Aile Planlaması Ella ertesi gun hapi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Çok teşekkür ederim paylaştığınız için :) gecikme de haftanın dolmasını bekliyorum test için daha güvenilir olması acısından pek cok markanın testi var hangisini almalıyım bilemiyorum açıkcası o konuda bir öneriniz var mı ?

Arrkadaslar.. 23 hazıranda surtunme yoluyla ilşki yasadık. Vajınal temas olmadı pek. Sadece bıkaç kez kaydı oraya. Boşalma olmadı. Zevk suyu oldu ama sildik ara ara. İlşkiden 24 saat sonra ella içtim. Regl olmama 1 hafta var. İlacın işe yaradıgını nasıl anlıycam. Ya yerleşme kanamasını regl sanırsam aklım çook karışıkk. Yardım ediinn. Hamile olabilirmiyim ella' ya ragmen.. Bu arada ilaçtan sonra gögüslerim agrımaya basladı..

.
Ben de zevk suyundan Şüphe edip aldım ve gecikti reglim benim de seninse gecikebilir ve anlaman ancak testler ile mümkün yani regl olursan zaten işe yaramış demek.Olmazsan gecikmeden itibaren 1 hafta sonra test uygula

.
Ben de zevk suyundan Şüphe edip aldım ve gecikti reglim benim de seninse gecikebilir ve anlaman ancak testler ile mümkün yani regl olursan zaten işe yaramış demek.Olmazsan gecikmeden itibaren 1 hafta sonra test uygula
Ağrıların olması cok normal zaten bir anda hamile de kalamazsın

.
Peki testler güvenilir mi ? Kan testi yaptıramam

arkadaşlar ella hapını 2 haftada 2 kere kullanmak zorunda kaldım.kan testi ve idrar testii yaptım 15 gün snra negatif çıktı adetim 19 da olması gerekirken 6 gün geçti olmadı.çok strese girdim .bu haflaragır geldi bideadet söktürücü kullansam daha kötü olurmuyum.tavsiyeye çok ihtiyacm var

Adetin gecikir tabii doz asımı da olmuş sen de ama benimde gecikmeli geldi senin kesin gecikir 2 tane sonuçta.Ama negatif çıkmış yani sorun yoktur ama gerilme sakın iyice gecikir.

Ellayı 24 saat içinde kullandım ama çok mu geç kaldım acaba ? Tamam 5 gün diyor ama yinede içim rahat değil

Hapı Ayın 24. de sabah içtim. Adet olmama 3 gün var. Kasıklarım ağrıyo. Bacağıma doğru.. Lekelenme oldu. Bu neyin nesi ? Regl mi olucam. Yoksa hamılemıyım ?

Hapı Ayın 24. de sabah içtim. Adet olmama 3 gün var. Kasıklarım ağrıyo. Bacağıma doğru.. Lekelenme oldu. Bu neyin nesi ? Regl mi olucam. Yoksa hamılemıyım ?
Benim de aynen öyle ağrım oldu lekelenme oldu ardından da reglim başladı bana regl öncesi geliyor ama reglim gecikir ise test yap 1 hafta sonra

Benim de aynen öyle ağrım oldu lekelenme oldu ardından da reglim başladı bana regl öncesi geliyor ama reglim gecikir ise test yap 1 hafta sonra
Evet regliye döndü. 3 gün erken regl oldum. Bunu regl sayıp bı sonrakı reglimi mi beklıyım ? Yoksa ara kanamam mı ?

Kızlar merhaba ben 4 gün erken sonuç veren testlerden yaptım negatif çıkmıştı. Sonra ameliyata girdim epey büyük bir operasyondu 8 saat sürdü. Normal reglim 3 gün gecikti ama geldi. Çok fazla ağrı kesici içtiğim için galiba kesildi adam akıllı gelmedi. Üstünden 1 hafta geçti bugün tekrar hafif sancı ve hafif kanama var. Hamile olamam değil mi?

Evet regliye döndü. 3 gün erken regl oldum. Bunu regl sayıp bı sonrakı reglimi mi beklıyım ? Yoksa ara kanamam mı ?
Bence bu regl yani erken olabilir tabii ki ama içine sinmiyor ise test uygula kafan rahat etsin

Ağrı kesici keser illa ki ve tekrar sancı kanama mantıklı geliyor ama regl kanaması gibi mi ? Ve zaten negatif çıkmış bence Kafanı yorma ayrıca gecmiş olsun

kızlar benim bi sıkıntım var.
10 mayısta erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik ve erkek arkadaşım kalçalarıma boşaldı ıslak mendille sildim arkasından suyla temizledim vajinaya gelmiş olma ihtimaline karşı bunun üzerine hemen gitti hapı aldı ve 1saat içinde o hapı içtim. o günden beri adet olmuyorum en son 28 nisanda adet olmuştum ondan öncede 4 martta yani normaldede böyle gecikiyodu . bu gün kadın hastalıklarından randevu almıştım ve kan verdim cuma günü doktorla görüşücem sizce bişey olabilir mi ? ayrıca kızım daha

Bana kalırsa hemen almışsın ilacı ve bence kuruntu da var hani gelmemiş de olabilir değil mi ? Ama kanda çıkar yani kan testinde ama zor bir ihtimal sorun olmaz

Biraz açik yazicam kusura bakmayin. Ben de esimle birlikte olduktan sonra 12 saat icinde ella kullandim. Ilk defa kullandigimi belirteyim. Reglime yaklasik 2 hafta kadar vardi. Fakat ellayi ictikten 4 gun sonra kahverengi lekelenmelerim basladi ve 4 gün sürdü, devami da regl olarak geldi. En baştaki lekelenmeyi saymazsak bugün reglde 7.günüm. Ve her reglimdeki gibi ağrılı geçiyor ama 5 günü geçmezdi. 1 hafta icinde doktora gitme imkanim yok, ayni seyleri yasayan biri var mi, daha ne kadar sürer bu regl?

Merhaba, ben korktuğum için paylaşmak istiyorum. 2 gün önce erkek arkadasımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Ama hiçbir şekilde boşalmadı, sadece bi ara elime zevk suyu geldi birazcık, o yüzden ne olur ne olmaz diye 9 saat sonra ertesi gün hapı aldım. Ama zaten tam da o gece adet olmuştum, geciktirici içmiştim hemen kessin diye. Sabah da ertesi gün hapını aldıktan birkaç saat sonra önce az daha sonra adet şeklinde kanama başladı, şu an hala devam ediyor. Merak ettiğim şey, bu benim zaten olası adet kanamamsa hala hamile olma ihtimalim var mı? Bir dahaki ayki adet mi belirler bunu? Zaten dediğim gibi tam birleşme ya da boşalma da olmadı ama çok korkuyorum. Lütfen bir şey söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…