Sağ ol canım ya, senin gibi bir ustadan bu övgüleri almak çok önemli benim için.
Evet bunu söylüyordum, favori yemek listemde artık kendisi...
Bildiğim sayılı yemek var zaten
Senin yanında benimki ne ki yaa...
Benden de öpücükler
estağfrullah hayatım ustalık kiimm ben kimmm..40 fırın ekmek yemem lazım:))))
bol bol paylaşım bekliyorum senden ona göre,kendini hafife alma..en azından mutfağa merakın var potansiyelsin yanii
muahhh:)
Haklısın.. maxcima doğum yapana kadar eşimle bol bol vakit geçir gez dolaş. alışveriş yap.. lezzetli yemekler yap.. bebek olunca eşinde sende bunları hep yapamayacaksınız...
2 parça tavuk incik
yarım kg mantar
4-5 yemek kaşığı tereyağ
1 paket krema
4 yemek kaşığı un
YAPILIŞI;
ilk önce tavuk incikleri 4 su bardağı su ile haşlıyor pişiriyoruz.soğuduktan sonra etlerini ayırıyor çorbalık doğruyoruz.
mantarları temizleyip doğrayıp tereyağ ile suyunu bırakıp çekinceye kadar kavuruyoruz..yaklaşık 15 dk...ardından tavuklarımızı ilave ediyoruz ve mantarlı tavuklu harcımızı bekletiyoruz..
ayrı bir sos tenceremizde ilk önce tereyağ ve unu birlikte kavurup,ardından tavuğumuzu haşladığımız suyumuzu ekliyor unumuzu inceltiyoruz..kaynamaya başladıktan sonra kremamızı ekleyip 2-3 taşım kaynatıyoruz ve mantarlarımızla birleştiriyoruz..
kısık ateşte yaklaşık 20 dk daha çorbamızı kaynattıktan sonra tuzumuzuda ilave edip servis ediyoruz.
afiyet olsun:)
ellossa hanım ara ara bakıyorum yemeklrinize ben sizden benim icin daha dogrusu benim ay sonunda yemege misafir alıcam sizden fırın da bi tavuk tarifi istesem cok şey istemiş olurmuyum şimdiden cok teşekkür ediyorum umarım tarif yazarsınız bana
ellossa hanım ara ara bakıyorum yemeklrinize ben sizden benim icin daha dogrusu benim ay sonunda yemege misafir alıcam sizden fırın da bi tavuk tarifi istesem cok şey istemiş olurmuyum şimdiden cok teşekkür ediyorum umarım tarif yazarsınız bana
canım hoşgeldin mutfağıma
aşkolsun çok şeymi istemiş olmak ta n demek,birbirimize yardımcı olmak için buradayız hanım hanıma canım benim..her zaman herşeyi sorabliriz birbirimize emi
fırında tavuğu sademi yapmak istiyorsun canım,mangal tadındamı istiyorsun,sebzeli yada garnitürlümü istiyorsun canım