amiiiiiin
iveeet teyze olmaliyiz biz hakettik bunuona ne guzel mamalar yapariz biz gerci boyle bir annesi olunca onun pek baskalarinin mamalarina ihtiyaci olmayacak ama annesi bize biraktiginda yapariz bizde
ehehehe dimi hayatım haklısın gerçekten:)))
mamalarda yaparızz burada yayınlarızdaa,bi bakmışın mama topiği açmışım
insallahh simdiden heyecanlandim bile hem hepimizin ihtiyaci olacak onlara ruzgargulu ,ben,dejavu...ve daha bircok kisi
İ phone için kk uygulaması vardı duruyomu hala ?
Of yazılmıyor böyle
allah mutluluğunuzu daim etsin elleriniz hiç ayrılmasın ankaradamısın canım
hemen gelecektim güzel yemeklerini yemeye çok uzaktaymışsın
aahh öyle mii,çok memnun olurdum inan
buralara yolun düşerse her daim kapım açık beklerim olur mu? :)
bu arada bilgin varmı bilmiyorum ama yemek yarışmamız var,birbirinden güzel yemeklerimizi yarıştırıyoruz...
anketimize katılmak istersen memnun olurum canım.
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/601364-et-yemekleri-19.html#post29294829
Elossa sen ne kadar hamarat bir hatunsun, yemek yarışmasında oyumu sana verdim maklubeyi daha önce duydum ama hiç yemek kısmet olmadı göze hitap ettiği kadar da eminim damağada hitap ediyordur, ayrıca bir yemek bloğu açsan süper olurdu canım, bol şanslar öpüyorum..
bende oyumu sana verdim canım maklubeni görünce başım döndü bnde hiç yemedim ama hep merak etmişimdir :)Canımm çok teşekkür ederim çok sağol,ne güzel sözler bunlar böylee onure oluyorum çok incesin canımcım
gerçektende maklube harika bir lezzet ve bi o kadar da yemesi zevkli inan:)
eğer deneme fırsatın olursa topiğimde paylaşmanı çok isterim,oyunu benden yana kullandığın içinde tekrar tekrar teşekkür ederim çok mutlu oldum
bende oyumu sana verdim canım maklubeni görünce başım döndü bnde hiç yemedim ama hep merak etmişimdir :)
ama ama amaaa((
içme kuşum yaa,bak ben içmiyorumm
Yok kizz icermiyim hic ben kk da iciyorum sadece :)
Lisedeyken icmistim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?