Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619

canım çok şükür ççook iyiyim hatta süperim
seni seviyorummm

Çok teşekkür ederim elossa incik alıyım o zaman tarifin içinde teşşekkür ederim

tamam canım merakla sonucu bekleyeceğim bende

merhaba canım,hazırlayacağın tepsi ölçüsüne göre değişir canım fakat çok fazla hazırlamayacaksan 1 adet yeterli olur.
canım tabiki soracaksın,bu topik yardımlaşma için var

Merhaba tünaydıınnn♥♥♥
Bugün daha bi heyecanlı,daha bi mutlu uyandım güne..Şu an buradaysam hayattaysam nefes alıyor sizlerle birlikte hayatın bi kıyısından tutunup yaşıyorsam buna tek SEBEBİM Annem!!!
Evet, bugün canım, herşeyim, bi tanem, biricik annemin doğum günü!

Üzüntülü ve sevinçli anlarımda her an yanımda olan ve beni asla bir an olsun yalnız bırakmayan,kendimi belki en değersiz hissettiğim anlarda bile bana destek olup, yüzüme gülümseyip o sıcacık yüreğiyle onun için ne kadar değerli olduğumu hissettiren meleğim...
Konu sen olunca kelimeler o kadar kifayetsiz ki aslında...
Senin yüreğimde ki değerin asla paha biçilemez! Benim için o kadar değerlisin ki Annem.
Sen benim canımdan bir parçasın ve senin yüreğin öyle büyük ki o kadar güzel ki...
Rabbim seninle birlikte hep beraber daha nice mutlu, huzurlu ve sağlıklı senelere eriştirsin bizi inşaallah...
İyi ki doğdun canım annem, iyi ki varsın!

Doğum Günün Kutlu Olsun! Benim yüreği, ruhu güzel Annem...
SENİ ÇOK SEVİYORUM HERŞEYDEN HERKESTEN ÇOK!!!

Canım bende annenin doğum gününü tüm içtenliğimle kutluyorum.Öpüyorum anneciğini
Beraberce mutlu,sağlıklı,huzurlu nice doğum günleri kutlayın inşallah.

Canım bende annenin doğum gününü tüm içtenliğimle kutluyorum.Öpüyorum anneciğini
Beraberce mutlu,sağlıklı,huzurlu nice doğum günleri kutlayın inşallah.

Canım arkadaşım çok teşekkür ederim,senin içinde öperim
güzel dualarına aminn diliyorum inşaAllah

Ahh anneler ahhh...
Karsiliksiz seven TEK VARLIK

Keske bende annemi gorebilsem,duygulandim bak simdi
Nice nice senelere Elossa dogum gunu kutlu olsun annenin,seneye kucaginda bir torunla kutlar insAllah :)

Ahh anneler ahhh...
Karsiliksiz seven TEK VARLIK

Keske bende annemi gorebilsem,duygulandim bak simdi
Nice nice senelere Elossa dogum gunu kutlu olsun annenin,seneye kucaginda bir torunla kutlar insAllah :)

kesinlikle canımm,ççook haklısın...
Çok teşekkür ederim inşallah inşallah
bende bugün görmeyi çok istiyorum,birde bugün annemin günü var acaip telaşlı
eşim akşam iş çıkışında gidelim süpriz yapalım dedi,saat 5 olsun diye bekliyorum:)

Merhaba Elossa topigini şimdi keşfetmiş bulunuyorum.
470 sayfanın tamamını inceleyemedim malesef ama baştaki içerikten tek tek baktım tariflere.. sultan lokumu ve susam mantolu tahinli kekin tarifini hemen yazdım bir kenara. anlaşılan çok popüler tarifler!
Başta sen olmak üzere emek veren herkesin ellerine sağlık

Oooo
O andan kareler istiyorum ben
Git tabi gittt ana gibi yar bagdat gibi diyar olmazmis bagdat nasi bi diyarsa valal hicbi fikrim yok

Canımmm anneciğinin doğum günü kutlu olsun bu çicekler güzel anneciğine ellerinden öpüyorum

Susam mantolu tahinli kek çok güzeldi canım teşekkür ederiz tarif için

Eklentiler

• $Fotoğraf0278E001.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 55

merhaba canım hoşgeldin mutfağıma
evet canım oldukça popülerler,diğer tariflerime de mutlaka göz gezdirmeni isterim eminim bayılacaksın canım.
anlaşılan sende mutfağı çok seviyorsun,mutlaka paylaşımlarını beklerim olurmu canım

Oooo
O andan kareler istiyorum ben
Git tabi gittt ana gibi yar bagdat gibi diyar olmazmis bagdat nasi bi diyarsa valal hicbi fikrim yok

canım benimm,o anın kareleri yok kii,geldik bilee:))
ama bu cuma yine gideeğiz kısmetse,o zaman 2-3gün kalıcam kısmetse paylaşırım inşallah:)
ehehehehe Bağdata gitmedim ama bende sık kullanırım o kelimeyi:)))

Canımmm anneciğinin doğum günü kutlu olsun bu çicekler güzel anneciğine ellerinden öpüyorum

Canımsınn çok teşekür ederim kuzumm,içekleri aldım bileee seni seviyorumm

Susam mantolu tahinli kek çok güzeldi canım teşekkür ederiz tarif için

canım ellerine sağlık nefis görünüyorr,ellerine kollarına sağlık paylaştığın içinde çok teşekkür ederim...beğenmene de çok sevindim görünce canım istedi bende yapayım bugün:)

wowww harika görünüyorlar canım ellerine sağlıkk,paylaştığın içinde çok teşekkür ederim bayıldımm

ancak şimdi bakabildim canım süpper görünüyolar eminim tatlarıda öyledir ellerine sağlık ve hemen tarif istiyorum turkuazım

bende istiyorum bende bendeee

tasekkur ederim canlar veriyorum tarifi

TAHİNLİ KELEBEK COREK
MALZEMELER:

HAMUR İÇİN:

* 2 yumurta
* 1 su bardağı ılık süt
* 4 çorba kaşığı tereyağı
* 1/4 su bardağı toz şeker
* 1 çorba kaşığı kuru maya
* 3 su bardağı un
* çay kaşığının ucuyla tuzu

İÇİ İÇİN:

* 1 çay bardağı tahin
* 1 çay bardağı sıvı krema
* 1 çay bardağı toz şeker
* 1 çay bardağı dövülmüş ceviz

YAPİLİSİ:
Hamur yoğurma kabına unu, tuzu, mayayı ve toz şekeri koyup iyice karıştırın. Ortasını havuz gibi açıp yumurta ve sütü , yagi koyun ve elinizle karıştırın. Kenarlardaki unu yavaş yavaş alarak hamuru yoğurmaya başlayın. ele yapışmayan yumuşak bir hamur yoğurun. Üzerini kapatıp ılık bir yerde mayalanmaya bırakın.

-İçi hazırlamak için tüm malzemeleri karıştırın.

-Mayalanan hamurdan yumurta büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayın ve merdane ile pasta tabağı büyüklüğünde açın. Ortasına bir çorba kaşığı iç koyup hamurun üzerine sürün. bir ucundan başlayıp rulo yapın. Rulonun iki ucunu yukarı doğru katlayıp birleştirin ve ters çevirin. Her iki ucundan bıçakla kesin. Ortasından 2 cm lik kesilmemiş bir bölüm bırakın. Kesik uçların her birini dışa doğru çevirin. Hamur kelebek şekli alacaktır.

-Tepsiye dizip önceden 180 derecede ısıtılmış fırında altları ve üzerleri kızarana kadar pişirin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Son düzenleyen: Moderatör:

canım çok teşekkürler tarif için,fakat link paylaşımı yasak olduğundan kaldırmak durumunda kaldım,fakat resim olarak paylaşabilirsin

canım çok teşekkürler tarif için,fakat link paylaşımı yasak olduğundan kaldırmak durumunda kaldım,fakat resim olarak paylaşabilirsin

elossacım link paylaşımı yasakmı bunu bilmiyodum başka topiklerde kızlar link paylaşmı yapıyo özellikle şu tv dizileri topiğinde falan

madem yasak ben turkuazın mesajına alıntı yaptığım için link alıntıda duruyo onuda kaldır o halde olmazmı

elossa senin sayende bir yerlerimiz şişecekkkkkkk yahuuuu
yapmaa bunu one minuteeee one minutee
memelerim şişecek ha bak
özellikle annenin yaptıklaarına ağzımın suları aktı diyebilirim ahh ana yemekleri işte her zaman tadı mükemmeldir
ellerine sağlık anneciğinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…