Aile Planlaması Ella ertesi gun hapi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

ben de aynı durumdayım maalesef :/ ama test yaptırmaya korkuyorum bişey çıkar diye

En azından evde yapılan gebelik testini dene. Ben doktora gitmeden önce 3. kez deneyeceğim gibi.
Kızlar ella zaten adet geciktirmesi yapıyormuş ben de ev tipi test uyguladım negatif çıktı tekrar yapacağım haftaya ama stres olmamak için kendinizi rahatlatın stres olmak adeti geciktirir

Kızlar ella zaten adet geciktirmesi yapıyormuş ben de ev tipi test uyguladım negatif çıktı tekrar yapacağım haftaya ama stres olmamak için kendinizi rahatlatın stres olmak adeti geciktirir

ya arkadaşlar şu gecikmenin olduğu sürede yaşadıklarınızı bizimle paylaşsanız? mesela kasıklarınız falan agrıyomuydu

ya arkadaşlar şu gecikmenin olduğu sürede yaşadıklarınızı bizimle paylaşsanız? mesela kasıklarınız falan agrıyomuydu
Benim daha kendi adetime 10 gün var o yüzden bir şey diyemem bu konuda ama konuyla kimse ilgilenmiyor artık ben de sorularıma cevap alamadım...

Sonunda bugün adet oldum. Tam 1 ay gecikmeli. Normalde ağrım olmaz ama bu sefer çok ağrım var. Sorularınız olursa cevaplayabilirim çünkü bende çok çektim.

Arkadaslar test yaptım bugun negatif cıktı eger hamilelik varsa şimdiye kadar çıkmadı gerekirdi demi adetimden 21-22 güngeçti
Aynen hamile olma durumun olsaydı çıkardı şimdiye kadar, değilsindir rahat ol ama istersen bir kaç gün sonra bir daha dene ben öyle yapmıştım.

Sonunda bugün adet oldum. Tam 1 ay gecikmeli. Normalde ağrım olmaz ama bu sefer çok ağrım var. Sorularınız olursa cevaplayabilirim çünkü bende çok çektim.

ya benim sorularım olucaktı bende hala adet olamadım ama bugun test yaptım negatif haftaya tekrar yapıcam, olmadan önce kendinde gözlemlediklerin nelerdi,?

Kizlar korkmayi.. Sevgilim yanlislikla icime bosaldi ve yaklaik 15 saat sonra ella icebildim adet gecikmemin 24.gununde nihayet adet oldum

Bilgilendirmek amacli sunlarida soyliyim ilac adet gecikmesi disinda hicbir yan etki yapmadi ara kanama falan da olmadi adet olacagima dair hicbir belirtide yoktu kan testi bile yaptirmistim sonunda beklenen gun geldi ve oldum etkili bir ilc demekki bu durumdan kurtardigi icin de hormonlarimizi alt ust ediyor 1aya kadarki gecikmeler normalmis hem

ya benim sorularım olucaktı bende hala adet olamadım ama bugun test yaptım negatif haftaya tekrar yapıcam, olmadan önce kendinde gözlemlediklerin nelerdi,?
Adetimin gecikmesi dışında hiçbir yan etki görmedim. Bende senin gibi sürekli test yaptım, hamile değilsindir sadece beklemen gerekiyor malesef. Akıntım oldu, bazen kasıklarıma ağrı da giriyordu ama hastalanmıyordum psikolojiktir belki diye düşündüm. Çünkü olmadan birgün önce ağrım falan yoktu, olduktan sonra başladı. İlaç hormon dengemizi bozuyor malesef canım, bir de bende polikistik over da var o yüzden stres yapmıştım. Rahat ol eminim sende olursun birkaç güne.

ya ben de pko olabilirim belki diye düşünüyorum çünkü sürekli 45-50 günde bir oluyordum zaten bundan önce.. benim de su an arada kasıklarımda batma oluyor o kadar

benim 25 gün olucak gecikeli maalesef

Benimde adetim gecikti halbuki ben tarlusal da kullanmıştım bi işe yaramadı

Arkadaşlar bu ayın 10nunda nişanlım ile birlikte olduk prezervatif kullandı ama o durumda bile dışarda bosaldi. Ben yine içim rahat etsin diye ella kullandim 17 saat sonra sizce hamile kalirmiyim adetimé 10 gün var

Cnm bu kadar kafana takma olursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…