Ben ayin 19 unda basladim ve günde 3 kez iciyorum, cokda igrenc degil tadi, sen üzüm sirkesi almis olmayasin yanlislikla ? elma sirkesi aldiysan bile 1 yemek kasigindan fazla koymayacaksin canim. 1 ay denicem, eger bir faydasini görürsem mutlaka paylasirim burada sizlerle.. herkese iyi bayramlar
arkadaşlar ben bu yöntemle gerçekden iyi kilo verenlerdenim,geçen sene 1 ayda 6 kilo falan vermişdim birde ekmeği ve hamurişlerini kesmişdim, bu sene giden kilalar geri gelince tekrar başladım 3 hafta oldu 4 kilom gitti,birde benim karın bölgemde fazlaca var yağ,karnım dümdüz oluyor kilo verince
merhabalar ben yeni katıldım aranızabende elma sirkesi kullanıyorum ama organik olandan.marketlerdeki sirke tamamen asittir ve midenizi deler.bi aktara gidip organik sirke alın(biraz pahalı).ben günde 2 kez içiyorum.10 günde 2,5 kilo verdim.ama yanında diyette yaptım.kilo direnci olan biriyim ve giden kilo benim için bir mucize.ha bu arada karnınızın nasıl eridiğine hayret edeceksiniz.
selam canim, bende cok zor kilo veriyorum, hattaa 3-5 kilo kaybettikten sonra nerdeyse hic veremiyorum, bende sabah ac karnina ve gece yatmadan önce sirkeli su icmeye ba$ladim. ben oda sicakligindaki suya ekleyip iciorum. gecen gün taylan kümeli den dinledim tv de. sirkeli suyun zayiflattigi bilimsel olarakta tüm dünyada onaylanmi$tir dedi ama kesinlikle balli sirkeli su olmayacakmi$, sadece su + sirke..
nasil kullanarak kilo verdigini ögrenebilirmiyim?
kızlar ben bal katmıyorum sadece sabah aç karna içiyorum zaten diyette yapıyorum? bal şart m ya
Bal koymamak gerekiyormu$ zaten kilo vermek icin.. Taylan kümeli tv de anlatti ve sirkeli su kesinlikle zayiflatiyor ve balsiz kullanilmali dedi.. ayrica sirkeyide öyle kasik kasik icmemeliymis.. 1 tatli kasigi sirke bir barlak suya sabah ac karnina ve aksam yatmadan önce demisti..
Bende bir dönem ictim ama sirkenin dibinde tuhaf bisey görüp tiksindim.. belkide normaldir ama icemiyorum, yeni bir sise alinca yine baslarim sanirim)
teşekkür ederim canım cevabın için.Ben sadece sabahları içiyordum,sabah akşam mı içsek daha faydalı?şu an bir diyet yapıyorum da yarın son günü bu küre başlayıp spor yapmak istiyorum.Ben daha önce bu kürle bir ayda 4 kilo verdim ama o zaman kilom çoktu şimdi zorlanıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?