Aile Planlaması Ella ertesi gun hapi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Bence mevsim değişikliği ve stres etkili olmuştur

Bu kanda gebelik testi ilişkiden sonra ne zaman yapılırsa sonuç verir . Adetime 20 gün var daha ilişki olmadı ama risk var diye yaptırmak istiyorum . Riskten 5 gün geçti

Bu kanda gebelik testi ilişkiden sonra ne zaman yapılırsa sonuç verir . Adetime 20 gün var daha ilişki olmadı ama risk var diye yaptırmak istiyorum . Riskten 5 gün geçti
İliskiden 10 gün sonra kesin sonuç veriyor

Peki YAŞ sınırı var mı 18 Yaşından Küçüklere yaparlar mı özel hastahanelerde
O kadarını bilmiyorum siz kaç yaşındasıniz o halde ilişki sonrası 20 gün geçtikten sonra eczaneden hassas testler var al bir tane yap sizin ilişkiniz tam olarak nasıl gerçekleşti?

O kadarını bilmiyorum siz kaç yaşındasıniz o halde ilişki sonrası 20 gün geçtikten sonra eczaneden hassas testler var al bir tane yap sizin ilişkiniz tam olarak nasıl gerçekleşti?
Adet günümün bitmesine 1 gün kala sevgilimde anal ilişki yaşadık prezervatif yırtılmış içime boşaldı kalktık hemen temizledik ama ön tarafıma kaydı mi bilmiyorum o Yüzden ilaç içtim şuan tedirginim

Anladım sanmam bir şey olacağını ilaçta almışsiniz

Merhaba arkadaşlar, Ben bundan bir ay önce yani 20 şubatta ilişki sonrası ella kullandım ondan bir kaç gün öncede adetim bitmişti ve hâlâ hastalanmadım.. Ella kullandıktan sonra hastalanmayan birisi var mı yada bu normal mi.. Korkmaya başladım..

Lütfen bu ella hapını kullananlar sonuçları yazarmısınız yada ella kullanıpta hamile kalan var mı?
Ben Martın 10'da yani adetimin bttiği gün adet başladıktan sonra 6.gün (yumurtlamadan 4 gün önce) eşimle birlikte olduk.Prezarvatif yırtılmış ve içime boşaldı.Hemen 45 dak. nöbetçi eczaneden ella alıp içtim hiçbir yan etkisi olmadı ara kanama falan yok şu an adetime 6 gün var ama bekliyemiyorum sizce hamilelik varmıdır? gebelik testi alsam erken heralde çünkü günüm geçmedi kan tahlili yaptırsam çıkarmı?Lütfen bilginiz varsa paylaşırmısınız çok köötüyüm stresten ölücem....

Ya ben kullandım mesela. Bizde bişey çıkmadı adetim 4 gün gecikti

Ben daha önce kullandığımda bir sıkıntı olmamıştı.. En son kullandığım da adetim 1 hafta gecikti şimdi gebelik testi yaptım kendime negatif çıktı ama yinede çok korkuyorum bende.. Adetinin gününü bekle ondan sonra gebelik testi yaptır ama şimdide gidip kan testi de yaptırabilirsin.. Senin için dua ediyorum umarım değilsindir sende benim için dua et lütfen..

Daha önce kullandığında ellayı kaç saat sonra içtin ve riskli bir dönemdemiydin ve içine boşaldımı kusura bakma böyle arka arkaya soruyorum ama kendimle kıyaslıyorum.teşekkürler.....

Daha önce kullandığında ellayı kaç saat sonra içtin ve riskli bir dönemdemiydin ve içine boşaldımı kusura bakma böyle arka arkaya soruyorum ama kendimle kıyaslıyorum.teşekkürler.....
Daha önce kullandığımda ilacı ilişkiden 3 gün sonra içtim bazı aksilikler nedeni ile evet boşaldı o zamanda ama şimdide baktığımda en sonki ilişkiden hemen yaklaşık 4–5 saat sonra içtim şuan 10 gün gecikti görünüyo test yaptım nefatif çıktı antibiyotik kullandım ameliyat geçirdim acaba ondan mı diyorum bende anlamadım şuan ki durumumuda heryerden araştırıyorum bende.. Önemli değil ayrıca benim sorumada biri cevaplasa keşke..

Ayrıca geçen sene nisan ayında adet oldum hap kullandım mayıs ayında olmadım hiç sonra haziranda tekrardan oldum strestende olabilir heralde siz ne diyosunuz bu duruma sizce normal mi anormal mi? :/

Bi öncekinde baya geç içmişsin o halde bile işe yamışsa şimdi daha erken içmişsin bence bundada bişey olmaz testte yapmışsın için rahat olsun belki strestende gelmiyordur adetin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…