Muhakkak denemen dileğiyle...
Teşekkür ederim hoşbulduk...
Yeni paylaşımlarımla gelirim gene...
Ellerine sağlık canım her şey çok güzel gözüküyor :)
son bi soru daha hayatım,gelecek kişiler sürekli görüştüğün kişilermi ekstradan okuldan işten v.s. velilerde gelecekmi25 kişi gelcek cnm
merakla bekleyeceğim canımm
çok teşekkürler canım hoşgeldin mutfağımaa
son bi soru daha hayatım,gelecek kişiler sürekli görüştüğün kişilermi ekstradan okuldan işten v.s. velilerde gelecekmi
arkadaşlar merhaba,
topik çok güzel bir sürü yeni şey ve tarifler öğrendim sayenizde.benim bi sorum olacak; kara lahana dolması yapıyorum ve lahanaların saplarını kestim.bu kalan saplardan bi yemek yapabilir miyim? atmaya kıyamıyorum,dolmanın içine birkaç tane koyuyorum ,fazlası güzel olmuyo.önerileriniz var mı?
yok zaten oğlum 2 yaşına gircek yabancı yok görümcelerim eltim annemler kaynananmlarr
elosa posta girişin dolmuş canım
biz karalahananın saplarını asla atmayız
kavurur yeriz
pazıyı da aynı şekilde.
bayılırımm
canım merhabaa hoşgeldin mutfağıma
karalahana dolmasına bayılırızz bizzz,üzerine bol sarımsaklı yoğurt oy oy oyyyyyyyy:))
o sapları çok olduğunda bende atmıyorum hayatım,ya ıspanak gibi bol soğanla kıyma ile kavuruyorum yoğurtluyorum..yada sadece soğan domatesle kavurup kavurmasını yapıyorum üzerine yumurta kırıyorum harika oluyor..birde o saplardan çorba yapabilirsin yoğurt un terbiyeli..harika olur..üzerinede yağ ve nane yakar eklersin..pulbiber eşliğinde yemeye doyamazsınız:)
bu arada kara lahananın nesini yaparsanız yapın mutlaka sarımsak ekleyin inanılmaz değişiyor tadı
hmm o zaman hemen düşünmeye başlıyorum cnm..yarına kadar müsade varmı,yada bu akşama kadar..güzel bi menü çıkaralım sana..hem kolay olsun hem lezzetli hem şık:)
çok sağol canım ya sizin gibi maharetli hanımlardan bi cevap alacağımı biliyordum.buyrun beraber yiyelim:)) kıymalı yoğurtlu yaparım o çok iyi bir fikir.eşim de yoğurtlu şeylere bayılır
cumartesi günü yani vaktimiz varrr
aa tmm cnm bugün yarın sana bi liste hazırlıcam içlerinden sana en yakın olanları seçersin,birlikte oluştururuz inşallah
ay hemen siliyorum hayatım,hayran kitlem fazla olunca böylee oluyor naparrssııınnnn
benim eşim bayılır pazı sarmasınabizde bizdeeee,pazınında sarmasını yaparız ne güzel olurr,hele anneciğimin ellerindenn
canım öncelikle mutfagına cok bayıldım.kasap köftenıde yaptım cok guzel oldu topikte tek eksik olan sey ılk sayfada yemeklerın hangı sayfada olduugu yazmaması.benceee ilk sayfada mutlaka yemekler ve sayfaları olmalı.bence önerımı dıkkate al dahada güzel olacaktır
estağfurullah canım ne demekk,paylaşıcazki daha güzel şeyler çıkıcak ortaya:)
kocişler yoğurt delisi sanırım,benimkide süt ve süt ürünlerini çılgınca tüketiyor:)
lahana sarmanı paylaşırmısın sana zahmet olmazsa,çok canım istedi varya bari görerek nefis körliyelim:)
hemen yapılacak bişide değilki anasını satayım,yemeğimde çok..napsam bilemedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?