Elizabeth_Bath'ın Azimli Zayıflama Günlüğü

iyi günler canım ankarada yaşıyormuşsun bende ankaradayım.hangi üni. hangi bölüm sınavlarında başalrılar dilerim

Ne güzel günlük :)
İnşallah istediğimiz kiloya ulaşacağız, hep destek!! :) Çoook bol şans diliyorum! :)

Ay ay hoşgeldin :)
Teşekkür ederim :) Aynı şans benden sana! :)

iyi günler canım ankarada yaşıyormuşsun bende ankaradayım.hangi üni. hangi bölüm sınavlarında başalrılar dilerim

Teşekkür ederim :) Bilkent Üniversitesi'ndeyim canım ben :)
Sen?

2 kuru kayısı
Kahvaltı: 2 tam tahıllı ekmek arası beyaz peynirli ve sucuklu tost
Ara: Yeşilçay
Öğlen: Izgara tavuk ve domates
Ayran
Ara: Yok! Sınavdaydım Çok sağlam kazıklar yedim
Akşam: Salata
Ara: Sıcak Çikolata ve elma

İşte bugün de böyle bir menü :)

Afiyet olsun canım..Akşam çok az olmuş di mi? Salatanın üzerine peynir, balık ya da başka bir protein ekleyebilirdin. Ya da bir kase çorba... Ara olmayınca günlük aldığın kalori miktarı oldukça düşük olmuş fıstıkım Durumu sınav dönemine bağlıyorum, daha fazla bıdı bıdı etmiyorum.
Sınavlar son herhalde di mi? Bizim oğlanın bugün son sınavı, nihayet bitti. Hep birlikte sınav stresi yaşıyoruz

Salatamın üzerinde ton balığı vardı yazmayı unutmuşum kafam çok dalgın bu ara okul yüzünden :)
Bir haftam daha sınavlarla geçecek, sonra makale ödevlerim ve sunumlarım ve projelerim var. Sevindim oğlunun adına :) Ben de bizimkilere yaşatıyorum sınav stresini ihihi

Bu arada bugün regl oldum. Şişkinliğim ondanmış demekki

Bugün yine sınav peşinde koşarken, meyvelerimi de evde unutunca baya zor bir gün oldu benim için. Kahvaltı etmeye vaktim olmadan koştura koştura sınava çalışmaya gittim. Bugünkü menü gerçekten çok saçma, yazmaya utanıyorum o derece
Yarın dünyanın en güzel menüsüyle gelicem :)

merhabalar biraz gecikmeli olarak kilo bildirimi yapıyorum
kilo:96
kusura bakma elizcim annemlerde olduğum için fazla gelemiyorum

Olsun fıstıkım. Sorunca hatırlıyorsun Sınavların geç başlamış anlaşılan. Eh ödev, proje de olsun o kadar. Lay lay gidip gelmicez okula di mi? Teşekkür ederiz canım. Da bizden ne istiyorsunuz yahu :)) Yazık değil mi bize?:) Kendi stresinizi kendinize yaşatın :))
Geçmiş olsun canım. Ödem atmak için bol su içmekte fayda var canım.

Olsun sen yine de yaz canım. Yeni menünü heyecanla bekliyorum

Regl sancısından nefret ediyorum günlük...

Kıyamam sana ben, yazık sana (

( Çok kötü çok (

Menümüz şöyle;

Kahvaltı: 1 bardak süt ile müsli
Ara: 2-3 kuru kayısı
Öğlen: Haşlanmış patates (nedense canım çok istedi :)
Ara: Elma
Akşam: Tonbalıklı Salata ve limonata
3 çiğ köfte
Ara: Mandalina ya da elma

Son düzenleme:
Cuma akşamından beri sol kolumda inanılmaz bir yanma hissediyorum.
Görünürde hiçbir şey yok, kızarıklık, kabarma falan ama sanki pişik yanığı gibi bir acı hissediyorum

Afiyet olsun canım. Bana biraz az gibi geldi. Aklında bulunsun, patates, ekmek, meyve gibi karbonhidratların yanına bir bardak ayran, bir kase yoğurt, bir bardak süt eklersen kan şekerinin aniden yükselip ardından hemen düşmesini engellemiş olursun. Bunun faydası da şu: yedikten kısa süre sonra açlık hissetmezsin. Kalori hesabını yapmayı da ihmal etme canım.

Cuma akşamından beri sol kolumda inanılmaz bir yanma hissediyorum.
Görünürde hiçbir şey yok, kızarıklık, kabarma falan ama sanki pişik yanığı gibi bir acı hissediyorum

Geçmiş olsun canım ( Spor yaparken aşırı yüklenmiş ya da bir iş yaparken zorlamış olabilir misin? Bahsettiğin yangı kas zorlanmasından olan yangıyı tarif ediyor...

Sen?
[/QUOTE]
ben bitirdim canım darısı sana bölüm neydi ?
ne zaman tartılacaksın maşallah iyi tutuyorsun kendini ne güzel

Bugün biraz daha iyiyim. Sanırım kas zorlamasından oldu doğru söylüyorsun ablacım..

Sen?
ben bitirdim canım darısı sana bölüm neydi ?
ne zaman tartılacaksın maşallah iyi tutuyorsun kendini ne güzel[/QUOTE]

Tartı günüm Çarşamba :) Ama Pazartesi ya da Cuma gününe almak istiyorum haftasonu kaçamakları yüzünden

Aranıza katılabilir miyim :)

Hoşgeldin canımm :)
Kendinle ilgili bilgi verir misin biraz?

Bugünkü menüm:

İki kuru kayısı
Kahvaltı: 2 tam tahıllı ekmek arası peynirli tost
Ara: bir kutu süt
Öğle: İçinde tavuk ızgara olan bir tavuk dürüm
Maden suyu
Ara: 1 yeşil elma
Akşam: Tavuklu salata
Ara: Yeşil çay
Sıkma Portakal Suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…