abla karşıma doğru dürüst kimse çıkmıyo, arkadaşlardan çok kazık yedim, hatta şöle söyliyim insanlardan bilerek uzaklaştım biraz da, öle şeyler gördüm ki, nese işte... üniversiteden ümitliyim, en azından şimdilik iyi gibi görünüyo ama daha bitirmeye çok var, bakalım artık hayırlısı... boshayallersmileohooooo dur bakalım daha karşına kimler çıkacak
ama istediğin gibi bir dost da çıkacaktır muhakkatır üzülmene gerek yok çünkü dediğin şeyleri az çok herkes yaşıyor
artısı ne oluyor peki biraz daha olgunlaşmanı anlayışlı olmanı sağlıyor
muhakkak istediğin dost çıkacaktır karşına
abla karşıma doğru dürüst kimse çıkmıyo, arkadaşlardan çok kazık yedim, hatta şöle söyliyim insanlardan bilerek uzaklaştım biraz da, öle şeyler gördüm ki, nese işte... üniversiteden ümitliyim, en azından şimdilik iyi gibi görünüyo ama daha bitirmeye çok var, bakalım artık hayırlısı... boshayallersmile
abla karşıma doğru dürüst kimse çıkmıyo, arkadaşlardan çok kazık yedim, hatta şöle söyliyim insanlardan bilerek uzaklaştım biraz da, öle şeyler gördüm ki, nese işte... üniversiteden ümitliyim, en azından şimdilik iyi gibi görünüyo ama daha bitirmeye çok var, bakalım artık hayırlısı... boshayallersmile
ilkokul bitti, en iyi arkadaşım dediğim insanları bi daha görmedim bile; lise bitti yine hiç biri kalmadı geriye... lisenin son günüydü, üç yıl boyunca yediğim içtiğim ayrı gitmeyen en yakın arkadaşımla saçma sapan bi mesele yüzünden kavga ettik, beni faceden anında sildi, msnden iletişimini kesti ben şoktayım hala, yani bu kadar kolay mıydı beni silmek, artık kimseye inancım kalmadı... üniversitedeki arkadaşlarımla umarım böyle ayrılmam, çünkü geçen senelerden geriye hiç bişey kalmadı boşuna yaşamış gibi hissediyorum kendimi, ben nasıl bi insanmışım da bu yaşa kadar sağlam bi dostluk kuramamışım, kendimi sorgulamaya başladım, o kadar moralim bozukki anlatamam, gerçekten çok sağlam bi dost istiyorum sadece bi kişi yeter bana, her derdime ortak, her sıkıntıda yanımda olacak gerçek bi dost, başlarda kimseye ihtiyacım yok tek başıma paşalar gibi yaşarım, aşkım yeter bana diyodum, ama öle olmuyo işte, insanın bazen kız arkadaşlara da ihtiyacı oluyo, gerçekten çok üzgünümmafoldumben
yok ablacım, kimseye kolay kolay güvenmem, sadece lisede deil her ortamda öyle insanlar gördümki anlatsam "bu kadar da olmaz" dersiniz; az çok tanıyorum insanları, herkesle aram iyidir, arkadaşlarım da vardır ama mesafeyi korurum; sadece bazen görüp özeniyorum, yediği içtiği ayrı gitmeyen her derdi paylaşan dostları görünce...,,üniversitede bin beteri oluyor ben sana diyim çeşit çeşit insan var,lise gibi aynı şehrin huyunu tüyünü bildigin insan değil ki .. seni kullanıp kenara atmaya çalışanlar olacak hem de 1. sınıfta aman diyim arkadaşım dostum diye kanma ben çok acılar çektim bu yüzden
Haklısın ablacım, hatta insanları küçük gören, kendini bi halt sanan o kadar insan varki, ama ilginçtir böle tipler ayın 5inde atm önünde sıraya giriyo, baba parasıyla hava atıyo, kendileri gibi olanlarla araları çok iyiymiş gibi gezip tozup, arkasını dönünce elli tane laf sayan karaktersiz insanlar var malesef...Hiç unutmuyorum ben çok saf bir kızdım o zamanlar. Giyinmesini süslenmesini bilmezdim, hatta şu destekli sütyenleri bile üniversitedeyken yurtta kızlardan görmüştüm annem olacak kadın beni dövmekten,hakaret etmekten bunları göstermedi, bilmiyordum birçok şeyi...Neyse...
O zaman benle kimse konuşmazdı sınıfta, derse girerdim aa herkes biribiryle konuşuyor benle konuşan yok 2 ay oldu 3 ay oldu sonunda kendim gibi birilerini buldum ama diğer sınıf arkadaşlarım hepsi biribiryle muhabbeti var benle yok.
Sonra neyse giyinmeyi de öğrendik, büyüdük serpildik, süslemeyi de öğrendik, güzel kız olduk. Yurttan saolsunlar iyi niyetli kızlarla ortamlara da girdik(bar değil kesinlikle),okul faaliyetlerine katıldık, kendimizi gösterdik..
İnanır mısınız o sınıfta veya yurtta benim yüzüme bakmayan insanlar ay şekerim nasılsın deyip yanıma yanaştılar. Gelmediğim zamanla rbenim yerime imza atmalar, istemeden desr notu vermeler...
O zaman dedim ki bu insanoğlu ne kadar şerefsiz. Herşey ye kürküm yee.İki güzel giyindik iki çevremiz oldu diye neyse ağzımı bozmayayım şimdi..
Bu sefer ben ne yaptım ben onlarla oynadım ben onları kullandım. Belli etmedim hiç yüzlerine güldüm, ay şekerim falan dedim sonuna kadar kullandım onları...
Arkadaşlıkta kimseye güvenmeyeceksin ama güvenmediğini de belli etmeyeceksin hep tetikte durmak lazım...
Herkesle meraba meraba olmak iyidir ama samimi olmamamk gerek, Hemen birden herşeyini anlatamamak,paylaşmamak gerek..Arkadaşlıkta bıçak sırtı aslında. Ne çok soğuk ne çok laçka ortası işte :))
Çok güzel bir laf var çok muhabbet tez ayrılık getirir...Öyle samimi olanlara da boşa özenme derim hayatım.. Bazıları kendini dışarı karşı mikemmmel göstermeyi çok sever. Ben de çok gördüm dışardan can ciğer ama kız yanından kalkınca hemen dedikodusunu yapan, kuyusunu kazan...Her elele tutuşanlar birbirini çok seven süper sevgili olmadığı gibi..
Hiç de kafanı takma arkadaş da bulursun dost da bulursun..Ahhh daha ne güzel günlerin olacak... Üniversite hayatı iyisiyle kötüsüyle o kadar güzel ki :)) O günlere geri dönsem keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?