Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619

estağfrullah hayatım ustalık kiimm ben kimmm..40 fırın ekmek yemem lazım:))))
bol bol paylaşım bekliyorum senden ona göre,kendini hafife alma..en azından mutfağa merakın var potansiyelsin yanii
muahhh:)

Sus kızz Korkutma kekliği...

söyle kardeşim söyle görsün gerçekleri ona göre tadını çıkarsın

mesela doya doya kociişiyle alışverişe gitsin :2:

doya doya kuaföre gitsin

doya doya istediğini ysin gaz yapardiye düşünmesin

doya doya uyusun

çok dolmuşum beee

Haklısın.. maxcima doğum yapana kadar eşimle bol bol vakit geçir gez dolaş. alışveriş yap.. lezzetli yemekler yap.. bebek olunca eşinde sende bunları hep yapamayacaksınız...

KREMALI TAVUKLU MANTAR ÇORBASI

MALZEMELER;

2 parça tavuk incik
yarım kg mantar
4-5 yemek kaşığı tereyağ
1 paket krema
4 yemek kaşığı un

YAPILIŞI;

ilk önce tavuk incikleri 4 su bardağı su ile haşlıyor pişiriyoruz.soğuduktan sonra etlerini ayırıyor çorbalık doğruyoruz.
mantarları temizleyip doğrayıp tereyağ ile suyunu bırakıp çekinceye kadar kavuruyoruz..yaklaşık 15 dk...ardından tavuklarımızı ilave ediyoruz ve mantarlı tavuklu harcımızı bekletiyoruz..
ayrı bir sos tenceremizde ilk önce tereyağ ve unu birlikte kavurup,ardından tavuğumuzu haşladığımız suyumuzu ekliyor unumuzu inceltiyoruz..kaynamaya başladıktan sonra kremamızı ekleyip 2-3 taşım kaynatıyoruz ve mantarlarımızla birleştiriyoruz..
kısık ateşte yaklaşık 20 dk daha çorbamızı kaynattıktan sonra tuzumuzuda ilave edip servis ediyoruz.
afiyet olsun:)

eheehe:))
canım harika bir çorba yaptım tamamen ev yapımı mantarlı çorba..nefiss oldu söylemesi ayıp:)
hemen sana bi servis açıyorum koşş kooşşşş

Eki Görüntüle 581827

anaaaa çok da severim kremalı mantar çorbasını ellerine sağlık bak o kadar koş deme çıkar gelirim çorludaymışsın zaten uzak da sayılmaz

ellossa hanım ara ara bakıyorum yemeklrinize ben sizden benim icin daha dogrusu benim ay sonunda yemege misafir alıcam sizden fırın da bi tavuk tarifi istesem cok şey istemiş olurmuyum şimdiden cok teşekkür ediyorum umarım tarif yazarsınız bana

canım hoşgeldin mutfağıma
aşkolsun çok şeymi istemiş olmak ta n demek,birbirimize yardımcı olmak için buradayız hanım hanıma canım benim..her zaman herşeyi sorabliriz birbirimize emi
fırında tavuğu sademi yapmak istiyorsun canım,mangal tadındamı istiyorsun,sebzeli yada garnitürlümü istiyorsun canım

cok sagol sebzeli olursa iyi olur benim kızım var o yemiş olur bende mutlu olurum bekliyorum tarifi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…