Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
slm KKnin marifetli hanimlarii :))

ben iyi bir turta keki terifi ariyorum.
biliyosunuz ki nette ki her tarife de güven olmuyor.
bana bu konuda yardimci olabilecek olan var mi ??

canım merhaba hoşgeldin:)
benim bikaç tarifim var fakat resimleri yok,sen meyvelimi yapacaksın aklındaki nedir onu söylermisin,ona göre bi orta yol bulalım :)
gunaydinlar kizlar.ELOSSA yaptim yedik bilegercekten cok nefis tadi vardi.ama ben seni saramadim yamuk yumuk oldu.ama yinede cok guzeldi.tarif icin sagol.

merhaba hayatımm:)
afiyet bal şeker olsunn çok sevindim beğenmene
yaptım geldim bile

Eki Görüntüle 625197 cok güzel oldu tşk ederim tarif için

woww ellerine sağlık canım nefis görünüyorr,ellerine sağlık paylaştığın içinde çookkk teşekkür ederim

merhaba canımm,vallahi çokta güzel olmuş gerçekten beğendim yanii:)
afiyet bal şeker olsunn,dediğin gibi soğan eklersen dahada bi lezzetleşecektir eminim...
yine denersen paylaşımını merakla bekliyorum olurmu,bu güzel içli köfteyi paylaştığın içinde çok teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim yorumun için
Tabi ki eklerim. Zaten benden çok eşim hemen fotoğrafını çek, Eloş`un konusuna ekle diyor
Eloş meselesini de anlatayım, topiği ilk açtığından beri sürekli tariflerine bakıyoruz.
Sen de eşine sürekli kociş dediğin için biz de Eloş diye bahsediyoruz senden.
Bu arada yeni tarifler bekliyoruz senden

Oooo o zaman onlarin hepicinide resimleyip bize sunarsin artik
Oyy canim benimm yemis kadar oldum kiz saol :) elleri dert gormesin annemizin
Yeni tarifler bekliyoruz

nerden estiyse aksam icin yemek pisirirken bir anda kisir yaparkende buldum kendimi

Çok beğendiğim ve yiyen herkesin de çok beğendiği bir börek...Ispanaklı Kıymalı Gül Böreğim...

Son düzenleyen: Moderatör:
bu kadar zamandır buraya bakıp çıktım, ben de bir resim ekleyeyim artık nerdeyse günaşırı yaptığım etsiz çiğköfte:))

Eklentiler

• $20130127_173505.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
ayyyyyyyyyyy cok güzel bir topik

daimi takipcisiyim sayfanın hanımlar..............

Bu aksam balik yapcam cok canim istedi ne zamandir yapmiyodum resmini eklerim elossa mesgulken topigi oksuz birakmayalim
Yemek yapmak da bi sanat aslinda,severek guzel seyler dusunerek yapmak daha bi guzel oluyo.. Ben bazen tavadaki sebzelerle konusuyorum

kızlar eklediklerinizin zıcık ucundan tariflerinide yazsanız, etsiz çigköfte, güzel kek vede süper görünümlü browniyi gördüm ilk sayfadan kimbilir neler neler var. . yazsanız elosa kızarmı ki acep

hem diyet yapıp zinde kalıyorsunuz hem de böyle güzel tarifleri paylaşıyorsunuz, hocam ama olmaz kii

çok teşekkür ederim canım
gidenler doğum kilolarıymış artık yesem de hamd olsun kilo almıyorum hatta alamıyorum

çok teşekkür ederim canım
gidenler doğum kilolarıymış artık yesem de hamd olsun kilo almıyorum hatta alamıyorum

hem de bu kadar şeyi yapıppp
latife bir yana insanın metabolizması normalse sorun yok tabi.ben gibi hormonal sorunu olunca su içse yarıyor hocam..

dün biraz yazılarınıza göz gezdirmiş oldum , elinize sağlık..

canım benim Rabbim en kısa zamanda acil şifalar versin dilerim herşey gönlünce olur

çok teşekkür ederim güzel temennilerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…