harika tarifler ama tarifleri tek tek aramak biraz zorluyorr..
tabiiikkii.iyiki geldim gördüm buldum seni
yapıcam birazdan h.cevizi almaya cıkcam sonraa yapar yüklerim canım
bende köstebek pastayıı merak ediyorumm elosacımmmm
Eki Görüntüle 578361 Eki Görüntüle 578362
Eki Görüntüle 578363 Eki Görüntüle 578364
Eki Görüntüle 578365
ellosaaaaaaaaa ben böyle güzel fırın pizza görmedim hayatım :):):) nasıl teşekkür etsem az...
benim fırınım mini o yüzden yuvarlak tepside yapamadım kare olduama tabi tadı aynı..
sürekli yapacağı tarifler arasına girdi eşimde bayıldı çok teşekkürlerr...
Elossa yawrum bu tarife güvendim,açıkçası güven veren bi içli köfte tarifi arıyodum
Denemeyi düşünüyorum ilk boş vaktimde :124:
Bu arada aradığın ayakkabıları İstanbulda buldum ama bot gibi uzun değil ama bileğe kadar dantelli
neyse konumuz yemek :125: konuyu dağıtmayalım
harika tarifler ama tarifleri tek tek aramak biraz zorluyorr..
ilk sayfada tek tek sayfalarda sıralanmış cnm.cok aramana gerek yok "içindekiler" var
merhabalar öncelikle
sabah oğlumu gönderdikten sonra bi takıldım topiğe bütün tariflerini tek tek inceledim çok güzeller ellerine sağlık ama biz karı koca bu ara kilolandığımız için diyete başladık kendimize ödül için ara ara bakacağım tariflerinize devamını bekleriz
merhaba canım günaydınn
öncelikle hoşgeldin mutfağıma,çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim canım.
ahh o kilolar başa bela bi gidiyorlar gelmiyorlar,bi geliyorlar gitmiyorlar
tariflerimden denediğin olursa paylaşmanı isterim canım
mutlaka deneyeceğim tarifler var paylaşırım cnm
ahhh ahh ben fazla dertliyim geçen yıl 20 kilo verdim ben kış geldi 2 sini geri aldım ve dur dedim bi vereyimmde rahatlıyım
gunaydın
ben en çok şu ankete kimler hayır cevabı verdi, onu merak ediyorum. kendilerini deşifre etsinler
elossa rejim bitti mi canım yazılanları pek okuyamıyorum, resimlere bakıp ağzımın sularını siliyorum genellikle
bu gün çu mercimek yemeğini deneyim, hiç yapmadım. inşaallah sever bizimki. her şeyi yemez, gıcıktır biraz.
arkadaslar baklavalık yufka ile börek yapan varsa paylaşır mı lütfen
Eki Görüntüle 578969 Eki Görüntüle 578966
sultan lokumu'nu yaptım iki tabak cıktı böyle birisi tabki arkdşlara gtti
gayet başarılı bi tarf olmş.bnde ancak böyle sekl verebldmmm ama tadı güzeldiiii.takipteyim elossa :13:
wowww nefis olmuş hayatım ellerine sağlıkk...bikaç tane aldım haberin olsun
arkadaşların bayılmıştır eminim,yumuşucuk bişi yemeside keyifli di mi:)
paylaştığın içinde ayrıca teşekkür ederim canım benim
KIYMALI YEŞİL MERCİMEK YEMEĞİ
MALZEMELER;
2 bu bardağı yeşil mercimek
200 gr kıyma
2-3 adet kuru soğan
1 su bardağı rendelenmiş domates
2 diş sarımsak
domates,biber salçası
sıvı yağ
YAPILIŞI;
kuru soğanlar yemeklik doğranır,sarımsakta eklenerek kıyma ilave edilir ve yağda iyice pişirilir..üzerine domates rendemiz ve salçalarımız eklenerek en son gceden ıslattığımız mercimeklerimiz ilave edilir ve çok kısık ateşte yaklaşık 1,5 saat pişirilir..
ben kırmızı acı biberde ekledim çok severiz:)
Eki Görüntüle 578824 Eki Görüntüle 578825 Eki Görüntüle 578826 Eki Görüntüle 578829 Eki Görüntüle 578830 Eki Görüntüle 578827 Eki Görüntüle 578828 Eki Görüntüle 578832 Eki Görüntüle 578831 Eki Görüntüle 578833 Eki Görüntüle 578834 Eki Görüntüle 578820 Eki Görüntüle 578817 Eki Görüntüle 578818 Eki Görüntüle 578819 Eki Görüntüle 578821 Eki Görüntüle 578823
ben teşekkr ederim canımm.evet sevdiler satın aldgmız lokumlar gibi oldu gerçkten bende böylesni beklemiyodum ama dünkü performansımı cok begendiler önce pizza sonra lokum
hergün böyle seyler beklerlerse işim var yanii.
seninde emegine saglık canım
Selamlar benden de bir tarif gelsin mi
Umarım hoşunuza gider...
FINDIKLI BROWNİ
Malzemeler
160 g bitter çikolata(Karam bitter kullandım 2 paket)
2 yemek kaşığı süt
100 g tereyağı(2,5 dolu dolu yemek kaşığı tereyağı ediyor.)
1,5 paket vanilya
2 yumurta
1/3 su bardağı un
1/2 paket kabartma tozu
120 g beyaz çikolata(3 paket 40grlık çikolatalardan kullandım)
2 avuç iri çekilmiş fındık.
Yapılışı
Bitter çikolata, su ve tereyağını küçük bir tencereye alıp kısık ateşte eritin. Eritirken kaşıkla arada karıştırın.
Ayrı bir yerde yumurtalarla vanilyayı iyice çırpın. Çırpılmış yumurtalara çikolatalı karışımı ekleyin.
Un ve kabartma tozunu azar azar ekleyip kaşıkla karıştırın.
Beyaz çikolatayı bir bıçak yardımıyla iri parçalar halinde kesip karışıma ekleyin. Fındıkları ekleyin, hafifçe karıştırın.
Kek kalıbına hazırladığınız karışımı boşaltın.
Önceden 170-175 C ısıttığınız fırında 30 dk kadar pişirin. Diğer keklere göre daha çabuk pişer arada kontrol edin.
Kalıpta soğuttuktan sonra dilimleyerek servis yapın.
Eki Görüntüle 578979
elossa cnm oğlumun doğum günü var cumartesii ne yapmamı öneririsin akşam olcak doğum günü
ohhh miss ellerine sağlık ben bugün bunu yapayım valla kaçtır yeşil mercimeği pilav hariç nasıl yapsam diye düşünüyodum. mercimeği nasıl ısladın Elossa ? kaç dakika ısladın ? ben haşlasam olur mu yoksa çok pişip lapa gibi mi olur ?
canım selamm hoşgeldin mutfağımaa:))
harika görünüyor yaa,can evimden vurdun benii inan ben çok severim oy oy oyyyyyyyyy
köstebek pastamın yarısı duruyor bi kısmını takaslasak
ellerine kollarına sağlık canım,tarif için ayrı teşekkürler,paylaşımlarını merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?