- Konu Sahibi elizabeth_bath
-
Günün menüsü :)
2 kuru kayısı
Kahvaltı: 1 yumurta
1 kk peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara: Yarım fincan yeşilçay
Öğlen: Izgara tavuk
Ayran
6-7 tane patates kızartması!!(Çok gözüm kaldı, yemesem daha büyük kaçamaklar yapabilirdim ondan yedim)
Ara: 4 5 kuru kayısı
Akşam: Tonbalıklı salata
Ara: mandalina ve sıcak çikolata
2 2,5 lt arası da su içtimm
Yarın tartılıyorum, ben heyecanlıyım ya siz?
Ve ilk tartı günüm geldi :)
07.11.2012 = 92.5
14.11.2012 = 90.2
Menün genel olarak güzel. Ama yok gözüm kaldı, yok daha büyük kaçamak olurdu gibi bahanelere sığınmamalısın şeker. Ne demiştik: İRADE... Tatlı konusunda bunu başardın, bence devamını getirebilirsinSıcak çikolata şekerli bir şey mi?
Muhteşem bir sonuç, tebrik ederim şekerBaşaracağını biliyordum. Çoooook mutlu oldum. Sana inancım tam, hiç bozmadan devam ediyoruz
merhaba ne güzel sonuç almışsın darısı bana
bende 70.5 kiloya düştüm 71.6 den
hafta sonları çığrımdan çıkıyorum gözüm gördüğü herşeyi yiyor sonra pişman oluyorum
Ve ilk tartı günüm geldi :)
07.11.2012 = 92.5
14.11.2012 = 90.2
Yok hayır ilave şeker yok içinde. Ama menüyü önceden yazdım belki canım ister içerim diye ama içmedim dün akşam :)
Sonuçtan ben de çok memnunum. Umarım böyle devam eder, bir an önce o günleri görmek istiyorum.
Üzülmek, kafama takmak, utanmak istemiyorum
Merhaba canım,kilo verdiğin için tebrik ederimcanın tatlı istediği zaman tarçinlı süt içebilirsin Sen iradelisin,belli,eminim ki başaracaksın Bende çok umutsuzdum,daha fazla kilo almamak korkusuyla aç kalıyordum,ama Serap'la karşılaştık ve kaderim değişti Sevgileeer
Aynıyız aynı!!
Ama önemli olan tekrar toparlanabilmekKeşke ben senin olduğun kiloda olabilsem diyorum. Darısı bana :)
2 kuru kayısı
Kahvaltı: 2 tam buğday ekmeği arasına peynir ve domates tost
Şekersiz limonata
Ara: 1 mandalina
Öğle: 4 kaşık makarna
haşlanmış tavuk göğsü (küçük bir porsiyon)
Ara: 1 mandalina
1 süt
Akşam: Hamsi (15 tane kadar)
Salata
Ara : Muhtemelen meyve ve yeşil çay
canım merhaba bende aranıza katılabilir miyim kilolarımız aynı destek olucak motive edicek birini arıyorum yaşım 23 bana da birinin dur demesi lazım artık
Hoşgeldin canım :) Beraber olursak daha iyi olacağını düşünüyorum ben de. Her zaman motive ederim, bildiklerimi paylaşırım seninle.canım merhaba bende aranıza katılabilir miyim kilolarımız aynı destek olucak motive edicek birini arıyorum yaşım 23 bana da birinin dur demesi lazım artık
canım 5 sene önce 82 kglerdeydim o zamanlar hastaydım romatizman vardı ve ergenlikti nasıl o kiloları aldım bilmiyorum
zamanla azalttım 3 senedir 72 kglerdeyim.bakıyorum yaşıtlarıma onlar daha zayıf olduklarını yeni gördüm.dış görünüşe önem vermeyen biriydim ve bu en büyük yanlışımmış onu anladım.
sürekli zayıf güzel bayanları izliyorum artık kilolulara bakmıyorum
bide yapabilme imkanın varsa yemekleri kendin yap canım.
ama kararlı ol inan herşey güzel olacak
Menün çok güzel olmuş canım, afiyet olsun. Sen nasıl beslenmen gerektiğini zaten biliyorsun. Kontrollü olmayı da başardığına göre gitsin kilolaaaar :13:
Hoşgeldin canım :) Beraber olursak daha iyi olacağını düşünüyorum ben de. Her zaman motive ederim, bildiklerimi paylaşırım seninle.
Biraz daha bilgi verir misin hakkında?
tabi canım öyle çok süreli bir diyetim olmadı her defasında ben yapamam diyorum yani o kadar korkuyorum ki diyet yapmaya ben kilo veremem diye yanaşmıyorum bile
Hoşgeldin canım :) Beraber olursak daha iyi olacağını düşünüyorum ben de. Her zaman motive ederim, bildiklerimi paylaşırım seninle.
Biraz daha bilgi verir misin hakkında?
tabi canım öyle çok süreli bir diyetim olmadı her defasında ben yapamam diyorum yani o kadar korkuyorum ki diyet yapmaya ben kilo veremem diye yanaşmıyorum bile
Ah be canımm deme öyle lütfen. Daha çoook genciz ve metebolizmamız yaşı daha büyük insanlara göre daha hızlı çalışıyor. Yaşça büyükler bile kilo verirken biz niye veremeyelim ki..
Bana en güzel örnek annem. Annem 75 kiloyken, 62 kiloya indi ve 43 yaşındayken yaptı bunu. Genç kız gibi oldu, ben yanında ablası gibi :) Arkadan bakanlar gerçekten derdi heralde bu anne bu kız diye. Biri zayıf biri şişman :) 38 40 beden giyiyordu ben ise 46 :) O dönemde o yaptı ama ben yapamadım. Şimdi de ben başladım umarım muvaffak olurum :)
Yaklaşık on kere falan diyet bozmuşumdur. Hiç 82 kilodan aşağı düştüğümü hatırlamıyorum. Tam bir şişman hayatı yani benimki :) Ama kesinlikle özgüvenimi hiçbir zaman yerlerde süründürmedim ve süründürmicem de ne olursa olsun. Kısacası, kendine güven. Güvendikten sonra her şey olur.
Bugünden itibaren diyettesin, sağlıklı besleniyorsun artık haberin olsun :)
Okuyor musun evli misin? İstediğin yemeği, ara öğünü istediğin zaman yiyebilcek durumda mısın ve kaç kilosun?
Ah be canımm deme öyle lütfen. Daha çoook genciz ve metebolizmamız yaşı daha büyük insanlara göre daha hızlı çalışıyor. Yaşça büyükler bile kilo verirken biz niye veremeyelim ki..
Bana en güzel örnek annem. Annem 75 kiloyken, 62 kiloya indi ve 43 yaşındayken yaptı bunu. Genç kız gibi oldu, ben yanında ablası gibi :) Arkadan bakanlar gerçekten derdi heralde bu anne bu kız diye. Biri zayıf biri şişman :) 38 40 beden giyiyordu ben ise 46 :) O dönemde o yaptı ama ben yapamadım. Şimdi de ben başladım umarım muvaffak olurum :)
Yaklaşık on kere falan diyet bozmuşumdur. Hiç 82 kilodan aşağı düştüğümü hatırlamıyorum. Tam bir şişman hayatı yani benimki :) Ama kesinlikle özgüvenimi hiçbir zaman yerlerde süründürmedim ve süründürmicem de ne olursa olsun. Kısacası, kendine güven. Güvendikten sonra her şey olur.
Bugünden itibaren diyettesin, sağlıklı besleniyorsun artık haberin olsun :)
Okuyor musun evli misin? İstediğin yemeği, ara öğünü istediğin zaman yiyebilcek durumda mısın ve kaç kilosun?
ben de hayatımda hiç zayıf olmadım gerçektende
şu andan itibaren evet haberim var
ben lise mezunuyum canım evliyim 2 yıllık eşimle severek evlendik
laf aramızda hala çok seviyorum o benim herşeyim
çalışıyordum işi bıraktım 6 ay oldu
evdeyim hatta yarın Allah nasip ederse spor salonuna başlıyorum
evet yiyebilirim ve utanarak yazıyorum kilom 95
inşallah sen günlüğe sürekli yazarsında motivemiz olur ayrıca
serap abla ilk mesajıma cevap verdiği için çok teşekkür ediyorum ona burdan
ben de hayatımda hiç zayıf olmadım gerçektende
şu andan itibaren evet haberim var
ben lise mezunuyum canım evliyim 2 yıllık eşimle severek evlendik
laf aramızda hala çok seviyorum o benim herşeyim
çalışıyordum işi bıraktım 6 ay oldu
evdeyim hatta yarın Allah nasip ederse spor salonuna başlıyorum
evet yiyebilirim ve utanarak yazıyorum kilom 95
inşallah sen günlüğe sürekli yazarsında motivemiz olur ayrıca
serap abla ilk mesajıma cevap verdiği için çok teşekkür ediyorum ona burdan
Ay ne güzel Allah daim etsin mutluluğunuz inşallah :)
Spora başlaman da muhteşem çok sevindim adına :) Zamanım yok ve evde yapmak zorunda kalıyorum ben ne yazık ki.
Ben sürekli yazacağım. Sen de her gün yaz menülerini mutlaka. Yarın sabah tartıl ve tartı günlerin de cuma olsun bence.
Sabah aç karnına tartıl ve yaz kilonu ilk günün olarak. Bir hafta sonra bakalım neler olacak
Ay ne güzel Allah daim etsin mutluluğunuz inşallah :)
Spora başlaman da muhteşem çok sevindim adına :) Zamanım yok ve evde yapmak zorunda kalıyorum ben ne yazık ki.
Ben sürekli yazacağım. Sen de her gün yaz menülerini mutlaka. Yarın sabah tartıl ve tartı günlerin de cuma olsun bence.
Sabah aç karnına tartıl ve yaz kilonu ilk günün olarak. Bir hafta sonra bakalım neler olacak
çok teşekkür ediyorum
tamam yarın tartılıp yazıcam bakalım 1 haftada neler değişecek
eee sen neler yapıyorsun biraz bahset kendinden
çok teşekkür ediyorum
tamam yarın tartılıp yazıcam bakalım 1 haftada neler değişecek
eee sen neler yapıyorsun biraz bahset kendinden
Rica ederim :)
Üniversite son sınıf öğrencisiyim. Mezun olmak için uğraşıyorum ben.
22 yaşındayım. Ankara'dayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?