- 22 Ekim 2013
- 130
- 13
- 68
25 nisanda erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ve ben ilişkiden sonra ki gün değil yani 2. gün aldım hapı ilişkiden sonraki 2. günde test falan yaptırmadım daha 12 veya 13 ünde regl olmam gerekiyodu olmadım 6-7 gün gecikmeyle bugün regl oldum ama normalden az geldi acaba üstüne görme denen olayımı yaşadım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
çıkacak sonuçtanda korkmuyo değilim ama test yapmam gerek mktarının az olması beni korkutuyo bayaCok derin fikrim yok bu konuda ama ayni stresi paylasiyoruz. Eger icin rahat edecekse hassas gebelik testi al eczaneden ya da gidebiliyorsan bir saglik kurumuna gidip kan testi yaptir icin rahat etsin.
Mrb. Bende ella kullandim bende de yan etki yapmadı ama adet olucakmis gibi agrilarim var hafif hafif geliyor sancılar.Merhaba arkadaslar bu hapi ben de kullanmistim ve burada kullanan birilerini bulup onlarla iletisime gecmek ve kafamdaki sorulari cevaplandirmak oldukca uzun bir sure aldi. Buraya bu ilaci kullanip kafasi karisik olan arkadaslarim icin bir kac bir sey yazmak istiyorum. Oncelikle ben bu ilaci hemen kullanmak zorunda kaldim ve yan etkilerini sonradan ogrendim. Bir cok siteye baktigimda bazi bayanlar ara kanama yasamis bazilari yasamamis bazilarinda mide bulantisi kusma dahi olmustu. Bende bunlarin hic biri olmadi yani anlayacaginiz uzere bu etkiler her bunyede farkli olarak ortaya cikiyor ve bazen bende oldugu gibi hicbir yan etki yapmiyor. Prospektusteki yan etileri yasamak zorunda degilsiniz! Oraya 1000 kadindan 1 inin bile yasadigi yan etki yazilmak zorunda. Yani diyecegim su ki bu etkileri yasamadim acaba ilac etkisiz mi gibi bir endiseye kapilmayin. Ayni zamanda bu ilacta yuksek detecefe hormon var bundan dolayi adetiniz gecikebilir. Ama doktorlar erken teshis icin adet gecikmezinin dorduncu gunu test yaptirmanizi oneriyor. Ne kadar erken alirsaniz ilac o kadar etkili. Sorunuz olursa cevaplandirabilirim iyi aksamlar herkese.
Mrb. Bende ella kullandim bende de yan etki yapmadı ama adet olucakmis gibi agrilarim var hafif hafif geliyor sancılar.
Adetime daha 12 gün var.sizce ilaç çokmu etki gebeliği onlermi.
Teşekürler
Gerçekten cevap verirseniz cok makbule geçer çünkü stresden Ölmek üzereyimBen de gerçekten cok Tedirginim arkadaşlar bu maalesef 2. Kullanım ellayı 2 ay öncede kullandım.Ama benim Korktuğum meni yoksa fazlası olmadı.ilacı aldım 1 ay oldu reglim 4 gün gecikti evet tabii gecikecek ama hamilelik psikolojisine girdim sanki belirtiler öyle gibi ama diyorum bu benim kuruntum.
Merhaba arkadaslar bu hapi ben de kullanmistim ve burada kullanan birilerini bulup onlarla iletisime gecmek ve kafamdaki sorulari cevaplandirmak oldukca uzun bir sure aldi. Buraya bu ilaci kullanip kafasi karisik olan arkadaslarim icin bir kac bir sey yazmak istiyorum. Oncelikle ben bu ilaci hemen kullanmak zorunda kaldim ve yan etkilerini sonradan ogrendim. Bir cok siteye baktigimda bazi bayanlar ara kanama yasamis bazilari yasamamis bazilarinda mide bulantisi kusma dahi olmustu. Bende bunlarin hic biri olmadi yani anlayacaginiz uzere bu etkiler her bunyede farkli olarak ortaya cikiyor ve bazen bende oldugu gibi hicbir yan etki yapmiyor. Prospektusteki yan etileri yasamak zorunda degilsiniz! Oraya 1000 kadindan 1 inin bile yasadigi yan etki yazilmak zorunda. Yani diyecegim su ki bu etkileri yasamadim acaba ilac etkisiz mi gibi bir endiseye kapilmayin. Ayni zamanda bu ilacta yuksek detecefe hormon var bundan dolayi adetiniz gecikebilir. Ama doktorlar erken teshis icin adet gecikmezinin dorduncu gunu test yaptirmanizi oneriyor. Ne kadar erken alirsaniz ilac o kadar etkili. Sorunuz olursa cevaplandirabilirim iyi aksamlar herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?