- 8 Ekim 2011
- 172
- 14
- 98
- Konu Sahibi elizabeth_bath
-
bu skalaları nasıl yapıyoruz arkadaşlar
Yine muhteşem bilgiler :) Teşekkür ediyorum çok çok :)
Evet bu ara biraz dengesiz menülerim, yerken değil de yazarken bana da az gibi geliyor :)
Bugün biraz daha iyiyim. Sanırım kas zorlamasından oldu doğru söylüyorsun ablacım..
Bugünkü menüm:
İki kuru kayısı
Kahvaltı: 2 tam tahıllı ekmek arası peynirli tost
Ara: bir kutu süt
Öğle: İçinde tavuk ızgara olan bir tavuk dürüm
Maden suyu
Ara: 1 yeşil elma
Akşam: Tavuklu salata
Ara: Yeşil çay
Sıkma Portakal Suyu
Rica ederim canım. Dediğim gibi kalori sepetinden yediklerinin kaydını tutarsan günlük tükettiğin miktarı kontrol altında tutman kolaylaşır. Az tüketirsen kilo verirsin fakat sonra kaloriden kısma zamanın geldiğinde kısacak yerin kalmadığından başa döneriz.
Afiyet olsun canım. Fakat yine az olmuş. Kalorisini hesaplattım, 1138 kcal yapıyor. Bu senin için çok az. Senin 1600 kcal. nin altına düşmemen lazım. Salatanın yanına ekmek yenilebilir, dürümün yanına büyük bir ayran, maden suyu da arada içilebilir. Sütün yanına kuru meyve ve öğleden sonra meyvenin yanına ceviz ya da fındık ekleyebilirsin.
Tüm bunları eklediğinde bile 1500 kcal. civarında olacaksın. Senden daha güzel menüler bekliyorum şeker
Sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği üzerine peynir
Ara: 1 mandalina 1 kutu light süt
Öğlen: Küçük bir tavuk dürüm ve ayran. ve birkaç parça yeşillik
Ara: 1 yeşil elma
Akşam: yarım çupra
4 5 kaşık makarna
Ara: mandalina ve süt sanırım.
Çok doğru söylüyorsun ablacım. Nedense yerken korkuyorum artık
Sanki bana kilo vericek, kaybedemiycem o kiloları gibi geliyor
Sanırım o yüzden eksiltmeye çalışıyorum...
Çok kötüyüm, çok hastayım kızlar...
Zona çıkarıyormuşum, canım çok acıyorÇok stresliydim bu ara, burdan patladı sanırım ama gerçekten çok zormuş. Allah düşmanımın başına vermesin, çok ağır...
Şekercim az olmuş, bu işi düzene oturtmaya çalış canım benim.
Tam tersi az yersen metabolizman yavaşlar. Yemezsen kilo veremezsin. Bu bizim ilkel benliğimiz var ya hani alt bilinç dediğimiz, işte o bizden farklı bir kişilik gibi içimizde. Yemek gelmeyince kıtlık geldi sanıp yağ depolarını artırmaya çalışır ve onları korumak için hiç yağdan harcamaz. Eksiltmeden ihtiyacın kadar yemeye devam et canım.
Geçmiş olsun canım, çok üzüldüm( Kısa zamanda atlatman için dua edeceğim...
Kendimi düzene sokmaya çalışıcam...
Psikolojim alt üst. Bu hastalık gerçekten çok kötü etti beni. Ağlıyorum sürekli, hem canım acıyo hem asabım bozuk
Bak moralini bozma. Başımıza gelen her şeyin bir sebebi var, bazı şeyler bizim için uyarıdır. Canının çok yandığını biliyorum, ama geçecek. Demek ki kendini fazlaca üzmüşsün, buna hiç gerek yok. Zona bedenimizin bize tepkisidir, bunu uyarı sistemi olarak kabul et ve nerede sorun olduğunu bulup onu çözmeye gayret et bi tanem. Yapabileceğim bir şey varsa istemekten de çekinme...
Bugün tartı günümdü. Bu haftadan sonra cumaya alacağım..
07.11.2012: 92.5
14.11.2012: 90.2
21.11.2012: 89.2 (Reglim)
tebrik ediyorum elizcim seni çok güzel vermişsin
çok geçmiş olsun canım Allah şifalar versin
sakın sters yapma üzme kendini dr öyle söyle hatta psikologa git zamanın varsa
benimde el tırnaklarımda sorun var mantar tedavisi gördüm iyileşme yok keşke mantar olsaydı dr sedeften şüphelendi bununda tedavisi yok stres yapma dedi:26: tırnagımı gördükce üzülüyorum aldırmamaya bakıyorum
seni çok iyi anlıyorum spor, dans,aşk romanları oku özellikle canan tanın kitaplarını bana iyi geliyor kitap okumak umarım sanada işe yarar
canım günlüğüme yazdığım için fırsat bulamıyorum ki
sana çok çok geçmiş olsun
inşallah ağrıların bir an önce geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?