- 13 Temmuz 2011
- 1.331
- 8
- 156
- Konu Sahibi elizabeth_bath
-
Merhaba canım,nasıl oldun?Biraz daha iyi misin?
Elizcim, nerelerdesin canım? Nasıl oldun??
Maalesef daha da kötüledi.. Yayıldı o minik yaracıklar, acılarım da arttı
İlk doktorun verdiği ilaçlar bugün bitti, yarın tekrar gidicem. Bir de rapor alabilmem lazım, çünkü bu halde okula da gidebileceğimi sanmıyorum
Diyeti de biraz değil baya boşladım ama akşamla beraber tutmaya başladım tekrar. Canım yandıkça yiyecek bişeylere sarıldım resmen bu hastalık dönemimde. Tekrar 9lu sayılara çıkmadığıma eminim ama kilo veremediğime de eminim şu an için. Yarınla beraber spor konusunda olmasa da yemek konusunda eski düzenime dönüyorum ablalarım. Sağolun sorduğunuz, merak ettiğiniz için
Tekrar geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl oldun? Umarım hafiflemeye başlamıştır.... Kendine dikkat et ve hiç bir şeyi kafana takma canım. Sevgiler
Sağol ablacım. Bugün çok şükür biraz daha iyiyim, azaldı ağrılarım.
Pazartesi gibi de artık daha düzenli, daha sağlıklı olmaya başlayacağım :)
Geri geldim :)
Hastalıkları, büyük sıkıntıları atlattım inşallah Rabbimin izniyle :)
Nasılsınız nasıl gidiyor?
Seni burada görmek çok güzelSağlığına kavuşmana sevindim. Rabbim tekrar yaşatmasın. Sen de kendine dikkat et şekerim.
Benim fena gitmiyor. Biraz yoğunca 2 hafta geçirdim. Annecim gelmişti, bugün gönderdim. İlk hafta bol hızlı yemek, atıştırma ile geçerken; ikinci hafta kaçamaksız, akıllı uslu geçti
Sen ne durumdasın şekercim?
Hoş geldin canım,nasıl oldun?
Amin inşallah ablacım :)
Benim durum baya feci, porsiyonlar büyüdü, kaçamak kaçamak üstüne. Tartılmaya korkuyorum şu an. Bugünle beraber dikkat etmeye başlıyorum. Umarım düzelicem :)
Çok şükür daha iyiyim artık :)
merhaba canım benide al yanına birbirimize destek olalım mı
merhaba canım ankaradayım
24 yaşında bekarım
masa basında işim var ve kpss hazırlanacagım stres var
160 boyunda şu an 67 kgyim
kasım ayında burda 72 kg ile başlamıştım
dikkat etmediğim için kilo vermem durdu
hafta sonu evdeyim temizlikle yapıyorum stres yapınca yemek yiyorum moralim bozluncada yiyorum bu huyumu sevmiyorum ve dikkatli olmaya devam edecegim
birbirimize destekçi olursak mutlu olurum sarıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?