- 1 Şubat 2011
- 6.681
- 159
- 363
caım çok geçmiş olsunn benimkide davul fırın ama seninki gibi değil profiterolüde mi onda pişiriyosunn kekleri falann bende iş çıkışı arabaşı yapcamm bizim buralarda arabaşı derleerr
sağolasın canımcım,valla kafam ne isterse onu pişiriyorum davul fırınımda ama genelde büyük tepsi ile yapmak istediklerimi pişiriyorum..)
elossaaaa patlican sarmayi yapmak uzere mutfaga giriyorum gazam mubarek olsun :18: resimlerle geri donecegim :) guzel olursa ben yaptim kotu olursa elosaaa sen yaptin :)))
hehehhe sen çok yaşa emi:)))))
Elossa harika tariflerin var gercekten firsatim oldukca topigine göz atiyordum yazmak bugüne kismet oldu ilk firsatta denemeyi düsündügüm tarifler var güzel tariflerin icin tesekkürler ellerine saglik :)
canım çok teşekkür ederim,hoşgeldin mutfağıma senden de paylaşım bekliyorum ona göre:)
elossa cim bende dukan diyeti yapiyosun diye artik tarif vermezsin sanmistim. o yüzden girmiyordum meger hala döktürüyormussun :))
süpersin canim yaa agzim sulanarak bakiyorum resimlere. corlu da yasadigimdan daha bi yakin hissediyorum kendimi sana :)) yazmasamda hergün girip nbakiyoroum ne yapmissin diye.
hepinizi öpüyorumm
canım benim çok teşekkür ederim hoşgeldin mutfağıma:)
çorluda olmana sevindim buluşalım bi günn:)
elossacım şimdi pekmezli kekini yapıyorum resmini eklerim canım
evettt merakla bekliyorum resmiii:)))
elossacım hasta mısın geçmiş olsun canım
keki çıkardım sanırım unu az koydum cıvık oldu çıkardım soğuyor şeker girmiyor dimi şekersiz giibi geldi tadısoğusun bakayım nasıl olacak ama yine yapcam heheheeh
sağol canımm resim nerdeeeeeee:)
canım tariflerini deneyeceğim.daha yeni gördüm .hayırlı olsun tatlım.
sağol tatlım hoşgeldin mutfağımaa
ama çok çok güzel olmuş kiiiii,çok teşekkür ederim kiiiii:)))
paylaşmana çok sevindim canım,kocişinin beğenmesinede:)))
elossa
sultan lokumu tarifini denedim
arkadaşlarım gelmişti
tadına bakan kağıdı kalemi aldı eline
sağolasın takipteyim
bende mutfağı çok sevenlerdenim
yemesek iyi ama napalım hamur işleri yapmayı ve yemeyi çok severim
ay canım ya çok sağol,bayağı tutuldu bu tarifim,yenileri eklemeye başlıyımyavaş yavaş ben en iyisi:)
Bu da benim pırasalı peynirli böreğim...Eki Görüntüle 571926
Üstekiler peynirli baklava yufasıyla yaptım
Altında da pırasalı olanlar var normal yufkayla yaptım... tek bunu çekebildim.. oda sofrada eşim saldırmadan önce...
üfffffffff harika görünüyorr ellerine sağlık canımm,paylaşmana çok sevindim nefis görünüyorlar ya..ben pırasaya bayılırım,kıymalıya zaten bayılırım,hepsine bayılıyorummmmmmmm
elossa çok geçmiş olsun, dikkat et kendine
dün aşı için sağlık ocağına gittim
tartıldım tabi bu arada.
hemşirem bi ayda 1 kilo almışsın dedi.
tabi küsuratları da not alsaydı, yaklaşık bir buçuk kilo aldığımı görcekti
zaten ben kendime 2 kilo sınırı koymuştum.
ve ve ve
akşam yaş pasta aldık hemen
akşam bir orta boy dilim, bu sabah da kocaman bir dilim yedim
acaba diğer ay için ne ödül koysam kendime
canım benimm çok teşekkür ederim,senide kutlarım ayrıcaa:))
bu arada ödülü paylaşıcaktık haniiiiii
geçmiş olsun elossacığım
sarımsak kokmasın istiyorsan yut şekerim çiğneme
ALLAH şifa versin cümlemiz kourusun AMİN
canım çok sağol teşekkür ederim,valla çatır çatır yedim sarmısakları:))))
Elossa çok guzel bir topic olmus yemek pasta yapmasini bilmiyorum sayende ögrencem :)
sağol canım benim hoşgeldin mutfağıma,sndende paylaşım beklerim ona göre:)
elossa gecen gun patlıcan sarmayı denedim cok guzel olduuu
wowww ellerine sağlık o zaman canımm,ama hani resim nerdeeee
bebeğim haftasonu ayağa zor kalktım gibi bişe oldu,Allah razı olsun eşimden o olmasa asla atlatamazdım..Rabbim başımdan eksik etmesin,kıvrandı durdu dibimde,kirpiğim oynasa gözümün içine baktı..resmen öksürmekten öldüm bittim,baş ağrısından,göğüs ağrısından kıvrandım,ısınmak desen nerdeee asla ısınamadım...kombi en yüksekte yanıyor eşim artık t-shırt/şort modunda dolaşıyor sıcaktan ama ben üst üste eşofmanlar,çoraplar çetikler mahvoldum..ısınamadım gitti.elossa çok hasta sanırım, buraya uğramadığına göre
ooffff aşka geldim bak gördünmü:))
elossa gecmis olsun nasil oldun
canım çok şükür daha iyiyim şimdi,ama öksürük kesilmedi