Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
kızlar, içli köfte yapıcam akşama nasipse..ama en son haşalayıp kızarıyomuyduk? yoksa sadece haşlıyoruzmu? elossa yazmıştı ama göremdim şimid kendiside henüz yok.. bilen varsa yazabilirmi?

kızlar, içli köfte yapıcam akşama nasipse..ama en son haşalayıp kızarıyomuyduk? yoksa sadece haşlıyoruzmu? elossa yazmıştı ama göremdim şimid kendiside henüz yok.. bilen varsa yazabilirmi?

hem haşlayıp hem kızartmana gerek yok direk kızartabilirsin afiyet olsun

Ben de burayı sessiz takıp edenlerdenım. Herkesın ellerıne saglık, başta konu sahıbı Elossa'nın
O kadar cok browni yapasım var ki; ama tarifim yok. Çok çok lezzetlı bır brownı tarıfı arıyorum hemen yapabılecegım.
Evde suan çikolata harıc hersey var.
Var mı bana tarıf verebilecek olan?

geçmiş olsun Elossacım Allah şifalar versin

elosaaacııımmm çok geçmiş olsun zencefilli limonlu ballı çay yap iç çokk ii geliyorr...

canımcım çok geçmiş olsun.Allah acil şifa versin..

elossa cnm hafta sonu annemleri yemeğe alcm ne önerirsin az öz sofra olsun çorbası ana yemeği salatası bide hafif tatlısı olsun yeterr

Elossacim ailem corluda yasiyor. Bende uc seneoncesine kadar corluda yasiyordum. Ama uc senedir ask ulkem almanyadayim
Insallah tatile gittigimde kismet olursa gorusuruz coookisterim

bende kayseriliyim

Bende kabak tatlısı yaptımmm süper süper olduu bol fındıklı

banlıydım giremihyordum canım

merhabaa

soğuklar için tavuk çorbası yap diyorlar ama tarif veren yok bildiğiniz tarif varmı

Elossa çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin

Elossadan haberi olan var mı iyidir inş onsuz hiç tadı yok buraların

evet ya elossa nerelerdesin? iyi oldunmu? sensiz çok sessiz burası

İnş iyidir canım takip ediyorum ama girmiyo

bende hergün giriyorum elossa yok diyorum çıkıyorum bi sorun olmasındaa

evet canım kötü bir durum olmasında..

kızlar merhabaa
hepinizi çok seviyorummm
öksürüğüm hiç gçmedi,bir sürü ilaç şurup içiyorum,içmediğim bitki çayı kalmadı..ama acaip şekilde devam öksürüğüm..doktora gittik 2 kez ama fena üşütmüşüm çok ciddi bişey yok zamanla geçicekmiş öksürüğüm ama ilaçlara devammış bitene kadar..onun dışında iyiyim çok şükür..en azından hastalığın başındaki gibi halsizlik yok zımba gibiyim
aslında hergün KK dayım açıyorum ama ben son 2 sayfayı görmedim hiç sorunmu vardı acaba topikte dicem ama sorun varsa sizler nasıl yazdınız ki...:44:

Ayyyy benimde öksürüğüm geçmedi yaaa.... Kuru kuru

Ayyyy benimde öksürüğüm geçmedi yaaa.... Kuru kuru

yemediğim pekmez ve bal çeşidi kalmadı
pekmeze tuz bile attım yedim o derece yani,yok kesmiyor
bal desen çayıma bile bal katarak içtim
şapur şupur limon yiyorum tuza banarak
içimde portakal mandalina dallanacak:)
ıhlamur,elma,taze nane,kuru nane,fesleğen,çubuk tarçın,karabiber ve limon hepsini bir araya koyup demledim...cııkksss

kk sorun yok galiba yazdığımıza göre canım.İyi olduğuna sevindim sensiz tadı yok buraların kendine çok dikkat et canımcımmm

safahat

hayatım yüksük çorban harika görünüyor tatlım ellerine sağlık,nasıl canım çekti anlatamamm,hasta hasta ne giderdi şimdi oy oy oyyyyyyyy

Bende öylee.. Bal zencefil polen yedim bunlara bile banamısın demedi yaaa

Ama aazaldı 2 gündür hissediyorumm

kk sorun yok galiba yazdığımıza göre canım.İyi olduğuna sevindim sensiz tadı yok buraların kendine çok dikkat et canımcımmm

canım benim çok sağol teşekkür ederimm,boş bırakırmıyım aşkolsunnn:)
ama hergün kaç kez girip baktım yeni mesaj görmedim,bende diyorum kızlar neden yazmıyorlar diye:))
hatta hergün sitede olduğumun kanıtı olan bi konum bile var:))))

safahat

hayatım yüksük çorban harika görünüyor tatlım ellerine sağlık,nasıl canım çekti anlatamamm,hasta hasta ne giderdi şimdi oy oy oyyyyyyyy

ay cnm benim kıyamam sana yakın olsam yapar getirirdim tez elden bol karabiberli tavuk suyuçorbası iç müthiş iyi gelir k biberi bol olsun yaksın genzini

Bende öylee.. Bal zencefil polen yedim bunlara bile banamısın demedi yaaa

Ama aazaldı 2 gündür hissediyorumm

ay zencefili unutmuşum bak o da başucumda:))
onun dışında sarımsak yiyorum çiğ halde
öksürürken göğsüm çıkıcakmış gibi oluyor ne sinir bozucu durum

ay cnm benim kıyamam sana yakın olsam yapar getirirdim tez elden bol karabiberli tavuk suyuçorbası iç müthiş iyi gelir k biberi bol olsun yaksın genzini

canımsın ya Allah razı olsunn..ama cidden harika görünüyor ekrana atlayasım geldi..yazın çorba hç sevmem ama kışın hergün mutlaka pişiririm evde
tavuk suyu çorbası yaptım dün canım,dediğin gibi bastım karabiberi,zaten ben eklemeden eşim sağolsun tabağıma boca ediyor karabiber,pul biber,kekik yanınada küçk turşu biberlerden koyuyor 5-6 tane..bide tehdit ediyor beni yemezsen beni sevmiyorsun demektir diye...mecbur yiyorum,geniz yanması ne demek kulaklarım bile yanıyor tüm bunları yiyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…