slm KKnin marifetli hanimlarii :))
ben iyi bir turta keki terifi ariyorum.
biliyosunuz ki nette ki her tarife de güven olmuyor.
bana bu konuda yardimci olabilecek olan var mi ??
gunaydinlar kizlar.ELOSSA yaptim yedik bilegercekten cok nefis tadi vardi.ama ben seni saramadim yamuk yumuk oldu.ama yinede cok guzeldi. tarif icin sagol.
Merhaba Elossa,
Senin içli köftenin tarfini biraz değiştirerek,
Eşimin deyimiyle vejeteryan içli köfte yaptım
Canım ıspanaklı börek istiyordu, baktım unum az,
Markete gitmeye de üşendim, ben de böyle yapayım dedim.
Tadı güzel, ben nasıl olacağını bilemediğim için ıspanağı doğradıktan sonra yağsız bir şekilde tavada biraz pişirdim,
Soğuduktan sonra da içine lor ekledim.
Bir daha ki sefere soğanla birlikte ıspanağı kavurmayı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 625212
canım merhaba hoşgeldin:)
benim bikaç tarifim var fakat resimleri yok,sen meyvelimi yapacaksın aklındaki nedir onu söylermisin,ona göre bi orta yol bulalım :)
merhaba hayatımm:)
afiyet bal şeker olsunn çok sevindim beğenmene
woww ellerine sağlık canım nefis görünüyorr,ellerine sağlık paylaştığın içinde çookkk teşekkür ederim
merhaba canımm,vallahi çokta güzel olmuş gerçekten beğendim yanii:)
afiyet bal şeker olsunn,dediğin gibi soğan eklersen dahada bi lezzetleşecektir eminim...
yine denersen paylaşımını merakla bekliyorum olurmu,bu güzel içli köfteyi paylaştığın içinde çok teşekkür ederim canım
:)
yok kuzum burdan başka topikte paylaşırmıyım gadasını aldığım:)
cumartesi annecimle babacım geldiler,dolmalar,sarmalar,işkembe çorbaları,ciğerler v.s annem ashanadan çıkamadı kaç gündür:)....
onlarla haşır neşirken yağlama aklıma bile gelmedi vallahi,dur onlar gitmeden yapalım annemle birlikte,sana da çok selamı var,bahsettim az önce senin mesajını okuduğumda,dedim hemşehrim var arkadaşım yağlama istiyor,aaa yapayım götür canı çekmiştir yavrumm diyorr
çikolata sosu ,kreması hazırlanıp fırından çıkması beklenen profiterollerim
Eki Görüntüle 625887 Eki Görüntüle 625888 Eki Görüntüle 625889
hem diyet yapıp zinde kalıyorsunuz hem de böyle güzel tarifleri paylaşıyorsunuz, hocam ama olmaz kii
çok teşekkür ederim canım
gidenler doğum kilolarıymış artık yesem de hamd olsun kilo almıyorum hatta alamıyorum
hem de bu kadar şeyi yapıppp
latife bir yana insanın metabolizması normalse sorun yok tabi.ben gibi hormonal sorunu olunca su içse yarıyor hocam..
dün biraz yazılarınıza göz gezdirmiş oldum , elinize sağlık..
bayilirim cig kofteye missss
Canim dogum yaptin mi sen
Allah banada nasip eder insAllah o gunleri ve isteyen herkese de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?