Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
burası resmen yıkılıyo ya
insanı yemek yapmaya özendiriyorsunuzzz:)))

Merhaba Elossa...pirinç pilavı tarifin de var mı acaba?:26:

Hay allah daha tarif yokmu
Gida boyasini kurabiyeyemi katsamm sultan lokumunami dusunuyorumm
Ellerim yandi deterjandan kayinvalidem geliyo simdi kurabiyeyi yogurmaya sultan lokumunu ins yarin yogurabilirim ellerim yaniyo

Elossa nabıyon teker teker tüm topikleri gezmeye çıktım akşam akşam yok mu bi çayın kayfen bişeyin hatın gız

ellerine sağlık canım vakit buldukça takip etmeye çalısıcam konuyu

burası resmen yıkılıyo ya
insanı yemek yapmaya özendiriyorsunuzzz:)))

kızlar herbirinizin ellerine sağlık,sabah sabah moralim çok bozuk o yüzden kusuruma bakmayın teker teker yazamıyorum
kardeşim ufak bir iş kazası geçirmiş dün gece ve bizede korkmıyalım diye haber verdirmemiş kendide vermedi tabii
sabah geldiğinde gördük şu anda uyuyor ama benimde içim içimi yiyor
neyse herkese iyi pazarlar,kafamı dağıtayım diye geziniyorum buralarda

hay Allah ya
elossa umarım kötü birşey yoktur çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin

Çok geçmiş olsun:26:

canım nasılsın aa geçmiş olsun üstü gördüm

bende yayla çorbası tarifi alcaktım neyse öptüm görüşrüz :26:

canım nasılsın aa geçmiş olsun üstü gördüm

bende yayla çorbası tarifi alcaktım neyse öptüm görüşrüz :26:

teşekkür ederim canım sağolasın,çok şükür korkunç bişi olmamış
tabii veriyim hemen fakat çocuk içinmi kendiniz içinmi canım,çocuklar için yumurta da eklenen tarif varda

teşekkür ederim canım sağolasın,çok şükür korkunç bişi olmamış
tabii veriyim hemen fakat çocuk içinmi kendiniz içinmi canım,çocuklar için yumurta da eklenen tarif varda

yumurtalı prinnçli naneli yaptım teysesi öpüyoruz çok sağol

çok geçmiş olsunn.....

Hay allah daha tarif yokmu
Gida boyasini kurabiyeyemi katsamm sultan lokumunami dusunuyorumm
Ellerim yandi deterjandan kayinvalidem geliyo simdi kurabiyeyi yogurmaya sultan lokumunu ins yarin yogurabilirim ellerim yaniyo

Bonibonlu Kurabiye

125 gram tereyağ
1 adet yumurta
1 su bardağı buğday nişastası
Yarım su bardağı pudra şekeri
1 yemek kaşığı yoğurt
1 paket kabartma tozu
Aldığı kadar un
Bonibon
Hazırlanışı

Bir kapta tereyağ, yumurta ve şeker karıştırılır. Nişasta, un ve kabartma tozu eklenerek kulak memesi kıvamında bir hamur elde edilir. İster elle ister kurabiye kalıplarıyla hamura şekil verilerek bonibonlarla süslenir. Kurabiyeler yağlı kağıt serilen tepsiye yerleştirilerek önceden ısıtılan 180 derecedeki fırında üzerleri hafif kızarıncaya kadar pişirilir. Afiyet olsun.

Denemenizi öneririm çok güzel oluyorlar

Geçmiş olsun Elossa.. Kardeşinin bir şeyi yoktur İnşaallah..:18:

Geçmiş olsun Elossa.. Kardeşinin bir şeyi yoktur İnşaallah..:18:

sağol canım teşekkür ederim,çok şükür ciddi bişey yok.
çalıştığı yerde hava basıncındanmıdır neyden olduğu belli değil,doğalgaz borusu yüzüne fırlamış alt dudağını komple yarmış ve inanılmaz şiş mosmor..alt diş etinin içi yarılmış şiddetten ve Allahım korumuş iyiki gözüne gelmemiş diye dua ediyoruz çünkü o dudağındaki yarık gözüne gelse kesinlikle gözü dışarı çıkardı

çok geçmiş olsun elossa:26::26::26:

Tarifi veren arkadsin tarifonden dun gece yaptik harika oldu 12 cesit mamamiz hazir uc saat sonra baslicak simdi haxorlanma sirasi benim :)))) elossacim verilmis sadakaniz varmis cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…