Elizabeth_Bath'ın Azimli Zayıflama Günlüğü

aslında bu zayıflamayla ilgili o kadar çok şey okuyorum ki ama uygulamaya geçemiyorum ya napıcam bilmiyorum

aslında bu zayıflamayla ilgili o kadar çok şey okuyorum ki ama uygulamaya geçemiyorum ya napıcam bilmiyorum

Ben de öyle. Her diyetle ilgili bilgim var. Ne ne zaman yenmeli, ne ne zaman yapılmalı hepsini biliyorum ama uygulayacak güç yok nedense
Ama bu kez son. Zayıflıcam artık. 38 beden ve medium giymeye başlıcam ve ilk isteğim gidip mağaza mağaza ayaklarıma sular inene kadar gezip alışveriş yapmak. Ne beğenirsem alıcam :)
Onun hayaliyle sporumu yapıyorm ben her akşam :)

burdan birbirimize destek olalım motive edlim ne bileyim birbirimize gaz verelim
ne demişler bir elin nesi var iki elin sesi var

benimde tek hayalim 38 beden eteğin içine girebilmek
iki kat olmuş göbeğimden kurtulmak
ve beyaz gömlek giyebilmek

benimde tek hayalim 38 beden eteğin içine girebilmek
iki kat olmuş göbeğimden kurtulmak
ve beyaz gömlek giyebilmek

Ahh ahh inşallah :)
Her gün menü ve sporunu aksatmadan yazarsan birbirimize destek oluruz canım.
Burası sorumluluk kazandırıyor çünkü.
Akşam buraya hesap vereceğini bilip kontrollü yiyorsun

Her geldiğimde seni görmeyi beklicem canım :) başka türlü olmuyor çünkü.
tek başına yürümüyor.
akşam menümü göstericem kızlara diye kaçamaktan kaçıyorum en basit örneği.

anlaştık canım bende seni, yorumlarını,desteğini hep bekliyeceğim
bu arada ismim yeliz

Kendimizi daha iyi hissetmeye hakkımız var. Rahatlamaya hakkımız var. Ancak daha ince olmaya da hakkımız var. Yiyerek rahatlamaya çalışmak geçici bir çözüm, çünkü sonrasında kendimizi daha da kötü hissedebiliriz..

Planladığınız yemeği bitirdiniz ve hala karnınız aç mı?
Hiç üzülmeyin, tok olduğunuz mesajı 20 dakika içinde beyninize gidecek..
Bekleyin bakalım 20 dakika sonra ne hissedeceksiniz?

Protein ve kalsiyum oranı yüksek olan yiyecekler kilo kontrolünde tam manası ile bir mucizedir. Süt, yoğurt, ayran, kefir yıldız olması gereken yiyeceklerdir. Özellikle cacık, yoğurtlu semiz otu, yoğurtlu közlenmiş sebzeler, taze meyve ile yapılan katkısız yoğurtlar ve sütlü kahve açlığa cevap vermede öncelikli seçilmesi gereken yiyeceklerdir.

herkese günaydın hayırlı cumalar
nasılsın elizcim bizim evde tartı yok o yüzden akşam tartılıp yazıcam
bugünlük böyle olsun çünkü kendime tartı alıcam
ve cuma günleri tartılıp yazıcam
şimdi çıkmam lazım sonra görüşürüz

Günaydın hayırlı cumalar :)
İyiyim kahvaltımı ediyorum :) Şimdiden hayırlı olsun tartın.

Günaydın kızlar, güzel bir gün diliyorum.. Sınavlarında başarılar Elizcim...

Menün güzel, çok iyi dengelemişsin canım. Sebze yemeği olmadığı zaman hemen kocaman bir salata yapmanı tavsiye ederim. Çiğ sebzeler, pişmiş olanlardan daha yüksek alkali yapma gücüne sahip. Protein tükettiğimiz zaman yanında mutlaka salata tüketmeye özen göstermeliyiz. Aslında oran şu: 100 gr. protein için 400 gr. sebze. Fakat 400 gr. çok yüksek bir oran olduğu için bol su içmemiz gerekiyor. Tabii suyu içmenin de zamanı var. Yemeklerden 20 dk. önce ve yemekten en az 1-1.5 saat sonra. Aksi takdirde içtiğimiz su, su muamelesi görmüyor ve midemizin genişlemesine sebep olabiliyor. Vücudumuzu alkali hale getirmezsek yağ kaybı sağlamamız neredeyse imkansız. Bu konu ile ilgili Dr. Ayşegül Çoruhlu' nun Alkali Diyet isimli bir kitabı var. Sevgili Benedenben de diyet yöntemleri başlığı altında çok güzel bir özet çıkarmış. Okumanızı şiddetle tavsiye ederim. İşte link:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/548706-alkali-diyeti.html

Harika bir paylaşım. Teşekkürler. Ben de kış mevsiminde yoğurtlu kereviz ve brokoli salatasını öğünlerimde bulundurmaya çalışıyorum.

Mutlaka okuyacağım sınavımı atlattıktan sonra. Çok çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…