Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
yemek yapmak bir sanattır hele zevkle ve aşka yapınca bir harika oluyor burda bir çok kişi öyle yapıyor resimlerden belli hepinizin eline sağlık

ellerine sağlık tatlım hepsi birbirinden güzel görünüyo eminim tadlarıda öyledir

elossa cnm ben muffin yapıcamda ince kağıtlara döksem sadece olurmu internette izledim sert kalıplarla yapmışlaa ben sadece ince kalıplarla yapsam tutmaz mıı

ama bunlar çok şirin gözüküyolar tarifinide paylaşırmısın

paylaşırım tabiki canım

neşeli kurabiyeler

hamuru için
Yarım paket margarin (125 gr)
1 çay bardağı sıvı yağ
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 adet yumurta
Alabildiği kadar un
Yarım su bardağı yoğurt
Çay kaşığının ucuyla tuz
Yoğurdu, yumurtayı, sıvı yağı, margarini ve tuzu bir kaba aktarıp karıştırın. Biraz biraz un ekleyerek yoğurmaya devam edin ve kabartma tozu ile vanilyayı da ekleyin. Hamurumuz kulak memesi kıvamından biraz daha katı olana kadar un eklemeye devam edin.önceden ısıtılmış 180derece fırında hafif pembeleşinceye kadar ortalama 40 dakika pişirin.
üstünü süslemek için

http://www.droetker.com.tr/Urunlerimiz/DynamicImages/ssleme73.jpg

bunu kullandım canım.

Elossa ilk olarak sultan lokumunu denedim ve gayet lezzetli oldular verdigin malzeme ölcüsünü yariya düsürerek yaptim 2 kisiyiz zaten kücük oglumu saymiyorum tabi yinede baya bereketli oldu komsularimada götürdüm resimde 46 tane var yaparken yediklerimle 50 tane kesin olmustur. Tarif icin tekrar tesekkürler...

Oylar tabii ki hamarat hatunumuza :)

sağol bebişimm çok teşekkür edeimm:)
anketler harka gidiyor çok mutluyummm:)

canım çok teşekkür ederim beğenmene sevindim,bi dahakine yarıya indirme bütün mahalle yesinler:))))

arkadaşım doğum yapmıştı hastaneye özel bir şey götürmek istedim kurabiye yaptım ve süsledim

wowww harikasın seeeennn

elossa mantar çorbasını fena canım çekti bir tabakta ben aldım

canım benim afiyet bal şeker olsunn

yemek yapmak bir sanattır hele zevkle ve aşka yapınca bir harika oluyor burda bir çok kişi öyle yapıyor resimlerden belli hepinizin eline sağlık

kesinlikle çok haklısın hayatım,herkes yemek yapamaz! :)

hani bana hani bana[/QUOTE]

hemen hemen hayatımm,hepsini all:))

elossa cnm ben muffin yapıcamda ince kağıtlara döksem sadece olurmu internette izledim sert kalıplarla yapmışlaa ben sadece ince kalıplarla yapsam tutmaz mıı

canım bikaç tane dene istersen ama muhtemelen olur sanki

oy oy oyy paylaşım için çok teşekkürler canım benimm

elossa benim menuyu unutmussun ya da ben mi göremedim:18:

hayatım hemen yapalım nerdesin bakim sennnn

oy çok şanslısın canımm,benim alt komşum var çiftlikleri var burada şehir dışında,zaman zaman o getiriyor sağolsun 5-6 kg hemen 2 kg sunu içmeye ayırıyorum kalanını yoğurt yapıyorum..çünkü benim kociş her sabah yarım litre süt içiyor:)

hayatımm sen bi harikasın ne diyimkii,ellerine kollarına sağlık,ellerin dert görmesin canım yaa..nefis görünüyorlarrr

ay canım benim ellerine sağlıkk,beğenmenize çok sevindim..bu patatese ölüyoruz bitiyoruz bizz:)))
harika görünüyorlar eminim tadlarıda öyledir,1 parça aldım bileee:)))

ehehehe:))
hayatım bu çorbayı kesinlikle tavsiye ederim,eminim bayılacaksın:)

Elossa kaşarlı kremalı patatesini denedim bugün tadı bi harika Yapımı da çok kolaymış. Çok teşekkür ederim.

sağolasın canım en kısa zamanda yapacam bakalım seninkiler kadar güzel olacakmı

oy oyy ellerine sağlık hayatım çok güzel olmuşş
gerçektende hem çok kolay hem çokta lezzetlidir kendileri:)
paylaştığın için ayrıca teşekkür ederim canım,ellerine kollarına sağlık

Rica ederim canım ne demek denedikçe paylaşmaya çalışıcam inşallah.. Sayende yeni yeni tarifler öğreniyoruz asıl sen çok sağol.

tarif enfes gözüküyo ama krema çok yağlı olmasını sağlamıyomu krema yerine başka bişey konabilirmi yoksa illa kremamı koymak gerek

Rica ederim canım ne demek denedikçe paylaşmaya çalışıcam inşallah.. Sayende yeni yeni tarifler öğreniyoruz asıl sen çok sağol.

canımsın teşekkür ederim,merakla beklicem paylaşımlarını

tarif enfes gözüküyo ama krema çok yağlı olmasını sağlamıyomu krema yerine başka bişey konabilirmi yoksa illa kremamı koymak gerek

sağol canım benim,krema miktarını azaltabilirsin veya süt ile tamamlayabilirsin tarifi..1 paket krema,1 çay bardağı süt mesela.
ama öyle vıcık vıcık yağ olmuyor,ben ekstradan hafif acı tadı olsun diye pul biber eklediğim için,gördüğün o kırmızımsı yağa benzeyen şey oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…