- 31 Ağustos 2013
- 213
- 156
- 53
Kaç gün gecikiyor adetlerin ? Benim ilk gecikmeden 3 ay sonra ilk defa gecikti yaaKızlar ellanin en büyük yan etkisi gecikme olduğunu biliyorsunuz zaten.. yaklaşık 1 aylık gecikme yaşayanı biliyorum.
Ben ilacı Kasımda kullandım üstüne 3 kere regl oldum ama hiç gecikmeyen adetim ilaçtan sonra gecikmeye başladı. Belki de hala stres sıkıntı yapıyorum.
Isin kısası biliyorum çok zor ama stres yapmamaya çalışın..
Kaç gün gecikiyor adetlerin ? Benim ilk gecikmeden 3 ay sonra ilk defa gecikti yaa
acaba hamılelık testı yaptınız mı eger varsa hamılelık idarrada cıkar . eger yapmıssanız ve negatif cıkmıssa artık rahatlamalısınız cunku stress ve ebklemek adetın gelmesini gecıktırı.Merhabalar. 29 aralıkta adet olduktan sonra 9 ocakta herhangi bi suphemiz olmasın diye aynı gün içerisinde ellayı içmiş bulundum. Yan etkilerini içtikten sonra okumak zorunda kaldım doğal olarak. Bugun 13 şubat ben hala adet olmadım. Geçen ay da türlü sebeplerden 11 gün geciken reglim bu ayda ella sağ olsun gecikmesinin 15 gününü doldurdu. İçim rahat olmadığı için 6 şubatta test yaptım negatif çıktı psikolojik olarak çok rahatladım ama vucudum hala gergin. Göğüslerim bacaklarım kasıklarım kısaca her yerim şişkin. Balon gibi oldum artık dayanamıyorum yine de regl olamadım hala. Okuduklarıma göre 1 ay bile geciken varmış korkuyorum yarın doktora gitmeyi düşünüyorum test mi yanlış sonuç verdi diye bile düşündüm. Ella kullandığıma bin pişmanım bütün dengem bozuldu normalde her ay en fazla 2-3 gün oynayan adet düzenim (geçen ay türlü stresler yaşadım) bu ay berbat halde. İnanın daha fazla dayanamıyorum artık. İki damla kana mutlu olacağım..
Evet iliskiden on gun sonra kan testi yaptm negatifti doktr bida yapmana gerek yok dedi.Canım benim 27 gün gecikti öyle geldi kanamam dur bakalım daha 4 gün olmuş senin 40 günden fazla geciken de var panik yapma test yaptın mı sen ?
Ya biz kaderi yaşıyoruz biliyor musunIlk reglimi 4 gün gecikme yaşadım. 2.tam zamanında oldu. 3 ise yine bi 4 gün kadar gecikti. Hala tedirginim
Canım sıkma hiç canını bak benim 27 gün gecikti düşün . Mahvoldum beklerken ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir . Testte yapmışsın zaten . Ben doktora gidemiyorum hastane fobim olduğu için . Hiç zaman kaybetme git değerlerine baktır hormonları mahvediyor bu ilaç 4 ay önce kullandım bu ay reglim 2 3 gün gecikti ve çok çok az kan geldi düşün 4 ay oldum kullanalı . Kan testi yaptır ultrasonla da baktır kafan rahat olsun .Merhabalar. 29 aralıkta adet olduktan sonra 9 ocakta herhangi bi suphemiz olmasın diye aynı gün içerisinde ellayı içmiş bulundum. Yan etkilerini içtikten sonra okumak zorunda kaldım doğal olarak. Bugun 13 şubat ben hala adet olmadım. Geçen ay da türlü sebeplerden 11 gün geciken reglim bu ayda ella sağ olsun gecikmesinin 15 gününü doldurdu. İçim rahat olmadığı için 6 şubatta test yaptım negatif çıktı psikolojik olarak çok rahatladım ama vucudum hala gergin. Göğüslerim bacaklarım kasıklarım kısaca her yerim şişkin. Balon gibi oldum artık dayanamıyorum yine de regl olamadım hala. Okuduklarıma göre 1 ay bile geciken varmış korkuyorum yarın doktora gitmeyi düşünüyorum test mi yanlış sonuç verdi diye bile düşündüm. Ella kullandığıma bin pişmanım bütün dengem bozuldu normalde her ay en fazla 2-3 gün oynayan adet düzenim (geçen ay türlü stresler yaşadım) bu ay berbat halde. İnanın daha fazla dayanamıyorum artık. İki damla kana mutlu olacağım..
Cinsel ilişkiden sonra gebeliği önlemek içinne ıse yarıomus bu hap hıc duymadım...
Ya biz kaderi yaşıyoruz biliyor musunBende öyleyim aylardır stres stres kimse de anlamıyor . Bugün biraz kanama oldu kesildi hemen moralim çok bozuk . Peki adet gününde azalma oldu mu ? Benim 5 6 gün yoğun sürerken 3 aydır 2 3 günde bitiyor ne hapmış mahvetti beni de psikolojimi de hormonları da
Test yaptım negatif çıktı ama işte bu şişkinlik fena. Vucudum berbat haldeacaba hamılelık testı yaptınız mı eger varsa hamılelık idarrada cıkar . eger yapmıssanız ve negatif cıkmıssa artık rahatlamalısınız cunku stress ve ebklemek adetın gelmesini gecıktırı.
Gidemedim o gün ama artık adet gelmesi için yapılması lazımsa bir sey yapacagım. Civanperçemi otu içtim iltihap söktürüyo diye sogan kabugu sogan suyu falan da içtim ama nafile. Karnım bağımsızlığını ilan edecek şişkinlikten. 17 gün falan oldu zaten bu gidişle 1 ayı bulacak gecikme :)Canım sıkma hiç canını bak benim 27 gün gecikti düşün . Mahvoldum beklerken ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir . Testte yapmışsın zaten . Ben doktora gidemiyorum hastane fobim olduğu için . Hiç zaman kaybetme git değerlerine baktır hormonları mahvediyor bu ilaç 4 ay önce kullandım bu ay reglim 2 3 gün gecikti ve çok çok az kan geldi düşün 4 ay oldum kullanalı . Kan testi yaptır ultrasonla da baktır kafan rahat olsun .
hapın etkisi gecıkme bırde aklına taktıkca psikolojik olarak gelmesdini engelliyorsun bence dr danısarak bır sokturucu alman. umarım sana cevap yazanakadar adet olmnussundur.Gidemedim o gün ama artık adet gelmesi için yapılması lazımsa bir sey yapacagım. Civanperçemi otu içtim iltihap söktürüyo diye sogan kabugu sogan suyu falan da içtim ama nafile. Karnım bağımsızlığını ilan edecek şişkinlikten. 17 gün falan oldu zaten bu gidişle 1 ayı bulacak gecikme :)
merhaba ılıskıden 12 gun sonra kan testı yapmıssan hamıle degılsın ama ıdrar testı yaptıysan gecerlı sayılmaz adetın gecıkmesınden bır hafat onra yada en erken edet gecıkmesının4 gununde ıdrarda sonuc dogru cıkar. bunun dısında sarı akıntı yanma varsa enfeksıyon demekdır doktora kesınlıkle gorunmelısın. buarada partnerınden de uzak durmalısın.Kizlar benim iliskiden on iki gun sonra kanda gebelik testi negatif cikti. Gecen hafta bugun adet olmam gerekiyodu ama hala olmadi ve o gunden beri sari akintim var. Yanma ve kokuda var. Acaba bu ilacin etksmi. Korkuyorum acikcasi
Iliskidenon gun sonra kan testi yaptm. Bu hafta doktra tekrar gidecegim. Neden uzak durmam gerekiyor??merhaba ılıskıden 12 gun sonra kan testı yapmıssan hamıle degılsın ama ıdrar testı yaptıysan gecerlı sayılmaz adetın gecıkmesınden bır hafat onra yada en erken edet gecıkmesının4 gununde ıdrarda sonuc dogru cıkar. bunun dısında sarı akıntı yanma varsa enfeksıyon demekdır doktora kesınlıkle gorunmelısın. buarada partnerınden de uzak durmalısın.
canım eger mantar gibi bir sey olduysan partnerıne de gecer onda belırtı yapmaz ama sen tedavı oldukdan sonra sana obndan yıne bulasabılır. tam ıyı anlatamaıdm ama doktora mutlaka gozukmelisin.Iliskidenon gun sonra kan testi yaptm. Bu hafta doktra tekrar gidecegim. Neden uzak durmam gerekiyor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?