Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619

Elossaaaaa
Ama ben seni de yerim bu pizzayı da yerim.. Sanırım bana bahsettiğin pizza buydu..Kimse göz koyması o benim pizzam.. Elossa bana yaptı onu..

valla canım tekrar teşekkür ederim tarif için ben böyle güzel pizzayı yapacağımı hiç düşüemezdim..
hatta bugün bi arkadaşıma da tarifini yazıp veridm
bebişi çok seviyormuş pizzayıo da yapacak..
tamam bundan böyle yaptığım her güzel şeyi paylaşacağım canım

pastanda harika görünüyor bu arada..

Sultan lokumu harikaydı teşekkürler tarif için canım

Eklentiler

• $316640_126643237495343_732296720_n[1].webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 37
Yemek yapmaktan hoşlanmazdım ama artık hoşuma gidiyor aşkımında midesi bayram ediyor.Mutfağı sayende daha çok seviyorum şimdi canım

Eklentiler

• $156214_126643800828620_1783118098_n[1].webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 41
  • $563637_126643590828641_1527707879_n[2].webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 46
  • $34720_126644344161899_37490341_n[1].webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 60
Uzun zamandir takip ediyorum gercekten cok guzel yemekler tatlilar yapiyosunuz ellerinize saglik.. Bende sultan lokumunu denemek istiyorum ama hangi sayfada oldunu bulamadim biliyosaniz yazarmisiniz?

Uzun zamandir takip ediyorum gercekten cok guzel yemekler tatlilar yapiyosunuz ellerinize saglik.. Bende sultan lokumunu denemek istiyorum ama hangi sayfada oldunu bulamadim biliyosaniz yazarmisiniz?

sultan lokumu 36.sayfada
tariflere ulaşmak istiyorsan ilk sayfaya bakabilirsin
hangi sayfada ne var, yazıyor elossa

Arkadaş yazmış geç kalmışım canım :) sultan lokumu gerçekten çok güzel.Yapta yeğenimiz de yesin annesi

elosssaaa pogacalarım nerde 13 ocak dogumgunum bak pogacalarımı istiyorum ya bakmıcamam bu topiğe canım cekiyoo

hayatım hoşgeldin mutfağıma:)
tariflerimi beğenmene çok sevindim bi dahaki sefere paylaşımda beklerim ona göree:)
bu arada ilk sayfada içindekiler bölümü var canım oradan rahatlıkla bulabilirsin listeyi

çok teşekkürler cnmmm

rica ederim hayatımm bugün hallederiz gün içinde inşallah

ehehehe sağol cnm:))
benimkide bayılır pazı,kara lahana,beyaz lahana,yaprak sarması,pırasa dolması...oy oy oyyy yazarken canım çekti :) :)

canım çok sağol beklerim merakla..bu arada tarif içinde ayrı teşekkür ederim çok sağol canım..forumdan atmamasını sürekli online kalmak istiyorsan giriş yaparken bu resmini çektiğim kutucuğu mutlaka işaretle canım:)

ALLAH pastaya bak

ehehehe çatal bıçak hazır diyorsunnnn

Elossa patates mantısı ve sultan lokumunu yaptım ikiside çok beğenildi.
tarifler için çok teşekkür ederim.

canım rica ederim,beğenmenize çok sevindim..paylaşımda isteriimmmm:)

Elossaaaaa
Ama ben seni de yerim bu pizzayı da yerim.. Sanırım bana bahsettiğin pizza buydu..Kimse göz koyması o benim pizzam.. Elossa bana yaptı onu..

ehehehhe ye beni anammm tüm pizza senin feda olsunnnn

canım çok sevindim beğenilmesine,hamuru harika oluyor lezzetide öyle..paylaşımlarını merakla beklicciimmm

Sultan lokumu harikaydı teşekkürler tarif için canım

Yemek yapmaktan hoşlanmazdım ama artık hoşuma gidiyor aşkımında midesi bayram ediyor.Mutfağı sayende daha çok seviyorum şimdi canım

canım rica ederim çok sevindim beğenmene,mutfağı sevdirdiysemde ne mutlu bana..ellerine sağlık harika görünüyorlar yaaaa nefis nefissss...en sevdiklerimden,yanınada turşu

hayatım hoşgeldin mutfağıma çok teşekkür ederim..canım 36. sayfada sultan lokumu...ilk sayfadada herşeyin sayfa numarasını listeledim canım..yaparsan paylaşımını beklerimm

sultan lokumu 36.sayfada
tariflere ulaşmak istiyorsan ilk sayfaya bakabilirsin
hangi sayfada ne var, yazıyor elossa

canım benim çok teşekkürler yardımın içinnn

elosssaaa pogacalarım nerde 13 ocak dogumgunum bak pogacalarımı istiyorum ya bakmıcamam bu topiğe canım cekiyoo

ehehehhehe:))

BALLI MEYVE SALATASI (BADEMLİ,FINDIKLI)

arkadaşlar yaz kış sürekli yaptığım bir meyve salatasıdır kendileri:)
inanılmaz enerji ve mutluluk verir,evinizde hangi meyveler var ise rahatlıkla kullanabilir yapabilirsiniz..ben bazen içine kuru incir kuru kayısı da doğruyorum ama bu defa eklemedim.
tüm meyveler yıkanır ve istenilen şekilde doğranır.
doğrama işlemi bittikten sonra meyvelerin üzerine bal gezdirilir ve eğer isterseniz fındık,ceviz,badem eklenir veee afiyetle yenirr:)

KULLANDIĞIM MALZEMELER;
portakal
kivi
muz
frenk armutu
kırmızı üzüm
çilek
yeşil elma
kırmızı elma
ekmek ayvası
nar
cennet hurması

Ayyyyy görünce bile enerjim tavan yaptı süpersin elossa

Bir daha ki sefere turşuyu unutmuyoruz o zaman :) meyve salatası muhteşemmm ellerine sağlık canım

kız elossa kaç gündür benim de aklımda meyve salatası yapmak
eşime ballı ballı yediriyim

Merhaba :)
Ben henüz yeni üye iken böyle bir konuya dahil olmam büyük şans..
Emeğine sağlık.. :)) Abonen oldum..

Süpersiniz elossa adaylıkların için tebrik ederim seni ayrıca

hayatım çok teşekkür ederim,çok fazla kategoride aday olmuşum çok mutluyum vallahi...hepinizi çookk seviyorumm

Bir daha ki sefere turşuyu unutmuyoruz o zaman :) meyve salatası muhteşemmm ellerine sağlık canım

kesinlikle hayatımmm,turşu olmazsa olmazımızz:)))
bu arada meyve salatamı beğenmene sevindim çok teşekkür ederim tatlım

ben de yazdan kalma zannetmiştim..
çileği nası buldunuz ama

yok hayatım akşam yaptım,manavlarda her mevsimin meyvesi var canım,salatama mandalina eklemeyi unutmuşum bu arada

kız elossa kaç gündür benim de aklımda meyve salatası yapmak
eşime ballı ballı yediriyim

hayatım sende yap yiyin kocişler:)))
ama sonraki enerji patlamasından ben mesul değilim haberin olaaa
Merhaba :)
Ben henüz yeni üye iken böyle bir konuya dahil olmam büyük şans..
Emeğine sağlık.. :)) Abonen oldum..

merhaba canımm hoşgeldin mutfağıma:)))
abonem olmana da ayrı bi teşekkür ederim senden de paylaşım beklerim olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…