- 23 Haziran 2015
- 12
- 0
- 36
- 28
Çok teşekkür ederim paylaştığınız için :) gecikme de haftanın dolmasını bekliyorum test için daha güvenilir olması acısından pek cok markanın testi var hangisini almalıyım bilemiyorum açıkcası o konuda bir öneriniz var mı ?Arkadaslar 2 ay once sevgilimle surtunme iliskisi yasadik ve uzerime sperm zevk suyu hersey geldi icim rahat etsin diye gittim ella aldim almaz olaydim ellayi ictigimde adetime 15 gun vardi neyse gunler gecti adet sancilarim basladi ama ben bi stres bi stres gormeniz lazim neyse adet gunum geldi catti yillardir sasmayan gunum bu ay sasmisti korku sardi icimi hem benim hem sevgilimin aklima neler neler geliyo kafada kuruyorum surekli test aldik negatif cikiyo erken gebelik testi aldim dunya kadar para doktuk hepsi negatif ama bende tik yok aradan 10 gun gecti neyse artk b u durumu annemle paylasti yani geciktigini oda kadin doğuma gidelim dedi gidiyorum ama nasil korkuyorum 18 yasima girmeme 1 bucuk ay var bisey cikarsa ortalik karisacak neyse gittim herseyi yaptirdim bütün hormonlarim duzgun cikti ama testosteron hormonum tavan yapmis yani ilac erkeklik hormonunu bayanlarda cogaltiyo ve adet gecikmesi o yuzden yasaniyomus doktor strestendir dedi bi tane adet sokucu yazdi gonderdi ilaci icmedim bile 15 gunun sonunda kendiliginden adetimi oldum ve adet zamanim degisti size tavsiyem sakin olun adet gecikmeniz varsa gidin test yapin negatifsede kafanizi yormayin ilacin yan etkisidir cok etkili bi ilac bende yan etki olarak kasik agrisi yapmisti kanama fln yapiyomus oda normal yani benim gibi sizofrene baglamaniza gerek yok ha bi tavsiyem daha korunun bu dertlere dusmeyelim bidaha herkeze gule gule RAHAT OLUN
.Arrkadaslar.. 23 hazıranda surtunme yoluyla ilşki yasadık. Vajınal temas olmadı pek. Sadece bıkaç kez kaydı oraya. Boşalma olmadı. Zevk suyu oldu ama sildik ara ara. İlşkiden 24 saat sonra ella içtim. Regl olmama 1 hafta var. İlacın işe yaradıgını nasıl anlıycam. Ya yerleşme kanamasını regl sanırsam aklım çook karışıkk. Yardım ediinn. Hamile olabilirmiyim ella' ya ragmen..Bu arada ilaçtan sonra gögüslerim agrımaya basladı..
Ağrıların olması cok normal zaten bir anda hamile de kalamazsın.
Ben de zevk suyundan Şüphe edip aldım ve gecikti reglim benim de seninse gecikebilir ve anlaman ancak testler ile mümkün yani regl olursan zaten işe yaramış demek.Olmazsan gecikmeden itibaren 1 hafta sonra test uygula
Peki testler güvenilir mi ? Kan testi yaptıramam.
Ben de zevk suyundan Şüphe edip aldım ve gecikti reglim benim de seninse gecikebilir ve anlaman ancak testler ile mümkün yani regl olursan zaten işe yaramış demek.Olmazsan gecikmeden itibaren 1 hafta sonra test uygula
%100 Güvenilir diyememPeki testler güvenilir mi ? Kan testi yaptıramam
arkadaşlar ella hapını 2 haftada 2 kere kullanmak zorunda kaldım.kan testi ve idrar testii yaptım 15 gün snra negatif çıktı adetim 19 da olması gerekirken 6 gün geçti olmadı.çok strese girdim .bu haflaragır geldi bideadet söktürücü kullansam daha kötü olurmuyum.tavsiyeye çok ihtiyacm var
Ellayı 24 saat içinde kullandım ama çok mu geç kaldım acaba ? Tamam 5 gün diyor ama yinede içim rahat değil
Benim de aynen öyle ağrım oldu lekelenme oldu ardından da reglim başladı bana regl öncesi geliyor ama reglim gecikir ise test yap 1 hafta sonraHapı Ayın 24. de sabah içtim. Adet olmama 3 gün var. Kasıklarım ağrıyo. Bacağıma doğru.. Lekelenme oldu. Bu neyin nesi ? Regl mi olucam. Yoksa hamılemıyım ?
Evet regliye döndü. 3 gün erken regl oldum. Bunu regl sayıp bı sonrakı reglimi mi beklıyım ? Yoksa ara kanamam mı ?Benim de aynen öyle ağrım oldu lekelenme oldu ardından da reglim başladı bana regl öncesi geliyor ama reglim gecikir ise test yap 1 hafta sonra
Bence bu regl yani erken olabilir tabii ki ama içine sinmiyor ise test uygula kafan rahat etsinEvet regliye döndü. 3 gün erken regl oldum. Bunu regl sayıp bı sonrakı reglimi mi beklıyım ? Yoksa ara kanamam mı ?
Ağrı kesici keser illa ki ve tekrar sancı kanama mantıklı geliyor ama regl kanaması gibi mi ? Ve zaten negatif çıkmış bence Kafanı yorma ayrıca gecmiş olsunKızlar merhaba ben 4 gün erken sonuç veren testlerden yaptım negatif çıkmıştı. Sonra ameliyata girdim epey büyük bir operasyondu 8 saat sürdü. Normal reglim 3 gün gecikti ama geldi. Çok fazla ağrı kesici içtiğim için galiba kesildi adam akıllı gelmedi. Üstünden 1 hafta geçti bugün tekrar hafif sancı ve hafif kanama var. Hamile olamam değil mi?
kızlar benim bi sıkıntım var.
10 mayısta erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik ve erkek arkadaşım kalçalarıma boşaldı ıslak mendille sildim arkasından suyla temizledim vajinaya gelmiş olma ihtimaline karşı bunun üzerine hemen gitti hapı aldı ve 1saat içinde o hapı içtim. o günden beri adet olmuyorum en son 28 nisanda adet olmuştum ondan öncede 4 martta yani normaldede böyle gecikiyodu . bu gün kadın hastalıklarından randevu almıştım ve kan verdim cuma günü doktorla görüşücem sizce bişey olabilir mi ? ayrıca kızım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?