Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619

demlenmesini beklemiceksin şekerim o kaynayınca sıcak sıcak şeker atıp içiceksin şekeri bol olucak bide 2-3 tane at bardağa bi koca su bardağı iç sıcak sıcak bunu tekrarla gün içinde 2-3 kez iç işte hem tadıda kötü değil mis gibi ceviz kokuyor ve çay gibi tadı:)

kuzum dönmüşsün sonunda ama iyi olmamışsın tam olarak
çok geçmiş olsun, öksürük için .........şurup bana en hızlı etki ediyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
canım çok sağol,pekmez varda harnıp tozu yok bende,o nasıl bişi..aktardamı satılıyor

gaza geldin dimi:)))
evet cnm aktarda var ve emin ol çok fayda ediyor bir bardağa bir tatlı kaşığı dolusu harnıp tozu bir yemek kaşığı pekmezi sıcağa yakın suda karıştırıp yavaş yavaş iç cnm bugun yapamazsan bileyarın mutlaka dene cnm şifa olsun inşş

tamam canım aynen dediğin gibiyapıcam birazdan,eşime ceviz kırarmısın dedim fındık kırsak olmamı diyor delii balkonda şimdi ceviz kırıyor bende suyu koydum kaynasın hemen yapıp içicem,ay çok sağol inşallah iyi olurda rahat uyurum

kuzum dönmüşsün sonunda ama iyi olmamışsın tam olarak
çok geçmiş olsun, öksürük için sinecod şurup bana en hızlı etki ediyor...

evet canımcım ya,bedenen bişi yok zindeyim ama öksürük mahvetti beni..o şuruptan almadık evdede yok..araştırım bakim onuda,çok sağol canımm

bugün artık alamayız ki,saat geç oldu aktar yoktur açık
ama yarın kursa giderken alıcam kesinlikle kurstada içerim bari..çok sağolcanım çok teşekkür ederim

aynen tatlımmm ...

Tariflerin çok hoş canım artık evlenince bakarım senin tariflere hiç yemek yapmadım şimdiye kadar ufak tefek şeyler hariç

oooo birlikte pişiririz o zamannn sen hele bi evlende

bir bayan için inanılmaz rahat bir meslek canım

sağol canım çok teşekkürler,kekiği sademi demlicez yanında bişiler eklicekmiyiz peki..hemen yapim bari

bır cay bardağı bardak için ıkı cay kaşığı kekik koyuyorum ben üstüne kaynar su döküp yarım saat dınlenmeye bırakıp ama üstü kapalı bır şekılde bekletıcez sonra icicen..böyle yapıyom ben :)

sağol canım benim,şimdi cevizi kaynatıcaz yatmadan öncede kekik içerim inşallah

Elosaa gecmis olsun canım
Bu ara olan öksürükler biraz uzun sürüyor çevremde gördüğüm
Perebronu erişkinlerde icebiliyor günde 3 kez 3 er ölçek olarak
Balgamli öksürüklerde kullanılır

Sinecod gıcık tarzı kuru öksürükler içindir

Ama en dogrusu doktorunun muayene edip önerdiği ilaç tabi

İNŞALLAH canım ALLAHIN izniyle iyi gelir de bana da dua edersin:)
ALLAH sağlık versin tez günde şekerim AMİN

haklısın canım ama doktorunkide bişeye yaramadı sanki..çok sağol çok teşekkür ederim canım

İNŞALLAH canım ALLAHIN izniyle iyi gelir de bana da dua edersin:)
ALLAH sağlık versin tez günde şekerim AMİN
etmemmi hayatımm Allah razı olsun senden inşallah..çok sağol canım

bu ne inanılmaz değişim bu ne şimdi anlamadım sararmış tencereleri mi eski haline döndürüyoruz ve nasıl bir uygulamadır bu ve ne içindir?

canım benim yöntem bu:)
sirke ve tuzu karıştırıp tencere tava çaydanlık ne varsa süngerin sert yüzeyiyle ovuyoruz ve pırı pırıl oluyorlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…