Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
Evet cigerlerimi mahvedemem genc yasta ben
Naberr nasi gidiyor oylama :)
ben sizi son anda gecicem gorursunuz
Ya ben diyete ve spora basladim kararliyim fit olana kadar birakmiycam

süperim hayatım,çok şükür çok iyiyim
oylama gayet güzel geçiyor,heyecanlı yani:)
hak eden kazansın demiyorum,şansı olan kazansın
diyet bende yapıyorum,görümcemin düğünü var 4-5 kg vericem :)

Aman iyi oll yoksa yemekler yetim kalir
Evet sansli olan kazansin artik
Yap yapp boyun ve kilon kac senin ?
Ben bi 10 kilo vercem
Aslinda cok kilolu sayilmam ama tartiya cikinca cok cikiyo :26: sanirim organlarim agir yada kemiklerim iri

Son düzenleme:
Aman iyi oll yoksa yemekler yetim kalir
Evet sansli olan kazansin artik
Yap yapp boyun ve kilon kac senin ?
Ben bi 10 kilo vercem
Aslinda cok kilolu sayilmam ama tartiya cikinca cok cikiyo :26: sanirim organlarim agir yada kemiklerim iri

canım benim kilo değilde göbişim sinirimi bozuyor:)
ayva göbişi bi dümdüz yaparsam süper olacak:)
1.76 boyundayım ve şu anda tam 70 kg :)
isveç diyeti yapmak istiyorum,13 gün sürüyormuş ama bi adapte olupta başlayamıyorum...
evde deli gibi yemek yemek,hamur işleri tatlılar börekler poğaçaları kestim epeydir.
zaten farkındaysan topiktede fırtınalar estirmiyorum annem gitti gideli:)
göbişi hallettiğim gün,yine başlıcam sahalara dönmeye

ellossa ablam canı ciğerim sen tanırsın beni eksi nikim kedi35'idi ablaa senin menülerden çalayım bugunde yemek yapım hiçbişi yok aklımdan ya , senin fotoyu ebn burda biyerde gördümama hatırlamıyorum nerden gördüm , sende inceciksin ben seni şişman bilekten dirseğe kadar altın dolu kapalı sanıyordum

ehehehehehe Allah iyiliğini versin ne güldümmmm
tanıdım kuzum yaa,noldu sana değiştirdinmi ismini:)

Vayyy boyunla kilon supermis
Bende 1,75 im ve 68 kiloyum :)
benimde gobek ve yanlarda var yaa :44:

Vayyy boyunla kilon supermis
Bende 1,75 im ve 68 kiloyum :)
benimde gobek ve yanlarda var yaa :44:
evet boyum uzun kuzum,aslında kilom vardı hele bu sene acaip almıştım yanaklarım tombiş tombişti:)))
ama dukan yaptım ve güzel kilo verdim..
benimde yanlarda var ama otururken belli oluyor,ayaktayken bişi yok:)))))

evet boyum uzun kuzum,aslında kilom vardı hele bu sene acaip almıştım yanaklarım tombiş tombişti:)))
ama dukan yaptım ve güzel kilo verdim..
benimde yanlarda var ama otururken belli oluyor,ayaktayken bişi yok:)))))

dukan diyeti nasil bisey hic bakmadim,faydali mi ?
Ben yemeklerden az az yiyip spor yapiyorum

ehehehehehe Allah iyiliğini versin ne güldümmmm
tanıdım kuzum yaa,noldu sana değiştirdinmi ismini:)
yok abla kendime yeni biir sayfa açtım onu üi yaptık
anlaa vallaha birazda senin yüüzünden şişmanladım ya o güzel patates içine kıyma yapıoduk ya onu ben sürekli yapıp yiyyorum senin dolmalar köflerr of offneysse ben koşya gidiyorum itimle

afiyet bal şeker olsun kuzum,boşver ye gitsin can boğazdan gelir

Elossacım tariflerini büyük bi zevkle takip ediyorum. Sessiz takipçilerindenim senin. Bir şey soracaktım hafta sonu arkadaşlarla pikniğe gidicez köftenin yanında tavuk düşündük malzemeleri alma hazırlama işi de bana düştü sorum şu mangalda tavuğun neresi iyi olur annem kanat dedi ama kanat yağlı oluyo bizim kızlar bahane bulur bi önerin varsa sevinirim. Bir de sos tarifin varsa alabilirmiyim şimdiden teşekkiürler :)

Elossa'cım öncelikle gecikmiş bir geçmiş olsun dilemek istiyorum.. Ben sayfanın sıkı takipçilerindenim :)
sultan lokumu ve tahinli susam mantolu kekin kurtarıcılarımdan

Pazara bir menü oluşturmaya çalışıyorum. Hanımlar olucaz, Çok kalabalık olmayacağız ama.. Ancak biraz çeşit olsun istiyorum. Bu konuda da senin eline su dökülemez
eşim makarna sevmediği ve evde bi sürü makarna olduğu için makarna salatası düşündüm.. yoğurtlu mayonezli garnitürlü..
ıslak kurabiye ve tavuklu börek geldi aklıma.. bunların yanına ne yapılabilir başka sence?

Son düzenleme:

merhaba canım hoşgeldin mutfağıma
sessizce değil,arada göster kendini olur mu? :)
ben mangalda tavuğun incik kısmına bayılıyorum,kanat asla sevmiyoruz biz,çünkü yarısından çoğu kemik ve deriden oluşuyor ve yemesi hiçte zevkli gelmiyor:)
biz fazlasıyla etçil olduğumuzdan,şöööyylee elimize ağzımıza löp löp et gelmeli:)
etleri 1 gece önceden iyice yıkayıp süzüp içerisine 1 yemek kaşığı yoğurt,yarım çay bardağı sıvıyağ,tuz,karabiber,pul biber,kırmızı toz biber,1 yemek kaşığı domates ve biber salçası,3-4 diş sarımsak doğruyor,kekik ve kuru nane ekleyip iyice harmanlıyorum.hava almayan bir saklama kabında buzdolabında 1 gün bekletiyorum.
mangalda inanılmaz lezzetli oluyor kesinlikle tavsiye ederim bu yöntemi canım.

canım teşekkür ederim çok incesin
o kurtarıcılar benimde elim ayağım oldu biliyormusun:)))
yapmayı düşündüklerin çok güzel,onların yanına patates salatası,sigara böreği,paçanga,ıspanaklı kiş,elmalı tart olabilir gibi geldi bana.
hepsi değil tabiki:)
yani içlerinden hoşlandıkların varsa onların üzerinden gidebiliriz

seni seviyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

elosacım nasılsın nabersin takipteyim artık foto paylaşmıyorum diye yemek yapmıyo sanma ha beni yapıyorum ama kpss ye çalışıyorum ya vakit kaybetmemek için telaşlı yapıyorum ve vaktim olmuyor .susamlı kekini denicem bende en kısa zamanda. bu arada kafanı bozanlar olmuş duyduguma ve gördüğüme göre üzülme seni sevmeyen ölsün he hee

Merhaba ellossa senin su prenses tatlini denicem ama birsey sormak istiyorum kac tane kek gerekiyor bir tane yeterlimi birde ne kadar buyuklukte borcama yapayim dilimleri incemi keseyim canim cok soru sordum kusuruma bakma cevaplarsan sevinirim simdiden cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…