Popüler Konu Elma Sirkesi+Bal+Su Yöntemiyle Zayıflama Deneyimlerimiz

dondurma artık midede.çok da güzeldi ya.doyamadım tadına. karnım acıyana kadar mekik çektim sonrasında şimdide sirkeli suyumu içicem.

benm de dayanamadığım tek şey dondurma o yüzden kalsiyum ihtiyacı deyip kandırıyorum kendimi afiyetle yiyorum sana da afiyet olsun arada yemekten bi şi olmaz o kadar hakkımız da olsun ama

Cesaret edemiyordum fakat yaz tatiline kadar 5 kilo vermem gerektiği için artık bu akşam başlıyorum.
Tadı çirkin bile olsa deneyeceğim.
57 kiloyum bakalım ne olacak :)

benm de dayanamadığım tek şey dondurma o yüzden kalsiyum ihtiyacı deyip kandırıyorum kendimi afiyetle yiyorum sana da afiyet olsun arada yemekten bi şi olmaz o kadar hakkımız da olsun ama

haftada bir yapmak lazım bunu.bide hiç kilo veremediğimi görürsem üzülürüm.yarın 1 hafta olucak tartılıcam

bişiy sorcam ksır köfte vb bulgurlu turler sizce kilo aldırırmı ( aşırı değil tabii)

aşırı değilse okadar etkilemez canım,heleki öğle öğününde yersen bişeycik olmaz,,pirinçli yiycekler yerine bulgurlu tercih etmen doğru karar yani açıkcası rahat ol

ppeki bu elma sirkesinin taddı süte geçermi acaba ben emziriyorum bazıları sütün tadını değiştireceğini ve bebeğin sütü içmek istemeyeceğini söylediler ama emziren annelerde varmı acaba aranızda

canım emziren bazı anneler vardı duyduğum,bebeklerinin emmeye devam ettiğini söylemişler ve kilolarınıda etkilememiş bebişlerin,karar senin,bi hafta denersin,baktın bebek hala emiyo,bi tuhaflık yok devam edersin aksi olursa bırakırsın,,aman haa midende sorun varsa kullanmaa
bide fazla sirke katma 1bardak suya 1tatlı kaşığı yeter sana inşallah bişey olmaz emmede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…