ayy evetttttttt bak o fena bi durum:))))
kursa giderken dolmuşa biniyorum bazen,bugün beni öksürük bi tuttu neredeyse 2-3 dk durmadan öksürdüm...öyle utandımki anlatamam çok sinir bozucu
Aynen canım :) Ne kursuna gidiyosun ? :)
canım ben Okul Öncesi mezunuyum..onunla alakalı ilerde yaşlı çocuk bakım evi açma belgesi alıyorum..
Hmmmm... Benim isteyipte girmediğim bölüm
çok gecmış olsun hasta olan arkadaşlara...öksürük için kekık çayını önerıyorum oğlumda süreklı öksürük olur içirdimmi oğluma hemen keser öksürüğünü
bir bayan için inanılmaz rahat bir meslek canım
Elossa geçmiş olsun ya. eskiden perebron diye bi öksürük şurubu vardı hala var mı bilmiyorum bayağı iyi gelirdi öksürüğüme benim doktoruna bi danış istersen.
bu arada benim koam da kayserili sen de kayserilisin demek arap aşı hiç yemedim ama tvde görmüştüm çiğnemeden yutuluyodu öyle tadını alabiliyo musunuz ki ?
Eminim öyledir canım.. Aslında dünden beri nikah memurluğunu düşünüyorum
ben de öksürdüm mü yaşlı dedeler gibi öksürürüm bi de :S keah kohh kohh böyle derin derin öksürünce de pek acırım kendime
yemediğim pekmez ve bal çeşidi kalmadı
pekmeze tuz bile attım yedim o derece yani,yok kesmiyor
bal desen çayıma bile bal katarak içtim
şapur şupur limon yiyorum tuza banarak
içimde portakal mandalina dallanacak:)
ıhlamur,elma,taze nane,kuru nane,fesleğen,çubuk tarçın,karabiber ve limon hepsini bir araya koyup demledim...cııkksss
sağol tatlım var o şurup hala ama çocuklar için değilmi ki..
annemde tutturmuş önünde ciğerlerimizin olduğu resim olan şurubu bul kızım ben size onu içirirdim küçüken çok iyi gelirdi hemen iyileşirdiniz diyor,yerim onu ben yaaa
eczaneye gidip nasıl anlatayım üstünde ciğer resmi var öyle şurup ver bana diye:))))
Kayseriliyim tabisiiii:)
valla çiğnemeye gerek kalmıyor zaten llöööp diye kayıyor boğazından
sağol tatlım var o şurup hala ama çocuklar için değilmi ki..
annemde tutturmuş önünde ciğerlerimizin olduğu resim olan şurubu bul kızım ben size onu içirirdim küçüken çok iyi gelirdi hemen iyileşirdiniz diyor,yerim onu ben yaaa
eczaneye gidip nasıl anlatayım üstünde ciğer resmi var öyle şurup ver bana diye:))))
Kayseriliyim tabisiiii:)
valla çiğnemeye gerek kalmıyor zaten llöööp diye kayıyor boğazından
12.12.12 muhabbetindenmi
elossacım benim öksürüğüm için kullandığım bitkisel çayı söylicem sana dene mutlaka geçiriyor
cevizin içni tutan kısım var ya ortada hani ceviz içinin kemiği gibi o tahtamsı şey işt anlatamıyorum ama anlamışsındır öyle bir avuç kadar ceviz içinde ki kemiğimsi şeyi onu cezvede su ile birlikte kaynatıyorum sonra şeker atıp içiceksin bunu denemeni öneririm umarım anlatabilmişimdir
yok büyükler de içiyor ya evet çocukken içerdim ben de. ciğer resmi vardı üstünde :)
ben de uzun zamandır içmedim valla alayım eve bi tane güzel de kafa yapıyodu o şurup
geçmiş olsun tatlım harnıp tozu ve pekmezide iyi öksuruğe
Valla yaa bi anda böyle nikah falan görünce bi düşüniyim dedim yaa
anlamammı hayatım anladım çok sağol,evde ceviz var kırayım o zaman demleyip içeyim..inşallah keser ya ciddi anlamda rahatsızlık veriyor,tam yatıyorum köh köh köh öksürmekten uykuya dalamıyorum resmen
ehehhh ismini ver bari bana da annem hatırlamıyor:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?