Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
çok gecmış olsun hasta olan arkadaşlara...öksürük için kekık çayını önerıyorum oğlumda süreklı öksürük olur içirdimmi oğluma hemen keser öksürüğünü

Hmmmm... Benim isteyipte girmediğim bölüm

bir bayan için inanılmaz rahat bir meslek canım

çok gecmış olsun hasta olan arkadaşlara...öksürük için kekık çayını önerıyorum oğlumda süreklı öksürük olur içirdimmi oğluma hemen keser öksürüğünü

sağol canım çok teşekkürler,kekiği sademi demlicez yanında bişiler eklicekmiyiz peki..hemen yapim bari

Elossa geçmiş olsun ya. eskiden perebron diye bi öksürük şurubu vardı hala var mı bilmiyorum bayağı iyi gelirdi öksürüğüme benim doktoruna bi danış istersen.

bu arada benim koam da kayserili sen de kayserilisin demek arap aşı hiç yemedim ama tvde görmüştüm çiğnemeden yutuluyodu öyle tadını alabiliyo musunuz ki ?

ben de öksürdüm mü yaşlı dedeler gibi öksürürüm bi de :S keah kohh kohh böyle derin derin öksürünce de pek acırım kendime

sağol tatlım var o şurup hala ama çocuklar için değilmi ki..
annemde tutturmuş önünde ciğerlerimizin olduğu resim olan şurubu bul kızım ben size onu içirirdim küçüken çok iyi gelirdi hemen iyileşirdiniz diyor,yerim onu ben yaaa
eczaneye gidip nasıl anlatayım üstünde ciğer resmi var öyle şurup ver bana diye:))))
Kayseriliyim tabisiiii:)
valla çiğnemeye gerek kalmıyor zaten llöööp diye kayıyor boğazından

Eminim öyledir canım.. Aslında dünden beri nikah memurluğunu düşünüyorum

12.12.12 muhabbetindenmi

ben de öksürdüm mü yaşlı dedeler gibi öksürürüm bi de :S keah kohh kohh böyle derin derin öksürünce de pek acırım kendime

ehehehee:))) öyle deme canım sana öyle geliyordur o ses,sanıyorum sende şiddetli geçiriyorsun hasta olunca

elossacım benim öksürüğüm için kullandığım bitkisel çayı söylicem sana dene mutlaka geçiriyor
cevizin içni tutan kısım var ya ortada hani ceviz içinin kemiği gibi o tahtamsı şey işt anlatamıyorum ama anlamışsındır öyle bir avuç kadar ceviz içinde ki kemiğimsi şeyi onu cezvede su ile birlikte kaynatıyorum sonra şeker atıp içiceksin bunu denemeni öneririm umarım anlatabilmişimdir

yok büyükler de içiyor ya evet çocukken içerdim ben de. ciğer resmi vardı üstünde :)

ben de uzun zamandır içmedim valla alayım eve bi tane güzel de kafa yapıyodu o şurup

geçmiş olsun tatlım harnıp tozu ve pekmezide iyi öksuruğe

anlamammı hayatım anladım çok sağol,evde ceviz var kırayım o zaman demleyip içeyim..inşallah keser ya ciddi anlamda rahatsızlık veriyor,tam yatıyorum köh köh köh öksürmekten uykuya dalamıyorum resmen

yok büyükler de içiyor ya evet çocukken içerdim ben de. ciğer resmi vardı üstünde :)

ben de uzun zamandır içmedim valla alayım eve bi tane güzel de kafa yapıyodu o şurup

ehehhh ismini ver bari bana da annem hatırlamıyor:))))

perebron kızzzz adı işte ama abartma içmeyi kafa yapıyo cidden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…