür diyeti aksatmıştım kilo aldım sanıyordum). 1 hafta boyunca her gün ölçüleceğim. Bakalım 1 haftada kaç kilogram gidecek. Akşamları annemle de spora gideceğiz.Kilolar da çabucak gidecek ooh miss.

Ay 20 kilo çok güzel bir sonuç ama benim bir öğüne dayanabilmem pek mümkün görünmüyo canım yaa :) Ben duramıyorum çünkü, hemen acıkıyorum nedense Belki bir gün deneyebilirim ama kendime çok güvenemiyorum açıkçası :26:
Canım bu kez bırakmayalım lütfen. Pes etmek istemiyorum...
Zayıf halimi hiç bilmiyorum acaba nasıl olucam. O kadar çok istiyorum ki hafiflemeyi, o kadar çok istiyorum ki beğendiğim kıyafetleri almayı

Aynen, kendimi en az 70 kiloyla hatırlıyorum...:) Alışveriş zaten en büyük hayallerden birisi, dilediğince yapabilmek. Sırf bedenine uyuyor diye değil beğendin diye almak vs. çok şey var valla öğle yemeğim ise 1 tabak güveç 2 dilim ekmek 1 de domates. sen ne yaptın bakalım :)

Ben onu bile hatırlamıyorum
Babama dedim zaten, eğer kilo verirsem ocagına incir ağacını dikicem ona göre diye. Sen ver kızıımm istersen üç tane ağaç dik diyo
Sabah bir kase çorba içtim, bir dilim de tam bugday ekmegi yedim
Arada 10 tane falan kiraz yedim
Birazdan öğle yemeği yicem salata iki tane biber dolması ve yoğurt
Bu arada 15 dklık da bir spor yaptım

Ohh afiyetler olsun :) Ben de yayıldım oturuyorum evde akşamki sporumu bekliyorum Özellikle de şu arkası uzun önü kısa etekli elbiseler var ya yazlık mükemmeller hatta bir tanesine bayıldım sırf onu giymek için zayıflıyorum

önü kısa arkası uzun yazlık elbiseler: Yandex.Görsel'de 4 bin görsel bulundu
Mesela bunu giymeden ölmeyi düşünmüyorummm

Ayy muhteşem bitanem bunlar yaa
Benim de şu an en büyük isteğim H&M'in siyah uzun tül bir eteği var, içi siyah mini etek, üstü aynen böyle önü kısa arkası uzun tül O eteği istiyoruummm :)
Sonraa bir de şey, zımbalı deri mont istiyorum..
Hmm bir de yırtık dar pantolon istiyorum..
İstiyorum da istiyorum

hahahah benim listem de epeey bir uzun :) inşallah bu istediğimiz şeylerin içinde çok güzel duracağımız günler de geleceek Bunları düşünerek sabrediyorum yoksa çoook açım bir nescafe içtim de bastırdım bir nebze açlığımı :)

Off canım inşallah iyi sonuç verir senin diyetin. Tek öğün baya zor çünkü
Bu arada ben 3 mile yürüyüş (45dk), iki tane de Tiffany videosu yaptım (15 dk)
İyi oldu spor. Ramazana kadar 80leri görmek istiyorum

Menü yazmaya başlayacağım yoksa git gide büyüyecek porsiyonlarım :)

Sabah: 1 kase mercimek çorbası
1 dilim tam bugday ekmegi
3 sivri biber
Ara: 10 tane kiraz
Öğle: 3 minnak zeytinyağlı dolma
bir soğan
biraz light yoğurt
Ara: Yokk
Akşam: Tonbalıklı salata, içinde biraz da sebzeli makarna var

Sporum da toplamda 60 dk

Ayyy dün küçük bir kaçamağım olduu aslında küçük de değil ama söylemem lazım, gözleme yedim ben...:/ ama bugun gayet güzel gidiyor. Senden ne haber, diyet ne alemde? :)

Ayyy dün küçük bir kaçamağım olduu aslında küçük de değil ama söylemem lazım, gözleme yedim ben...:/ ama bugun gayet güzel gidiyor. Senden ne haber, diyet ne alemde? :)

Kaçamak sayma onları tatlım, bizim yolumuz baya uzun. Sürekli çok katı bir şekilde sürdürebilmemiz mümkün değil zaten :)
İyiydi benim günüm. akşam yemeğimi de yedim, kandil diye de baya yoruldum.
Şimdi dinleniyorum

Bugün uzun süre dışarda olduğum için pek doğru bir menüm olmadı ama sporum var. Nazarım olsun diyelim.
Kahvaltımı kuzenimde yaptım o yüzden diyet özel menü yapamadım
Sabah: İki dilim ekmek üzeri sucuk, biber gizi malzemelerle kızartılmış
5 6 dilim salatalık
2 3 zeytin
1 bardak çay iki şekerli
Ara: 2 tane limon lifli bisküvi
Öğle akşam karışık: tonbalıklı salata, içinde bir miktar kepekli makarna

Sporum da 35 dk kadar Leslie ile yürüyüş. Annem sağolsun yaptık beraber. Yoksa kalkmıcaktı bugün totom.
Yarın halamda gün var. Sabah erkenden ona yardıma gidicez annemle. Artık yarın çok parlak bi menü beklemiyorum kendimden

İnanıyorum ben sana yarınki ''günün'' üstesinden geleceksin, teyzelere aldırma sen diyetine devam et. Onların 'şunu ye kızım şunda hiç kalori yok' demelerine bakma sen. :) Hepsi yalaan Ben beğendim bugünkü menünü.:) Yarın güzel bir sabaha uyanalım, iyi geceler :)

Son düzenleme:

Zaten menüyü biliyorum. Tavuk pilav bir de envai çeşit hamur işi falan. Ama zaten o konuda çok seçiciyim, o yüzden tavuk pilav artı salata yer kalkarım sanırım :)
Bugün yaptığım helvadan bile yemedım yaa. Maşallahım var. Asıl 5 gün önce falan kakaolu AOC dondurma aldım ki çok severim tadını, hala dolapta duruyor :) Şaka gibi :)
Güzel bir sabaha uyanalım canım, güzel bir gün yaşayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…