Aile Planlaması Ella ertesi gun hapi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Kızlar ne dersiniz ilişkinin üstüne tam 2 hafta oldu testte çıkar mı acaba?

ilk 3 saat içinde kusmadığın sürece sıkıntı yapma..ilaçı kullanmışsın sorun olmaycaktır sıkma canını boşa

yani çok düşük bir ihtimal var onuda ella kullanarak ortadan kaldırmışşın bence korkmana gerek yok..adet geçikmesi yaşanabiliyor

Kızlar takvim bilgilerime ulaştım.27 şubat, 28 şubat ve 1 martta ilişkiye girmişim gebelik şansı düşük yazıyor. Adete kalan gün sayısı 13 diyor. Biraz önce test yaptım negatif çıktı. 1 hafta sonra tekrar yapıcam daha 10 gün olduğu için çıkmamıştır testte belki diye... Düşünmek istemiyorum zaten riski düşüktü ella da içtim diyorum ama yine de çok stres oldum. Canım bir şeyler çektikçe hamile miyim acaba diye aklıma gelmeden edemiyorum. Allah affetsin anne olmak büyük bir mucize isteyen herkesin olsun inşallah bir de olmasın olmasın dedikçe buna vicdan yapıp üzülüyorum iyice bozdum psikolojiyi 1 hafta sonraki testte çıkan sonuç artık tamamen doğru olur değil mi? Mesela şu an kan testi yaptırsam belli olur mu? Bu konuda bilginiz var mı?

Şimdi düzensizse ihtimali daha yüksek diye biliyorum. Ama ella içtiysen bir sorun çıkmayacaktır içini rahat tutabilirsin diye düşünüyorum. İstersen git kan testine. Özel poliklinikte 30 liraydı ben gittim, negatif çıktı. Muhtemelen seninde negatif olucaktır.

ama hastanede ya da polikliniğe gitme gibi bi olanağım yk su an korkmaya başladım iyice ve ben yumurtlama günümü hesapladığımda da yumurtlama günüm 15 subat olarak çıkıyor ve ben bu olayı 3 subatta yasadım

bugun tarlusal alıp hapı yuttum sizce eger hamilelik durumu yoksa ne zaman regl olabilirim

Bence ya al bi test yap yada kan testine git bayağı bir süre geçmiş her şekilde çıkacaktır testte..anlattığına göre bir şey yok çok zor görünüyor...test yaptığın komple kurtulacaksın kuruntularından böyle beklemektense sonuç öğren rahatla

Hala adet olmadım 1 ay olacak neredeyse. Annemin ısrarından dolayı 20 marta doktor randevusu aldım hormon testi için falan. Umarım doktor da annem de anlamaz durumumu. Bir de bende kist var zaten önceden adetlerim düzensizdi ondan da adet olmuyor olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…