1 su bardağı oda sıcaklıgında suyun içine 2 tatlı kaşığı sirke(bazen 3 oluo)bi de yarım limon sıkıyorum.senin ölçün ne peki?4 kaşık ne bal mı??naptınız yahuu bütün yağlar geri gelir valla:)
Herkese günaydın,
Bende geçen hafta bugün bu karışıma başladım. Başladıktan iki gün sonra yüzümde abartısız yüzlerce sivilce ve şişlik oluştu. Göz altlarında normalde sivilçe çıkmaz. Benim göz altlarım, hatta kulaklarımın içine varana kadar şişlikler oluştu.Doktora gittim. Son dönemlerde yediğin yada içtiğin farklı bişey varsa o allerji yapmış dedi. Hala şişlikler geçmedi. Tam azalır gibi oluyor. Karışımı içtikten sonra aynı şekilde şişlikler, kızarıklıklar ve kaşıntı başlıyor. Bugün içmeyi kestim. Bir hafta ara verip tekrar başlayacağım. Önceliklle nedenin bu karşımdan kaynaklanıp kaynaklanmadığını anlamam gerekiyor. Sizlerde de bu ve buna benzer reaksiyonlar oluştumu?
İnatlaşıp içmeye devam ettim. Hiç diyet ve spor yapmadan 1 kilo kadar verdim.
Aslında çık güzel, kilo vermek isteyen bizler için kaşırılmayacak bir şey. Kullandığınız sirkenin ismini yazarsanız, en azından ben de bir sonraki hafta ondan alıp deneyebilirim.
Şayet sizleri rahatsız etmeyiyorsa içmeye devam edin, gerçekten çok iyi geliyor.
Herkeese kolay gelsin
Nasıl kullandın bu karşımı canım.birde o yüzündekiler kesin sirkeden olmuştur.fazla sirke içince bi tanıdık ta aynı öyle kabar kabar olmuştu.ama silme kabarcık doluydu.bırakınca birkaç günde geçti karaciğerle alakalı bi durum demekki senin bünye sirkeyi kabul etmiyo bence içme derim.
kızlar bence nolursa olsun bebeğiniz varken içmeyinn kimisi zararı dokunmaz der ama senin bünyen hassatr bebişide hasta edersin sonra zayıflıycam diee o resimdeki tombul yanaklıyı riske atma bence canımm.onu içceğine spor yapmaya çalışş şimdilikk
Geçmiş olsun.. Benim içtiğimde diğilde yüzüme sürdüğümde oldu kızarıklık kaşıntı falan..
bende başladım günde 3 kez içiyorum ve kızımı mziriyorum herhangi biryan etkisi yoktur bence çünkü turşuda yiyoruz ve içinde bolca sirke var umarım işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?