sağol canım teşekkür ederim,çok şükür ciddi bişey yok.
çalıştığı yerde hava basıncındanmıdır neyden olduğu belli değil,doğalgaz borusu yüzüne fırlamış alt dudağını komple yarmış ve inanılmaz şiş mosmor..alt diş etinin içi yarılmış şiddetten ve Allahım korumuş iyiki gözüne gelmemiş diye dua ediyoruz çünkü o dudağındaki yarık gözüne gelse kesinlikle gözü dışarı çıkardı
çok geçmiş olsun elossa:26::26::26:
sağol canımelossa geçmiş olsunnnn
Tarifi veren arkadsin tarifonden dun gece yaptik harika oldu 12 cesit mamamiz hazir uc saat sonra baslicak simdi haxorlanma sirasi benim :)))) elossacim verilmis sadakaniz varmis cok gecmis olsun
gecmis olsun elossacim cok uzuldum bununla gecmis olsun insallah. verilmis sadakaniz varmis.
sağolasın canımmAhhh canım çooooook geçmiş olsun Allah korumuş tekrar çok geçmiş olsun
kızlar herbirinizin ellerine sağlık,sabah sabah moralim çok bozuk o yüzden kusuruma bakmayın teker teker yazamıyorum
kardeşim ufak bir iş kazası geçirmiş dün gece ve bizede korkmıyalım diye haber verdirmemiş kendide vermedi tabii
sabah geldiğinde gördük şu anda uyuyor ama benimde içim içimi yiyor
neyse herkese iyi pazarlar,kafamı dağıtayım diye geziniyorum buralarda
kızlar herbirinizin ellerine sağlık,sabah sabah moralim çok bozuk o yüzden kusuruma bakmayın teker teker yazamıyorum
kardeşim ufak bir iş kazası geçirmiş dün gece ve bizede korkmıyalım diye haber verdirmemiş kendide vermedi tabii
kızlar 2 hafta sonra günüm var.şimdiden planlama yapmam lazım.bankacı olduğum için oldukça yoğun çalışıyorum.alışverişimi filan ona göre planlayacağım.
10-15 kişi arası oluyoruz.5-6 çeşit yeterli geliyor.
pizza
lahana sarması
mayonezli yoğurtlu patates püresi
köstebek pasta
sultan lokumu
sizce menüye salata mı ekleyeyim yoksa börek mi?
kızlar 2 hafta sonra günüm var.şimdiden planlama yapmam lazım.bankacı olduğum için oldukça yoğun çalışıyorum.alışverişimi filan ona göre planlayacağım.
10-15 kişi arası oluyoruz.5-6 çeşit yeterli geliyor.
pizza
lahana sarması
mayonezli yoğurtlu patates püresi
köstebek pasta
sultan lokumu
sizce menüye salata mı ekleyeyim yoksa börek mi?
elossa'cım çok geçmiş olsun canım :26:
gecmis olsun canim
elossa çok çok gemiş olsun..
kardeşin için çok üzüldüm geçmiş olsun bende bir salata tarifi vereyim eğer izin verirsen lütfen deneyin 1 tane tavuk göğsünü küp doğrayıp haşlayın kenara koyun soğusun yarımşar demet maydonoz dereotu tazesoğan doğrayın 1 büyük çay bardağı telşehriyeyi sıvı yağda kavurup tavuk suyu ile ile haşlayın yağlı olsun başka yağ koyulmayacak pişince ılık olunca hepsini birleştirin tuzunu ayarlayın istenirse narekşisi ile servis yapın yapana afiyet olsun
geçmiş olsun Elossa....Allah şifa versin
Ellossa çok geçmiş olsun:26:Allah ım tez zamanda şifasını versin.
İnşallah şuan daha iyidir..
Elosacım çok geçmiş olsunnnnn
bende bayadır uğramıyodum topiğine tez zamanda iyileşsin kardeşin inşallahhh
Elossa çok geçmiş olsun :2:
elossa canım şimdi gördüm mesajını çok geçmiş olsun.
cok gecmis olsun sevgili Elossa :26:umarim simdi daha iyidir kardesinkızlar herbirinizin ellerine sağlık,sabah sabah moralim çok bozuk o yüzden kusuruma bakmayın teker teker yazamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?