Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
Çok geçmiş olsun elossa :44:

Su,corba falan icerken pipetle icmeye calissin boylece dudagina cok degdirmez:26:

Çok çok geçmiş olsun, umarım daha iyicedir..

elossacığım, silverdin güzel bir yanık kremidir..ben zamanında çok faydası görmüştüm.hatta her evde ecza dolabında olmalı derler.
Allah ım acil şifalarını versin bir an evvel..

Kardeşine çok geçmiş olsun canım. İnşallah çabucak şifa bulur

susam mantolu tarçınlı üzümlü cevizli kekim

Eki Görüntüle 637944 Eki Görüntüle 637945

Çok sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden,şükür iyileşiyor sanırım krem iyi geldi..
bu arada doktoru aradık Silverdin i değiştirmeyin iyileşmesi hızlanır bikaç güne dedi,dediği gibide oluyor çok şükür.
çok sağolun yakın ilginize çok seviyorum sizi
farmasi canım döktürmüşsün maşallah sana ellerine sağlık canım,benden bu aralar hayır yok iyice miskinleştim valla:/
yemek v.s. elbette yapıyorum hergün ama burada olan yayınladığım tarifler olduğu için ekleyeme değer görmüyorum,inşallah bi silkelenip sahalara dönerim:)

harika görünüyor canım ellerine sağlık,çay içiyorum yanında ne iyi giderdi:)

Farmasi mutfaktan hiç çıkmıyorsun heralde akşama kadar. Enerjine hayranım

Elossa kelle paça sunumu falan çok hoş ama ben sevmediğim için resimlere bile bakmadım. Yine de ellerine sağlık

elossa canım ellerine sağlık ben hiç sevmem duymuşsundur sivasta kelle eti meşhurdur özel fırınlarda pişer sabah namazı gidersen bulabilirsin Sivaslı olmama rağmen kelle görmeye bile dayanamıyorumm

Sevgili Elossa ben kelle pacanin bide damar derler ondan icmistim ankarada calisirken su meshur corbacida bir tek onu icebiliyorum birde hazirlandigini gormesem bunuda icerim sicak sicak sarimsakli ohh misss gibiellerine saglik sekerim.ama var ya sunum tek kelime ile muhtesem nasil guzel nasil yaraticicok tebrik ediyorum

Bunlar da benden olsun....

Közlenmiş Patlıcan Salatası

Kış Salatası

Fırın Poşetinde Sebzeli Köfte

Sebzeli Makarna

Elossa hic abartmiyorum süper bir topigin var, burda yemek söleni var resmen :)
Ara sira bu topige göz gezdiriyorum ama bastan asagiya inceleme firsatim hic olmadi,
simdi ufaktan incelemek istiyorum tariflerini..

Bu sayfayi tarifsiz birakma olur mu, emeklerine saglik..

Elossa kelle paça sunumu falan çok hoş ama ben sevmediğim için resimlere bile bakmadım. Yine de ellerine sağlık

sağol canım çok teşekkür ederim,çok lezzetli bir çorba amaa dene mutlaka.)

elossa canım ellerine sağlık ben hiç sevmem duymuşsundur sivasta kelle eti meşhurdur özel fırınlarda pişer sabah namazı gidersen bulabilirsin Sivaslı olmama rağmen kelle görmeye bile dayanamıyorumm

sağol canım,duymammıı keşke orada olsam sabah akşam içerim valla:)

canım çok teşekkür ederim,damar çorbasını bende çokk seviyorumm ayy aklıma düşürdün iyimi:))
sunumumu beğenmene çok sevindim canım çok özenerek hazırlamıştım:)

oyyyy ellerine sağlık canımm nefis görünüyor her biri...
hepside severek yediğim yemekler,paylaştığın içinde çok teşekkürler canımm

Bunları bizim topiğe eklemediğin için sana küstüm bahar...

Ama ellerine sağlık canım...

sizin topik neresi bakim:)

teşekkürler hayatım çok sağol,beğenmene sevindim
şu aralar nedense miskinliğim pek bi üzerimde,hep annemin yüzünden:)))
ama bi silkelenicem tam silkelenicem sanırım

SEBZELİ KREMALI TAVUK KÖFTE

MALZEMELER;

yarım kg tavuk köfte
istenilen kadar patates
'' '' havuç
'' '' kuru soğan
'' '' sarımsak
'' '' yeşil biber

YAPILIŞI;

Resimlerdende görüldüğü gibi tüm sebzeler ufak ufak doğranır ve tenceremize konur..üzerine arzu ettiğimiz miktarlarda kullanmak istediğimiz baharatlar ve tuz eklenir..son olarakta çok az sıvıyağ...
sebzeler harmanlanıp köftelerimizi üzerlerine yuvarlak veya istenirse uzun kalem gibi hazırlayıp konur.
1 paket krema tüm malzemelerin üzerinde gezdirilir ve sebzelerin üzerini geçecek kadarda su ilave edilip kısık ateşte pişirilir..
Afiyet olsun:)

Çok geç fark ettim bu konuyu ama hiç kaybetmeyeceğim kesin.. :26:
Çok güzel tarifler var . Ellerinize , emeğinize sağlık ..
Abone oldum konuyaa :)

Çok geç fark ettim bu konuyu ama hiç kaybetmeyeceğim kesin.. :26:
Çok güzel tarifler var . Ellerinize , emeğinize sağlık ..
Abone oldum konuyaa :)

merhaba canım hoşgeldin mutfağıma
senden de paylaşımlar beklerim olurmu:)

sizin topik neresi bakim:)

teşekkürler hayatım çok sağol,beğenmene sevindim
şu aralar nedense miskinliğim pek bi üzerimde,hep annemin yüzünden:)))
ama bi silkelenicem tam silkelenicem sanırım

2012 temmuz annelerinin kurduğu " Önce hamileydim, Şimdi Anneyim" adli topiğimiz var canım... Yusuf_defne o annelerimizden biri..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…