evet tatlim yaptim aminnn insallah sanada nasip eder
Allah bagislasin canim benim oglun mu oldu
Ayy ne guzel kokuyodur o simdi
fransa topigine gelsene kiz ara sira
evet canim oglan avatardaki oglumun resmi kiz hic vaktim olmuyorki ara sira giriyorum nete elossayabakiyorum bisey yapmismi diye
Allah hayirli omurler versin kuzucuga...
Bende bakiyorum onada kadin bizi atti gitti yaa
Bende dun balik yaptim resmini eklerim..
Yaptigim cogu seyi resimleyemiyorum unuttugumdan
nereye gitti evet senin yaptiklarinada bakiyorum en son nuriye yapmissinbaligida ekle canim
canım merhaba hoşgeldin:)
benim bikaç tarifim var fakat resimleri yok,sen meyvelimi yapacaksın aklındaki nedir onu söylermisin,ona göre bi orta yol bulalım :)
Teşekkür ederim yorumun için
Tabi ki eklerim. Zaten benden çok eşim hemen fotoğrafını çek, Eloş`un konusuna ekle diyor
Eloş meselesini de anlatayım, topiği ilk açtığından beri sürekli tariflerine bakıyoruz.
Sen de eşine sürekli kociş dediğin için biz de Eloş diye bahsediyoruz senden.
Bu arada yeni tarifler bekliyoruz senden
Oooo o zaman onlarin hepicinide resimleyip bize sunarsin artik
Oyy canim benimm yemis kadar oldum kiz saol :) elleri dert gormesin annemizin
Yeni tarifler bekliyoruz
Eki Görüntüle 625399
nerden estiyse aksam icin yemek pisirirken bir anda kisir yaparkende buldum kendimi
Eki Görüntüle 625731
Çok beğendiğim ve yiyen herkesin de çok beğendiği bir börek...Ispanaklı Kıymalı Gül Böreğim...
Eki Görüntüle 625750
bu kadar zamandır buraya bakıp çıktım, ben de bir resim ekleyeyim artıknerdeyse günaşırı yaptığım etsiz çiğköfte:))
Eki Görüntüle 626547
bu daaaa kızımın yaptığı brownii
ayyyyyyyyyyy cok güzel bir topik
daimi takipcisiyim sayfanın hanımlar..............
Bu aksam balik yapcam cok canim istedi ne zamandir yapmiyodum resmini eklerim elossa mesgulken topigi oksuz birakmayalim
Yemek yapmak da bi sanat aslinda,severek guzel seyler dusunerek yapmak daha bi guzel oluyo.. Ben bazen tavadaki sebzelerle konusuyorum
kızlar eklediklerinizin zıcık ucundan tariflerinide yazsanız, etsiz çigköfte, güzel kek vede süper görünümlü browniyi gördüm ilk sayfadan kimbilir neler neler var. . yazsanız elosa kızarmı ki acep
çikolata sosu ,kreması hazırlanıp fırından çıkması beklenen profiterollerim
Eki Görüntüle 625887 Eki Görüntüle 625888 Eki Görüntüle 625889
evet canim oglan avatardaki oglumun resmi kiz hic vaktim olmuyorki ara sira giriyorum nete elossayabakiyorum bisey yapmismi diye
Allah hayirli omurler versin kuzucuga...
Bende bakiyorum onada kadin bizi atti gitti yaa
Bende dun balik yaptim resmini eklerim..
Yaptigim cogu seyi resimleyemiyorum unuttugumdan
nereye gitti evet senin yaptiklarinada bakiyorum en son nuriye yapmissinbaligida ekle canim
hosbuldumm
evet meyveli yapmayi planliyorum. hazirini yedigigm turtayi evde denemek istiyorum aslinda ama bu konularda çok deneyimim ve bilgim yok maalesef :))
simdi keki uzerine kremasi uzerinede meyveler yerlestirip etrafinca sekilli krem santi ile süslemek istiyorum:26:
elossa manti mibenimde kacgundur yapasim var ama benim sipa durmuyorki yapam.anneciginin ellerine saglik
canım dediğim gibi kendi yaptığım hali hazırda resimli tarifim yok ama devamlı yaptığım birden fazla tarifim var.
senin için en lezzetli ve güvendiğim olanını alıntılıyorum.
umarım işine yarayacaktır,yine de sormak istediğin olursa sev seve yanıtlarım canım.
TURTA HAMURU İÇİN
2 yumurta
1 çay bardağı toz şeker
1 çay bardağı yoğurt
1 çay bardağı sıvıyağ
3,5-4 çay bardağı un
1 paket kabartmatozu
1 paket vanilya
KREMASI İÇİN
Yarım kilo süt
1 yumurta
1 çay bardağı şeker
2 yemek kaşığı dolusu un
1 paket vanilya
1/4 Tereyağ
En üste; 1 paket Dr.Oetker Muzlu jöle (Paket üzerindeki tarife göre hazırlayın)
HAZIRLANIŞI
Öncelikle Turta hamurunu hazırlayalım..Yumurta, şekeri çırpalım..Yoğurt, sıvıyağ, un, kabartmatozu ve vanilyayı da ekleyip kek hamuru kıvamında bir hamur hazırlayalım..
Turta kalıbımızın her yerini yaplayıp unlayalım (pişince çıkarması kolay olsun diye) ve turta hamurumuzu kalıba dökelim..Kalıba eşit şekilde yayalım hamuru.. Önceden ısıtılmış 170 C lik fırında kızarana kadar pişirelim..
Pişen turtamızı fırından alıp soğumaya bırakalım..Soğuyan turtamızı servis edeceğimiz kabağa ters çevirerek çıkaralım.. (Çukur kısmı üste gelecek, kremamızı koyacağız oraya)..
Ayrı bir kapta tüm krema malzemelerini karıştıralım ve ocağa alıp kaynayana kadar pişirelim..Pişen kremayı ocaktan alınca içine tereyağı ve vanilya ilave edelim..Sık sık karıştırarak soğumasını sağlayalım.. Soğuyan kremamızı turtamızın üzerine güzelce dökelim..eşit şekilde yayın..
Sonra dilimlenmiş Şeftalileri uçları üst üste gelecek şekilde (resimde görüldüğü gibi) dizelim..
En üste yani meyvelerin üzerine 1 paket (ben muzlu kullandım) jöleyi paketin üzerinde tarif edildiği şekilde hazırladıktan sonra meyvelerin üzerine kaşıkla dökelim..Soğuması için buzdolabına kaldıralım 2-3 saat sonra yenmeye hazırdır..Afiyet olsun..
Not: İsteyenler üzerine istediği meyveyi kullanabilir ve ayrıca bu şekilde bir krema değilde krem şantiyle de yapabilirsiniz..Krem şantiyle de çok lezzetli oluyor..
Eki Görüntüle 625750
.........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?