Canım mesela benim 23 gün gecikti. Test de yapmışsın ilacın etkisinden dolayı adetin gecikiyor su an. Doktora gitmeye de çekinmene gerek yok ben de gittim kan testim 0.21 cikti. kist gebelik yok dedi tarlusal verdi 2 gün içtim adetim geldi. En azından sana da bir adet söktürücü verebilir doktor25 ocakta ilişkiye girdim aynı gün ella kullandım 14 şubatta adet olmam lazımdı 14 gün geciktim ve hala adet olmadım. 2 defa evde hamilelik testi yaptım negatif çıktı. Ayrıca hapı kullandıktan sonra hiçbir yan etki yaşamadım ara kanamam falan da olmadı. Stres yapmamaya çalıştım ama şu an adet belirtim bile yok ne yapmalıyım bilmiyorum çok çaresiz durumdayım. Evli değilim doktora gidip kan testi yaptırmaya da çekiniyorum. Bir de hormon tahlilinde falan ella kullandığım test sonuçlarında belli olur mu bilen varsa yardımcı olabilir misiniz?
Merhabalar bende adetimden bir hafta sonra ilişki yaşadım içime boşalma olmadı, pazartesi günüydü bu. Ben çok korktuğum için gidip çarşamba günü ilaç aldım. Çok korkuyorum sizce nolur? Birde sevgilim terk etti üstüne. Nolur yardım edin
Boşalma yoksa neden korkuyorsunuz ki bence ilacı boşa almışsın...tabi eminsen boşalma olmadığına
korkmana gerek yok o zamanBen yiinede tedbir olarak aldım
Kan testine gittim kan verdim şimdi ben. Dün gece uyku falanda uyuyamadım off çok kötüyümkorkmana gerek yok o zaman
Kan testine gittim kan verdim şimdi ben. Dün gece uyku falanda uyuyamadım off çok kötüyüm
E rahatladığına göre şimdi adeti bekle sadeceeKan testim negatif cikti
Midem agriyo birazE rahatladığına göre şimdi adeti bekle sadecee
Merhabalar ben ve sevgilim anal ilişkiye girdik ve arkadan icime boşaldı hemen kalktim ve vajinama da biraz bulasti hapi kullanmakta cok teredtluyum bosuna icmek istemiyorum buarada olay 5saat once oldu yarin almali miyim hap vajina icine bi bosalma olmadi ACIL CEVAPP LUTFENNN
Cok duzenli regl donemim var bazilari hapi kullandigina cok pisman olmus okudugum kadari ile o yuzden tereddtlendim.banada olma olasiliginin cok dusuk oldugu geliyor yani hamile kalmam gibi geliyor ama iste bi yandan da korkuyorum cunku hemen ayaga kalkip yikadim sperm de yukari cikmaz diye dusunuyorum bulasmis olmasina ragmn dogru mu dusunuyorum sizceYani şimdi kimse garanti veremez burda kullanma deme riskine girmez..kullanma der sonra az ihtimal verilen şey tutacağı olur bize bilenirsin burdan..içim rahat eder dersen al hapı gitsin yan etkileri herkeste olmuyor bazısında çok az oluyor belki sende hiç olmayadabilir..karar sana kalmış bu konuda nerene geldiği hangi miktarda geldiğine göre kararını ver. hıı ama fikir yürüt dersen BENCE çok çok düşük bi ihtimal yani yok denecek kadar az bi ihtimal var..
Cok duzenli regl donemim var bazilari hapi kullandigina cok pisman olmus okudugum kadari ile o yuzden tereddtlendim.banada olma olasiliginin cok dusuk oldugu geliyor yani hamile kalmam gibi geliyor ama iste bi yandan da korkuyorum cunku hemen ayaga kalkip yikadim sperm de yukari cikmaz diye dusunuyorum bulasmis olmasina ragmn dogru mu dusunuyorum sizce
Yani şimdi kimse garanti veremez burda kullanma deme riskine girmez..kullanma der sonra az ihtimal verilen şey tutacağı olur bize bilenirsin burdan..içim rahat eder dersen al hapı gitsin yan etkileri herkeste olmuyor bazısında çok az oluyor belki sende hiç olmayadabilir..karar sana kalmış bu konuda nerene geldiği hangi miktarda geldiğine göre kararını ver. hıı ama fikir yürüt dersen BENCE çok çok düşük bi ihtimal yani yok denecek kadar az bi ihtimal var..
yardım edin lütfeenarkadaşlar ben 3 subatta erkek arkadaşımla bişeyler yasadım 5 on saniye kadar sürtünme oldu, zevk suyundan hamile kalma olasılıgıının olduğunu biliyorduk bu yüzdden hemen ertesi gün öğleden önce ella hapı alıp içtim hiç bi sekilde kusma falan olmadı üç saat içinde. bu dediğimden önce en son adetim 20 ocakta başlamıştı benim regllerim hep düzensiz ve yaklaşık 40 günde falan oluyorum bazen de daha fazla ve 20 ocaktan beri hala regl olmadım17 gün falan geçti normal gününden acaba ella hapının etkisinden midir cok stres yaptım yardımcı olur musunuz :S
yardım edin lütfeen
Zannetmiyorum ilacın etkisidir o canım içini rahat tut
Tabiki o çok etkiler canını sıkma sensınavım var pazar günü cok stresliyim o yüzden de gecikmiş olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?