Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
bir süredir inceliyorum itiraf edeyim.. çok hoş tarifler ve paylaşımlar var. samimiyet kokması ayrı bir güzel. kolaylıklar ve afiyetler diliyorum.

elosacım iyi geceler bak eşime dogum günü pastası yaptım yarın dogum günü canımın canının sizlerlede payşlaşmak istedim

Hoş da buldum canım ..
İnşallah paylaşım yapabilecek seviyeye gelebilirim. Daha 2 haftalık mutfak maceram var da :26:

kesinlikle gelirsin hayatım,biraz topikte dolaş bak ben ve arkadaşlarımın paylaşımları seni kesinlikle şevklendirecektir:)

bir süredir inceliyorum itiraf edeyim.. çok hoş tarifler ve paylaşımlar var. samimiyet kokması ayrı bir güzel. kolaylıklar ve afiyetler diliyorum.

merhaba canımm
hoşgeldin mutfağıma
beğenmene çok sevindim çok teşekkür ederim,senden de paylaşımlar bekliyorum olurmu:)

elosacım iyi geceler bak eşime dogum günü pastası yaptım yarın dogum günü canımın canının sizlerlede payşlaşmak istedim Eki Görüntüle 641054

oy oy oyy harika olmuş canımm ellerine kollarına sağlıkk,eşinin yeni yaşı kutlu olsun,sağlıkla huzurla geçsin ömrünüz hep beraber....
eminim bayılmıştır pastaya

ellerine sağlık kuzumm bayıldımm ben çok severim,çayın yanında harika gidiyor..eşim görmesin hemen ister valla epeydir yapmıyorum:)

elossa kardeşin nasıl oldu canım? kalıcı bir şey yoktur inşallah...

kesinlikle gelirsin hayatım,biraz topikte dolaş bak ben ve arkadaşlarımın paylaşımları seni kesinlikle şevklendirecektir:)

Teşşekkür ederim canım , verdiğin moral için . :) Birgün paylaşım yapacağım inşallah .. :)

elossa kardeşin nasıl oldu canım? kalıcı bir şey yoktur inşallah...

canım çok iyi çok şükür silverdin iyi geldi iz kalmadı,sadece dudağının minicik bi kısmı kabuk halinde hala atmadı,ama dudak içindeki yara geç iyileşiyor inşallah o da geçecek
çok teşekkür ederim ilgine Allah razı olsun

Teşşekkür ederim canım , verdiğin moral için . :) Birgün paylaşım yapacağım inşallah .. :)

rica ederim hayatımm ne demekk,merakla beklicem paylaşımlarını inşallah

senden de canım. iyi hadi atlattı sayılır o zaman :)

evlenmeden mutfak çok sıkıcı gelirdi doğru düzgün birşey de bilmezdim,,evlendikten sonra bi haller oldu bana çalışmama rağmen elimden geldiğince hep farklı şeyler denedim fena da değilmişim senin tarifleride çok sevdim buradan da birşeyler deneyeceğim kesin........... ellerine sağlık ve paylaşımın için de çok teşekkürler canım

aman ALLAHIM elossa naptin hemsom bayilcam

Annenin ellerine emegine saglik mükkemel hepside

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…