- 13 Temmuz 2011
- 1.331
- 8
- 156
- Konu Sahibi elizabeth_bath
-
Ayyy ben neler yaptım iki günde bir bilsen :2::26: kilom 119du ya düşmesi gerekirken 120 oldu offf sabahtan beri sadece bir bardak kahve içtim ve bugün başka hiçbir şey yemeyeceğim. sen neler yapıyorsun ay bu ifadeler çok güzel
canım bak çabuk vermeye çalışıyosun ama olmuyo böyle işte
daha sağlıklı bir şekilde devam etsen diyorum? aç kalınca bir miktar kilo gidiyor tamam ama sonrası nolucak? metabolizma duracak, kilo veriş azalıcak ve tamamen durucak.. hatta almaya baslıcaksın. yapma bunu kendine
bence de bunlar çok güzel
bilmiyorum ki acaba dediğin gibi mi yapsam karatay, isveç veya dukan mı yapsam. Ben de yoruldum aç bırakan diyetlerden. Ayy yoruldum elizabet ya zayıflamaya çalışmaktan
canım isveç deneme bile derim... yahu sağlıklı beslenmeyi denesen mesela? bir listeye bağlı kalmasan?
ekmeği tam buğday yesen günde iki dilim mesela, meyveni de etini de sebzeni de yesen ama azar azar, üç beyazdan ve abur cuburdan uzak dursan? zaten bunları yapınca otomatikman vermeye baslıcaksın...
lütfen tükenmiş hissetme kendini
ay çok tatlı olmuş 2.cümlende işte benim ağzım açılınca kapanmıyor yapamıyorum. Demin 5 günde5 kilo diyetine bakıyordum senin yorumlarını da gördüm yarın ona başlayacağım. Bunda da başarılı olamazsam söz seni dinleyeceğim
başla bakalım canım :) inşallah iyi gelişir sonuçlar ama bu da çok kalıcı, çok uzun sürebilecek bi program değil ne yazık ki :)
ister istemez sağlıklı beslenmeye dönmek zorunda kalcaz
ben iskender istiyorum
Ben de Adana kebap, çok severiimAstroloji, fal çok severim merak ettim de senin burcun ne? Ve bu arada ne yapmayı düşünüyorsun okul bitti ooh
Burcum ikizler canım. Senin burcun ne? :)
Ay fal bakabiliyormuşsun keşke bana da baksan :) Ben kpssye giricem canım. ama bakalım belki de yüksek lisans yapıcam tam karar veremedim hala :)
Burcum başak benim de. Okumayı seviyorsan yüksek lisans yap canım valla ben şu okul bir an önce bitsin istiyorum ıı cık olmaz yani yüksek lisans yapamam daha da okumamİç kahveni bakarım hayatım
Ay ne güzel :) Titiz burç :)
Senin bölümün neydi canım? ayy o zaman yarın içsem buraya fotoğraflarını koysam bakabilir misin bana fal :)
Niye bakmayım canım tabi bakarımAynı zamanda aşırı takıntılıyımdır da Edebiyat okuyorum ben
ayy çok sağol şimdiden:13:
edebiyat baya zormuş canım ya valla allah kurtarsın
Bile isteye girdim şimdi de çekiyorum zorluğunu canımNe demek her zaman bakarım Benim kendi günlüğüm de var ama burada seninle konuşmak çok güzel Bundan sonra iki yere de bildirim yapacağım. Ben zayıflarken senin zayıfladığını da görmek istiyorum Boyun kaçtı senin ?
163 benim boyum canım :) fotoğraflarımdan gördüğün kadarıyla minik bir top gibiyim
Seninle konuşmak da öyle canım... gördüm günlüğünü ama baktım yazmıyorsun ben de yazmadım o yüzden :)senin boyun kaçtı?
bi de evet inşallah birlikte zayıflarız artık bir an önce
Ben senden 2 cm uzunum sadece yani ben de büyük bir top gibiyimAyy evet sen çalışma hayatına başlayacaksın ben yine okula gideceğimm, zayıf sülün gibi kızlar olmak varken niye böyleyiz ki Bak bu 110 kilo olduğum fotoğrafım Eki Görüntüle 742947 ÖZEL MESAJ HAKKIM OLSA DİREK KENDİ FOTOĞRAFIMI DA GÖNDERİRDİM DE BİLİYORSUN BÖYLE AÇIKTAN OLUNCA KULLANILABİLİYOR FOTOĞRAFLAR
eveet bu yaz bir dönüm noktası olacak tatlım :)
zapzayıııf olmak istiyorum inşallaah :) 40 beden ve üstü olmamamız lazım hiçbi şekilde :)
maksimum 38 olucaz :) çok tatlısın maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?