canımsın teşekkür ederim,merakla beklicem paylaşımlarını
sağol canım benim,krema miktarını azaltabilirsin veya süt ile tamamlayabilirsin tarifi..1 paket krema,1 çay bardağı süt mesela.
ama öyle vıcık vıcık yağ olmuyor,ben ekstradan hafif acı tadı olsun diye pul biber eklediğim için,gördüğün o kırmızımsı yağa benzeyen şey oluyor..
hıııım sütün miktarını artırmak iyi fikir sağol canım hafta sonu yapacam bunu resmini eklerim
ben epey zamandir takip ediyordum topigi yazmak bugune kismetmis. ben elossa'ya ayni zamanda bunu okuyan tum arkadaslara sormak istiyorum. kizimin 13 gun sonra dogumgunu. 1 yasina giriyor. dogumgununde onunda yiyebilecegi basit bir pasta yapmak istiyoruz ( esimin fikri). bu konuda yardim edebilecek, tarif paylasabilecek olan olursa cok mutlu oluruz. simdiden herkese tesekkurler.
elossa senin icin sorun olmaz degil mi bunu burada yazmam?
canım hoşgeldinn teşekkür ederiimm umarım elime yüzüme bulaştırmam:))
seninkiler de güzel olur canım eminim merakla bekliyorum senin paylaşımısağolasın canım en kısa zamanda yapacam bakalım seninkiler kadar güzel olacakmı
kızlar ya ben neden herkesin bukadar lezzetli buldugu kremanın tadından yani nefret ediyorum(su yemeklere konulan,sıcak tüketilen).. neye koysam yiyemiyorum, yani tereyagı falanda cok yerim ama bu bana korkunc yaglı ve cok kotu geliyor. bende mi sorun var..
ben epey zamandir takip ediyordum topigi yazmak bugune kismetmis. ben elossa'ya ayni zamanda bunu okuyan tum arkadaslara sormak istiyorum. kizimin 13 gun sonra dogumgunu. 1 yasina giriyor. dogumgununde onunda yiyebilecegi basit bir pasta yapmak istiyoruz ( esimin fikri). bu konuda yardim edebilecek, tarif paylasabilecek olan olursa cok mutlu oluruz. simdiden herkese tesekkurler.
elossa senin icin sorun olmaz degil mi bunu burada yazmam?
kızının pastasını kendin yapabilirsin canım ben mesela yiğenime yapmıştım doğum günü pastası belki sana da fikir olur
Nerede bu pazar ben köylü pazarı bilmiyorum semt pazarları var benim bildiğimcanım yani normal pazar ama köylülrin daha sık olduğu bölümler yokmu..burada var çünkü
Elossa kaşarlı kremalı patatesini denedim bugün tadı bi harikaYapımı da çok kolaymış. Çok teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 582420 Eki Görüntüle 582421
kekin ve kremanin tarifini verebilir misin? suslemeyi bu kadar yapamam ama elimizden geleni yapacagiz artik.
kızımın ikinci yaş gününden uragancım sana fikir olur belki
vallahi dokturmusunuz ellerine saglik.
Karnım da acıkmıştı beni davet etmez misin Firarcım yaa
harika görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?