aman kuzum sakın haa:)
Evet cigerlerimi mahvedemem genc yasta ben
Naberr nasi gidiyor oylama :)
ben sizi son anda gecicem gorursunuz
Ya ben diyete ve spora basladim kararliyim fit olana kadar birakmiycam
süperim hayatım,çok şükür çok iyiyim
oylama gayet güzel geçiyor,heyecanlı yani:)
hak eden kazansın demiyorum,şansı olan kazansın
diyet bende yapıyorum,görümcemin düğünü var 4-5 kg vericem :)
Aman iyi oll yoksa yemekler yetim kalir
Evet sansli olan kazansin artik
Yap yapp boyun ve kilon kac senin ?
Ben bi 10 kilo vercem
Aslinda cok kilolu sayilmam ama tartiya cikinca cok cikiyo :26: sanirim organlarim agiryada kemiklerim iri
ellossa ablam canı ciğerim sen tanırsın beni eksi nikim kedi35'idi ablaa senin menülerden çalayım bugunde yemek yapım hiçbişi yok aklımdan ya , senin fotoyu ebn burda biyerde gördümama hatırlamıyorum nerden gördüm , sende inceciksin ben seni şişman bilekten dirseğe kadar altın dolu kapalı sanıyordum
canım benim kilo değilde göbişim sinirimi bozuyor:)
ayva göbişi bi dümdüz yaparsam süper olacak:)
1.76 boyundayım ve şu anda tam 70 kg :)
isveç diyeti yapmak istiyorum,13 gün sürüyormuş ama bi adapte olupta başlayamıyorum...
evde deli gibi yemek yemek,hamur işleri tatlılar börekler poğaçaları kestim epeydir.
zaten farkındaysan topiktede fırtınalar estirmiyorum annem gitti gideli:)
göbişi hallettiğim gün,yine başlıcam sahalara dönmeye
evet boyum uzun kuzum,aslında kilom vardı hele bu sene acaip almıştım yanaklarım tombiş tombişti:)))Vayyy boyunla kilon supermis
Bende 1,75 im ve 68 kiloyum :)
benimde gobek ve yanlarda var yaa :44:
evet boyum uzun kuzum,aslında kilom vardı hele bu sene acaip almıştım yanaklarım tombiş tombişti:)))
ama dukan yaptım ve güzel kilo verdim..
benimde yanlarda var ama otururken belli oluyor,ayaktayken bişi yok:)))))
dukan diyeti nasil bisey hic bakmadim,faydali mi ?
Ben yemeklerden az az yiyip spor yapiyorum
yok abla kendime yeni biir sayfa açtım onu üi yaptıkehehehehehe Allah iyiliğini versin ne güldümmmm
tanıdım kuzum yaa,noldu sana değiştirdinmi ismini:)
yok abla kendime yeni biir sayfa açtım onu üi yaptık
anlaa vallaha birazda senin yüüzünden şişmanladım yao güzel patates içine kıyma yapıoduk ya onu ben sürekli yapıp yiyyorum senin dolmalar köflerr of off neysse ben koşya gidiyorum itimle
Elossacım tariflerini büyük bi zevkle takip ediyorum. Sessiz takipçilerindenim senin. Bir şey soracaktım hafta sonu arkadaşlarla pikniğe gidicez köftenin yanında tavuk düşündük malzemeleri alma hazırlama işi de bana düştü sorum şu mangalda tavuğun neresi iyi olur annem kanat dedi ama kanat yağlı oluyo bizim kızlar bahane bulur bi önerin varsa sevinirim. Bir de sos tarifin varsa alabilirmiyim şimdiden teşekkiürler :)
Elossa'cım öncelikle gecikmiş bir geçmiş olsun dilemek istiyorum.. Ben sayfanın sıkı takipçilerindenim :)
sultan lokumu ve tahinli susam mantolu kekin kurtarıcılarımdan
Pazara bir menü oluşturmaya çalışıyorum. Hanımlar olucaz, Çok kalabalık olmayacağız ama.. Ancak biraz çeşit olsun istiyorum. Bu konuda da senin eline su dökülemez
eşim makarna sevmediği ve evde bi sürü makarna olduğu için makarna salatası düşündüm.. yoğurtlu mayonezli garnitürlü..
ıslak kurabiye ve tavuklu börek geldi aklıma.. bunların yanına ne yapılabilir başka sence?
PASTIRMALI,MANTARLI PİZZA...
ÜZERİ İÇİN MALZEMELER;
400 gr mantar
300 gr pastırma (pastırma yerine salam,sucuk,sosis kullanılabilir)
3 domates
2 biber
25-30 adet zeytin
500 gr kaşar peyniri (benim kullandığım fırın tepsisi büyük olduğundan bu kadar peynir kullandım,tepsinize göre azaltabilir çoğaltabilirsiniz)
SOSU İÇİN MALZEMELER;
2 yemek kaşığı domates salçası
4 yemek kaşığı sıvı yağ
yarım tatlı kaşığı tuz
yarım bardak su
HAMURU İÇİN MALZEMELER;
3 yumurta
yarım paket kabartma tozu
8 yemek kaşığı yoğurt
1 su bardağı süt
5-6 yemek kaşığı sıvı yağ
yarım tatlı kaşığı tuz
4 su bardağı un
YAPILIŞI;
hamuru için olan tüm malzemeler karıştırılır,resimde görüldüğü gibi bir hamur elde edilir..biraz akışkan olacak,katı olmayacak.
sonra sosu için olan tüm malzemeler bir kasede iyice karıştırılıp yağlamış olduğumuz tepsiye önce hamuru iyice yayıp,salçalı sos heryerine gelecek şekilde sürülecek.
ardından tüm malzemeler sırasıyla pizza hamurumuzun üzerine konacak ve rndelemiş olduğumuz kaşarın yarısıda en üste ilave edilip önceden ısıttığımız 200 derece fırında yaklaşık 20 dk pişirilecek...
hamurunun iyice piştiğine emin olduktan sonra fırınımızın fişini çekip tüm rendelenmiş kaşa peynirini pizzamızın üzerine eşit şekilde ekleyeceğiz..tepsiyi tekrar fırına sürüp sıcaklığıyla kaşarların erimesini sağlayıp pizzamızı servise hazır hale getiriyoruz..
Afiyet olsun:)
kızlar inanılmaz güzel bir hamuru var bu tarifimin..kesinlikle şiddetle öneririm....
incecik ve hazır pizza hamuru tadında oluyor...
kii biz karı koca pizza manyağıyızeşim Dominos halt ediyor yemin ederim diyor her yediğinde:)
dediği kadar var mütevazi olamicciimmm:))
Eki Görüntüle 577921 Eki Görüntüle 577922 Eki Görüntüle 577920 Eki Görüntüle 577923 Eki Görüntüle 577924 Eki Görüntüle 577925 Eki Görüntüle 577926 Eki Görüntüle 577927 Eki Görüntüle 577928 Eki Görüntüle 577929 Eki Görüntüle 577930 Eki Görüntüle 577931 Eki Görüntüle 577933 Eki Görüntüle 577932 Eki Görüntüle 577936 Eki Görüntüle 577935 Eki Görüntüle 577934 Eki Görüntüle 577937 Eki Görüntüle 577941 Eki Görüntüle 577939 Eki Görüntüle 577940 Eki Görüntüle 577942 Eki Görüntüle 577943 Eki Görüntüle 577944 Eki Görüntüle 577945 Eki Görüntüle 577946 Eki Görüntüle 577947 Eki Görüntüle 577948 Eki Görüntüle 577949 Eki Görüntüle 577950 Eki Görüntüle 577951 Eki Görüntüle 577952
seni seviyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?