Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
amiiiiiin
iveeet teyze olmaliyiz biz hakettik bunuona ne guzel mamalar yapariz biz gerci boyle bir annesi olunca onun pek baskalarinin mamalarina ihtiyaci olmayacak ama annesi bize biraktiginda yapariz bizde

ehehehe dimi hayatım haklısın gerçekten:)))
mamalarda yaparızz burada yayınlarızdaa,bi bakmışın mama topiği açmışım

ehehehe dimi hayatım haklısın gerçekten:)))
mamalarda yaparızz burada yayınlarızdaa,bi bakmışın mama topiği açmışım

insallahh simdiden heyecanlandim bile hem hepimizin ihtiyaci olacak onlara ruzgargulu ,ben,dejavu...ve daha bircok kisi

İ phone için kk uygulaması vardı duruyomu hala ?
Of yazılmıyor böyle

insallahh simdiden heyecanlandim bile hem hepimizin ihtiyaci olacak onlara ruzgargulu ,ben,dejavu...ve daha bircok kisi

ehehehehe
bende vallahi,ççookk haklısın hepimizin ihtiyacı olacak,o zaman bol bol dua ediyorum ben hepimize ayrı ayrııııı

İ phone için kk uygulaması vardı duruyomu hala ?
Of yazılmıyor böyle

kuzum halledebildinmi

Son düzenleme:

Elossa sen ne kadar hamarat bir hatunsun, yemek yarışmasında oyumu sana verdim maklubeyi daha önce duydum ama hiç yemek kısmet olmadı göze hitap ettiği kadar da eminim damağada hitap ediyordur, ayrıca bir yemek bloğu açsan süper olurdu canım, bol şanslar öpüyorum..

Canımm çok teşekkür ederim çok sağol,ne güzel sözler bunlar böylee onure oluyorum çok incesin canımcım
gerçektende maklube harika bir lezzet ve bi o kadar da yemesi zevkli inan:)
eğer deneme fırsatın olursa topiğimde paylaşmanı çok isterim,oyunu benden yana kullandığın içinde tekrar tekrar teşekkür ederim çok mutlu oldum

bende oyumu sana verdim canım maklubeni görünce başım döndü bnde hiç yemedim ama hep merak etmişimdir :)

bende oyumu sana verdim canım maklubeni görünce başım döndü bnde hiç yemedim ama hep merak etmişimdir :)

Canımm çok teşekkür ederim arkadaşım,keşke yakın olsakta hazırlayıp yedirebilsem ahhh...
oy veren ellerin dert görmesin beğenmene çok mutlu oldum canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…