Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
Elossa bir şey soracagım.. Marketlerde baklavalık yufka satılıyor yaa acaba ondan börek yapsak nasıl olur hıc denednmiiii?

Elosssa 241. sayfadaki pizza tarifin çok güzel görünüyor ama hamur çok cıvık tepsiye döktüğümüz zaman üstüne sosunu falan nasıl sürüyoruz?Açıkcası hiç böyle bir hamurdan pizza tarifi görmemiştim.

Yapınca zevkle paylasacam canmm:)

Günaydnlarr sabah patateslı cıtır borek yaptım fotosunuda cektm paylasacam gercekten cıtır cıtır oldu :)

Köri soslu tavuk tarifi var mı acaba ?? nette güvenemiyorum olanlara size sorayım bı dedm :)

Elossa bir şey soracagım.. Marketlerde baklavalık yufka satılıyor yaa acaba ondan börek yapsak nasıl olur hıc denednmiiii?

canımm harika olmuş ellerine sağlıkk,benimde sık yaptığım bir lezzettir..
kıymalı,peynirli ve patatesli yapıyorum...
canım çekti 1 tane alıyorummm

kızlar yarın eşimin doğum günü bana menü söylermisiniz ne yapabilirim

canım selam,eşinin yeni yaşı kutlu olsum sanıyorum geç kaldım menüye

canım elle vya fırça ile sürebilirsin.
evet biraz cıvık oluyor,daha doğrusu elastik bir kıvamı olmalı...
ama lezzeti harikaa,denemeni kesinlikle öneririm

elossacım bu akşama yaptığım salata ve sac kavurmam paylaşmak istedim

Eki Görüntüle 680000 Eki Görüntüle 679999

woww ellerine sağlık canımm nefis görünüyorlarr,benimde favorilerim arasındadır bu ikili

Elosssaaaaaaaaaaaaa nirelerdesn sen :)

burdaım kuşumm biraz yoğunumda bakıp bakıp çıkıyorum şu bikaç gündür:)

canim benim tarif icin cok tsk ederim...ancak hafta sonunda yaparim sanirim...

artik eskisi gibi tarif yazmiyorsun buraya bittimi tarifler?

canim benim tarif icin cok tsk ederim...ancak hafta sonunda yaparim sanirim...

artik eskisi gibi tarif yazmiyorsun buraya bittimi tarifler?

rica ederim tatlım
yapınca paylaş emi,gözümüz gönlümüz açılsın
burada olan şeyleri yapıyorum genelde,yani çok ekstra durumlarda paylaşıyorum zaten..
kursum hala bitmedi,bitsede kurtulsam bol bol zamanım olsa,bende çok istiyorum yeni şeyler sunmayı ama listemi hazırlıyorum ve ççookkk güzel şeyler paylaşıcam inşallah

Ne kursuna gidiyosun canmmm , paylas bebegm paylas :)

Ne kursuna gidiyosun canmmm , paylas bebegm paylas :)

canımcım ben Okul Öncesi Öğretmenliği mezunuyum,burada açılan hasta yaşlı ve çocuk bakım evi açmak için sertifika alabileceğim bi kurs.

Son düzenleme:
canımcım ben Okul Öncesi Öğretmenliği mezunuyum,burada açılan hasta yaşlı ve çocuk bakım evi açmak için sertifika alabileceğim bi kurs.

Meslektaşız canm bılıyorum :) Bende arastıraym buradada oluyor oyle kurslar varsa bende gdeym ya iyi olur

git tabi canımcımm,zararı olmaz faydası olur daha çok ama,ben sıkıldım uzun saat olmasından..

Evet yaa uzun saatler olması ınsanı sıkıyor.. Ya kuzucum köri soslu tavuk tarifin var mı? 2 gun once yaptım annem ılk kez yedı pek begenmedı :) ben dısarıda yemıstım ılk kez yaptım dsarıda yedgm gıbı olmadı sankı yaa

Ay deme ya ölürüm nasıl canı çekiyor ya şöyle lezzzeetllii mis gibi yaş pasta felan istiyorum yaa :84::84:

ahh yakın olsak kapıdaydım şimdi şekerim:)))

evet hmde çookkk,ilk başta sıkılmıyordum ama şimdi zaman azaldıkça hemen bitmesini bekliyorumm:)
canım hali hazırda yok ama bende sevmem çok,ama bazen kırk yılda bi yaptığım tarifim var..
hemen verimm

• 500 gr tavuk göğüs eti
  • 1 su bardağı süt
  • 1 çorba kaşığı un
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı köri ( kaşık tam dolu olmasın)
  • 1 çay kaşığı tereyağlı
  • 6 adet konserve mantar
Yapılışı:
Tavuk etleri kuşbaşı olarak küp küp şeklinde doğranır.
Teflon tencereye koyulan etler suyu çekene kadar kışık ateşte pişirilir.
Ayrı bir kapta; süt, un, tuz ve köri çırpılır.
Tenceredeki suyu çekilmiş etlerin üzerine dökülür ve yavaş yavaş karıştırılır.
Kısık ateşte pişirilir. En son olarakta tereyağ ve mantarlar eklenir.
Not:Eğer köri sosunu daha fazla isterseniz, süt miktarını biraz arttırabilirsiniz.

Bunu gormustum canm bende ortaya karısık bıseler cıkarmıstım :) Benım erkek ark deıgısk tatlara bayılır ondan boyle denıyorum ıste canmm , bıda bu tarıfı deneyım bakalım nasıl olcak

Bunu gormustum canm bende ortaya karısık bıseler cıkarmıstım :) Benım erkek ark deıgısk tatlara bayılır ondan boyle denıyorum ıste canmm , bıda bu tarıfı deneyım bakalım nasıl olcak

dene canım hem kolayda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…