Elizabeth_Bath'ın Azimli Zayıflama Günlüğü

Merhaba canım,nasıl oldun?Biraz daha iyi misin?

Elizcim, nerelerdesin canım? Nasıl oldun??

Maalesef daha da kötüledi.. Yayıldı o minik yaracıklar, acılarım da arttı
İlk doktorun verdiği ilaçlar bugün bitti, yarın tekrar gidicem. Bir de rapor alabilmem lazım, çünkü bu halde okula da gidebileceğimi sanmıyorum
Diyeti de biraz değil baya boşladım ama akşamla beraber tutmaya başladım tekrar. Canım yandıkça yiyecek bişeylere sarıldım resmen bu hastalık dönemimde. Tekrar 9lu sayılara çıkmadığıma eminim ama kilo veremediğime de eminim şu an için. Yarınla beraber spor konusunda olmasa da yemek konusunda eski düzenime dönüyorum ablalarım. Sağolun sorduğunuz, merak ettiğiniz için

Tekrar geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl oldun? Umarım hafiflemeye başlamıştır.... Kendine dikkat et ve hiç bir şeyi kafana takma canım. Sevgiler

Tekrar geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl oldun? Umarım hafiflemeye başlamıştır.... Kendine dikkat et ve hiç bir şeyi kafana takma canım. Sevgiler

Sağol ablacım. Bugün çok şükür biraz daha iyiyim, azaldı ağrılarım.
Pazartesi gibi de artık daha düzenli, daha sağlıklı olmaya başlayacağım :)

Sağol ablacım. Bugün çok şükür biraz daha iyiyim, azaldı ağrılarım.
Pazartesi gibi de artık daha düzenli, daha sağlıklı olmaya başlayacağım :)

Çok sevindim canım. Allah tekrar yaşatmasın. Altta yatan sebebi de ortadan kaldırmak için alman gereken bir tedavi varsa ihmal etme olur mu fıstıkım?
Tamam Elizcim. Pazartesi sabah tartılıp yeniden başlarız, iyi bak kendine...

Seni burada görmek çok güzel Sağlığına kavuşmana sevindim. Rabbim tekrar yaşatmasın. Sen de kendine dikkat et şekerim.
Benim fena gitmiyor. Biraz yoğunca 2 hafta geçirdim. Annecim gelmişti, bugün gönderdim. İlk hafta bol hızlı yemek, atıştırma ile geçerken; ikinci hafta kaçamaksız, akıllı uslu geçti
Sen ne durumdasın şekercim?

Amin inşallah ablacım :)
Benim durum baya feci, porsiyonlar büyüdü, kaçamak kaçamak üstüne. Tartılmaya korkuyorum şu an. Bugünle beraber dikkat etmeye başlıyorum. Umarım düzelicem :)

Hoş geldin canım,nasıl oldun?

Çok şükür daha iyiyim artık :)

Korkmana gerek yok. Bence bir an evvel tartılıp kaldığımız yerden devam etmelisin. Sağlıklı beslenmeye başladığında gayet güzel kilo veriyorsun. Fakat dikkat etmen gereken şu: diyet yapıp bırakmak bir süre sonra dirence sebep olabilir. Bu da eskisi kadar kolay kilo verememene....
Hadi bakalım nerde kalmıştık

Öncelikle beni de aranıza alırmısın diye başlamak istiyorum :) İsterseniz biraz hikayemden bahsedeyim size. Ben şu an 20 yaşındayım, ben genel olarak toplu diye tabir edilen bi ergenlik geçirdim. Sadece ''ergenlik'' diyorum, çünkü adet görmeye başladıktan sonraki yıllarda kendimi kilolu hissetmeye başladım. 12 yaşında adet oldum ve sonrasında kapanmaz bi iştaha sahip oldum her neyse ben bi şekilde 17 yaşında kendimce diyet yapmaya başladım. çok çok fazla yazılar okudum araştırmalar yaptım internette. önce işe kalori sayımıyla başladım daha sonrada lahana suyu içmeye başladım ki beni kilo vermemde aşırı yardımcı oldu. Birkaç yardımcı bir şeyler daha yaptım lahanayla birlikte, BİM' den aldığım form çaylarından içtim hergün 2 fincan, bir de ip atladım. Arkadaşlar bu ip atlamayı bir araştırın derim size, yok böyle bi spor o kadar faydalıymış ki bende faydasını çok fazla gördüm haliyle. İp atladım dediysem de öyle ip alıp sokaklarda ip atlamak değil :) evin içinde ellerimi ip tutat gibi yaptım, hayali yani :) dakikada 100 tane çoğalta çoğalta 1500 e kadar çıktım ki düşünürseniz 15 dakikanızı alıyor. Ve sonuç inanılmazdı 1.5 ayın sonunda tam tamına 14 kilo vermiştimmm :) dediğim gibi şu an 20 yaşındayım geçen 3 senelik süre içinde hep en fazla 3 kilo aldım verdim, aldım verdim. Hiç daha fazlası olmadı. Hani hep derler ya ''çabuk kilo verince fazlasıyla geri alırsın'' diye, yok öyle bir şey ''yersen alırsın'' bu kadar basit. 70 kilo ile diyete başlamıştım 56 ile bitirdim. Ve size en büyük tavsiyem arkadaşlar ne olur lütfen ama lütfen lahana suyu için biliyorum tadı iğrenç çok haklısınız benim lahana şu an o kadar tahammülüm yokki turşunsunu bile yiyemiyorum ama ne olur için sıkın dişinizi 1 ay için şu lahana suyunu. Bir de içme konusunda size bir tavsiye vereyim. Kokusunda çok tiksiniyorsanız pet şişenin kapağını delin ordan bir pipet sokun öyle için kesinlikle koku gelmiyor. Peki şu an kaç kiloyum diye merak eden olursa 58 kiloyum 2 kiloyu vermeye çalışıyorum. Bugün diyetimin 3. günü. Bunu belki size bi yararım olur diye yazdım. Son olarak tavsiyelerimi sıralayıp gideyim. :)

- Mutlaka ama mutlaka lahana suyu için
- BİM de satılan form çaylarında için 2 fincan
- Her şeyin lightını yiyin özellikle peynir olmakla birlikte süt, yoğurt vs..
- İp atlayın dakika da 80-100 olmak şartıyla
- Ve kesinlikle kalori hesabı yapın 1200 ü geçmeyin ( ama ben 600 ü bile bulmamışımdır. benimki bildiğiniz ölüm diyetiydi. Bunu kesinlikle denemeyin. unutmayın en az 1000 e inin

Tekrar merhaba herkese.
Ben yine kaçtım, yine uzaklaştım diyetimden sporumdan ve tekrar kilo aldım. Bu kez daha ağırım, daha yorgunum.
Ama artık yeter. Gerçekten yeter.
Fazla kiloların verdiği acıları taşımak çok zor...
Umarım desteklerinizle bu kez son denememi bitirebilirim başarılı bir şekilde.

Çok güzel gidiyor üç gündür spor ve diyetim.
Bugün moralim çok bozuk günlük. Mezuniyet töreni için aldığım elbisem hala gelmedi. Hıçkıra hıçkıra ağladım dakikalarca sinirimden. O gelmezse ne giyeceğim hiçbir fikrim yok çünkü lanet büyük beden kıyafetleri asla ama asla gençler için yapılmıyor resmen.
Umarım gelir çünkü gerçekten sinir krizi geçirmeme ramak kaldı

Tartı günümüz geldi çattı günlük.
Geçen hafta: 96.5
Bu hafta:94.5
Şimdi ne yapıyoruz, vücudumuza teşekkür ediyoruz ve incelmeye devam diyoruz
Ölçülerim ise şöyle değişmiş

Bacak: 67 - 67
Kol: 33 - 33
Bel: 107 - 104
Göbek: 120 - 119
Kalça: 117 - 116

merhaba canım ankaradayım
24 yaşında bekarım
masa basında işim var ve kpss hazırlanacagım stres var
160 boyunda şu an 67 kgyim
kasım ayında burda 72 kg ile başlamıştım
dikkat etmediğim için kilo vermem durdu
hafta sonu evdeyim temizlikle yapıyorum stres yapınca yemek yiyorum moralim bozluncada yiyorum bu huyumu sevmiyorum ve dikkatli olmaya devam edecegim
birbirimize destekçi olursak mutlu olurum sarıldım

ben de ankarada'yım. yaşım 23 :)
Yakınmışız.
Ne güzel vermişsin kilo :) Darısı bana inşallah.
Canım mutlu olsam da yiyorum, stres olsam da yiyorum, üzgün olsam da yiyorum... Bunu beraber aşalım ne dersin? :)
Sarıldımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…