Hem prezervatif hem dışarı boşalma zaten imkansız siz neden ella kullandınız ki hormonlarınızla oynamışsınız boşu boşuna ve adetinizi 10 gün sonra olamayacaksınız ama hamile diilsiniz merak etmeyinArkadaşlar bu ayın 10nunda nişanlım ile birlikte olduk prezervatif kullandı ama o durumda bile dışarda bosaldi. Ben yine içim rahat etsin diye ella kullandim 17 saat sonra sizce hamile kalirmiyim adetimé 10 gün var
Korkudan kullandim ben psikolojik hastayım anksiyete bozukluğu ve panik atagim var peki ne zaman adet olurum sizce çok korkuyotumHem prezervatif hem dışarı boşalma zaten imkansız siz neden ella kullandınız ki hormonlarınızla oynamışsınız boşu boşuna ve adetinizi 10 gün sonra olamayacaksınız ama hamile diilsiniz merak etmeyin
Onlar bende de var, ben de adetimin ilk bittiği sıralarda ilişkiye girdim ama içime boşaldığı için ilacı içtim riske atamazdım.. şimdi adetime 6 gün var ama gecikeceğini okuduğum için rahatlamaya çalışıyorum geçen hafta test yaptım negatif çıktı bu hafta tekrar yapıcamKorkudan kullandim ben psikolojik hastayım anksiyete bozukluğu ve panik atagim var peki ne zaman adet olurum sizce çok korkuyotum
İnan varya her yerim titriyor is yerinde zor duruyorum sürekli ağlamak istiyorum acayip şekilde akıntı var korkutuo bu da beni zaten evlenmemize 6 ay falan var bir daha yapmicamOnlar bende de var, ben de adetimin ilk bittiği sıralarda ilişkiye girdim ama içime boşaldığı için ilacı içtim riske atamazdım.. şimdi adetime 6 gün var ama gecikeceğini okuduğum için rahatlamaya çalışıyorum geçen hafta test yaptım negatif çıktı bu hafta tekrar yapıcam
Lütfen boşuna stres olmayın gerçekten imkansız hamile kalmanız ve stres daha da geciktirir rahat olun ben daha önce korunmadan birlikte olduğumda içime boşalmasa da zevk suyu geliyordu sonuçta ama hamile kalmadım ve yasmin kullanmaya başlarsanız adetinizin ilk gününde korunursunuz %99 ihtimalle tabi aksatmadan aynı saatte içerekİnan varya her yerim titriyor is yerinde zor duruyorum sürekli ağlamak istiyorum acayip şekilde akıntı var korkutuo bu da beni zaten evlenmemize 6 ay falan var bir daha yapmicam
İmplant yaptiricam bir dahaki ay ugrasamicam çünkü artık bıktım bu psikolojidenLütfen boşuna stres olmayın gerçekten imkansız hamile kalmanız ve stres daha da geciktirir rahat olun ben daha önce korunmadan birlikte olduğumda içime boşalmasa da zevk suyu geliyordu sonuçta ama hamile kalmadım ve yasmin kullanmaya başlarsanız adetinizin ilk gününde korunursunuz %99 ihtimalle tabi aksatmadan aynı saatte içerek
Çok bilgim yok implant hakkında ama pek içime sinen bir şey diil derinin altından belli olmuyo mu oİmplant yaptiricam bir dahaki ay ugrasamicam çünkü artık bıktım bu psikolojiden
Olmuyor artık baya geliştirmişler hamile değilimdir dimi benÇok bilgim yok implant hakkında ama pek içime sinen bir şey diil derinin altından belli olmuyo mu o
Yok yok diilsin merak etme:)Olmuyor artık baya geliştirmişler hamile değilimdir dimi ben
Ama ella içtiğim için adet olamicakmisim öyle miYok yok diilsin merak etme:)
Evet epeyce gecikecek keşke içmeseydin ama rahat ol yine için rahatlayacaksa ilişkinin üstünden 3 hafta geçtiği zaman bi hamilelik testi yap tek çizgiyi gör rahatlaAma ella içtiğim için adet olamicakmisim öyle mi
Yok ben test falan yapamam cesaret edemem kafayı yicem bu gidişle zatenEvet epeyce gecikecek keşke içmeseydin ama rahat ol yine için rahatlayacaksa ilişkinin üstünden 3 hafta geçtiği zaman bi hamilelik testi yap tek çizgiyi gör rahatla
Ya lütfen stres yapma rahat olmaman için hiçbir neden yokYok ben test falan yapamam cesaret edemem kafayı yicem bu gidişle zaten
Ya neyden korkuyorum biliomusun düğüne 6 ay var ve ben şimdi hamile kalırsam hersey alt üst olacak hemde herseyYa lütfen stres yapma rahat olmaman için hiçbir neden yok
Hamile kalman imkansız merak etme her şey istediğin gibi olacak düğünün de öyle :)Ya neyden korkuyorum biliomusun düğüne 6 ay var ve ben şimdi hamile kalırsam hersey alt üst olacak hemde hersey
Sevgilimle ters ilişki yaşadık. Prezervatif kullanıyordu ama yırtılmış içime boşaldı. Hemen yıkadık ama tedirginim. Biraz kaymış olabilir ön tarafıma. Adet günümün bitmesine 1 2 gün kala yaşadık bu olayı ardından ella hapın içtim sizce hamile kalır mıyım
Adetken olmaz zaten boşuna içmişsiniz ellayıAdetken olduysa bir terslik oluşturmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?