• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ellerim titriyor

Yasak tabiki ama iki bekar kişiye problem olmayabilir. Biri evli belki ikisi de evli biri için otel müsaade ediyor mu bilemem. Çünkü girişte kimlik fotokopileri alınıyor. Riske atmazlar bence böyle bir durum varsa. Ayrıca kavga ettiginiz günün sabahına otele gitmesi de kötü bir amaçla degil gibi geliyor
sordum o adreste gözükyordun diye hayır işteydim dedi kötü amaçlı değil isde neden inkar etti bilmiyorum.

Eski konunu gördüm. 2 yaşındaki çocuğunuza şiddet göstermiş. Kollarındaki morluğu fondoten ile kapatmışsınız çocupun. Bi anne olarak şu duruma düşeceğime öleyim daha iyi. Siz de adamı çok iyi b.kmuş gibi adım adım takip edin aman kaptırmayın elinizden.
Ayyy inanmıyorum yaa
Çocuk doğurduktan sonra iyice delirmeye başladım bu tip ana babalara
Benim savunmasız minicik yavruma kalkıp babası şiddet gösterecek, ben adamı paralamak yerine çocuğumun morluğunu fondotenliycem.. allahım aklıma mukayyet ol

Ne olur çocuğunuza bunu yaşatmayın onun ilerdeki psikolojisi düşünün çocuklar hiç bir şeyi asla unutmazlar. Eşinizle konuşmak için bile evinizde birilerinin bulunması gerekiyor diyorsunuz size ve çocuğunuza zarar vermemesi için sizce bunları siz ve yavrunuz hakkediyor musunuz.
eşinizin tavırları da şüpheli otel size hemen cevap verebilirdi hemen yazmamış kaç kişi olduklarını bence sormuşlardır ve dönüş yapmışlardır niye evde dinlenemiyor mu siz işteyken illa paramı harcaması lazım bence eşiniz dürüst davranmıyor

ben 2 yıldır görüyorum telden nerede oldugunu süreklide akarım zaten ilk defa karşılaştım.koca şehirde de otel konumunu atması işkillendirdi madem tel bozuk hastane okul bilmem ne otelden daha çoktur niye orayı attı.gittin kaldın diyelim saklamadan açıkla.
Nasıl bir uygulama bu birde neden eşinizi takip ediyorsunuz.Daha önce birşeyini mi yakaladınız.

Gerçekten okurken bende şok oldum. Allah yardımcınız olsun ne diyeceğimi bilemiyorum suan. Fatura istemeyi iyi akıl etmişsiniz ama keşke böyle olmasaymis

siz otelden eşiniz adına fatura almoşsınız zaten. eşiniz hala nasıl ısrar edebilir ki? faturayı yüzüne atmadınız mı?

Faturada ne cikiyor peki tek mi gitmis keske sorssydiniz

bu arada bence sormadan direkt otele baskın yapsaydınız keşke. aşağıdan oda numarası sorup.

telefonla foto çekerdiniz boşanırken çok işinize yarardı.

Bu arada eşimin icloud şifresini biliyorum her an bakabilirim istesem konumuna. yıllardır bir kez açıp bakmadım, siz lütfen kendinizi kandırmayın, bu el alışkanlığı değil.
Yanlış anlamadıysam eğer, önce çift kişi konaklama demişler sonra tek kişi ve eşiniz arayıp neden cüzdanımı karıştırdın demiş. Bence anlamışlr gibi olayı. Otelin de bilgi vermesi çok zor hata yapmışlar direk sorgulamadan fatura verdikleri için, yanlış anlamayın lütfen sizin için iyi olmuş ama şimdi sizin muhasebeci olmadığınızı anlarlarsa sizin başınıza dert olabilir. Bence daha fazla aramayın oteli.
Bu arada bunu söyleme sebebim, yazın hesaplarımızda bir karışıklık olmuştu. Tatil yaptığımız otelden faturalarımızı istedik. Eşim kendi adına olan eşiyle konakladığı tatilin fatura dökümünü bile ancak zorla posta ile aldı. Whatsapp ile vermeleri çok garibime gitti.

Eski konunu gördüm. 2 yaşındaki çocuğunuza şiddet göstermiş. Kollarındaki morluğu fondoten ile kapatmışsınız çocupun. Bi anne olarak şu duruma düşeceğime öleyim daha iyi. Siz de adamı çok iyi b.kmuş gibi adım adım takip edin aman kaptırmayın elinizden.

Böyle anneler "aman kocam elimden gitmesin" diye şiddete göz yumar. Aldatılmayi hazmedemezmis, ama çocuğun fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünün üstünü kapatabilir. Böyle kadınlara herşey müştehak, ama böylelerin eline düşen çocuklara yanarım

Eşinizin çocuğunuza şiddet uygulamasıyla ilgili gelen yorumlara neden cevap vermiyorsunuz?

Bu kadar ciddi bir probleminiz varken neden eşinizin sizi aldatması derdine düştünüz?

Her şeyden önce anneliğinizi sorgulamaya ne dersiniz ?

Çünkü çocuk dediğin 3-5-8 tane doğurulur, ama koca kolay bulunmuyor malum.
Gerçekten aklım almıyor. Ben yüzümde makyaj varken el alemin bebeği yüzüme gözüme dokunmasın diye engelliyorum. Kimyasal şeye dokunmuş olmasın, bebek bu elini ağzına sokar falan diye. Ama bir anne o fondöteni direkt çocuğuna sürebiliyor. Hem de ne için? Adına "baba" denilen canlı çocuğun kolunu morartmış diye.
Neyse 10 senelik üyeliğimde ilk banımı bu konu yüzünden almak istemiyorum. Allah akıl fikir versin.

Bütün konularınızı okudum sonunda bunu da yapmış kocanız hala daha boşanmaz iseniz yazıklar olsun size konu sahibi o çocuğunuzu hiç mi düşünmüyosunuz siz aileniz bile hor görülmenize artık katlanamazken siz nasıl katlanıyosunuz dilerdim ki mutlu bi evliliğiniz var bunu da aşarsınız demeyi ama sizinki baştan sona travma o çocuk için bilinçlenmeye başladığında napıcaksınız o çocuğun hala konuşamama sebebide eşiniz

evde eşim ile tartıştık çok soruna girmek istemiyorum telefon üzerinden nerede oldugunu görüyorum ve işe gitmediğini farkettim sordugumda adresi yanlış gösteriyor vs dedi bir kaç birşey daha oldu unuttum vs dedi geçiştirdi adres gözüken yer bir oteldi ve muhasebeden arıyorum fatura lazım dedim otel faturayı attı neydi şimdi bu

Merhaba sanırım iPhone kullanıyorsun çünkü bende eşimi takip ediyorum ikimizinde iPhone olduğu için ama genellikle benim ki doğru gösteriyor konumunu gördün de niye aramak yerine olduğu konumun yerine gitmedin ama bide şöyle bi durum var senin takip ettiğini görüyorsa eşin interneti kapatabilirdi yada telefonu kapatabilirdi ozaman göremezdin bide bu açıdan düşün belki yanlış gösteriyordur konum bazen int fazla çekmediği yerlerde saçma sapan yerler de gösteriyor bizde de oluyor aynısı ben hemen görüntülü arıom bakıom konum yanlış göstermiş

Back
X