Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619

hani nerdelerrrr

canım aslında özel daha rahat bana göre ama dediğim gibi işin yorgunluk boyutuna gelirsek,ikiside aynı fifti fifti yani:)
maddi yönden özel çok çok iyi,2000 tl yi aşıyor aylık aldığın ücret.
gerçi çalıştığın kurumlada alakalı bu.
devlette ne alınıyor bilmiyorum ama sanıyorum pekte tatmin edici değil.

Canmm cektım fotosunu benm ara kablom yok o yuzden fotosunu erkek ark. attm o bana faceden yollıcak gostercem sana senn yorumun onemlı benm ıcın.. Elossa mozaık pasta yaptnmı hc ? yanı varmı fotolu ben hc anlamıyorum sarmasını fln

Canmm devlette su an aldgmz da 2000 tl yı gecıyor . Ama yne yetmıyor yneee:) bunada sukur ama

tamam canım merakla bekliyorum:))
çok yaptım ama buraya eklemedim sanırım canım,sararken streç film kullanıyorum ben çok rahat oluyor

erkek ark fotosunu atıyor hemen gostercem guzel olmus dedı :) nasıl foto eklıcem cnm buraya

canım mesajı yazdığın panonun altında eklenti ekle butonu var ona tıkla,sonra karşına bir pencere açılacak oradan dosya ekle ye tıkla,dosyaları seç diyip resmini bulunduğu klasörden seç ve upload files a tıklayıp altta içeriğe ekle de..
bu kadar:)

Ay canmmm saol ılk deneyımımdi..vala yaptıkca paylasırım elossam :) Annem geldi smdııı oo sen bu kadar hamaratmydn dıo:) o da begendıı

Ay canmmm saol ılk deneyımımdi..vala yaptıkca paylasırım elossam :) Annem geldi smdııı oo sen bu kadar hamaratmydn dıo:) o da begendıı

valla ilk denemeye göre gayet muntazam çalışmışsın canım benimm
Anneciğinin ellerinden öperim,şimdi bayıla bayıla yicektir kızının lokumlarınııı

elossa senin topiğine girmek istemiyorum çünküüüüüü çok acıkıyorum çokkkkkkşaka bir yana topiğin çok güzel resimlerle anlatımın çok hoşuma gitti takip etmeye devam edeceğim

Senın bransında mı okul öncesi?

evet arkadaşım

ben kolejlerde yaptığım stajlarda çok yoruluyordum ya özel sonuçta veliler daha çok ilgi müdür daha çok emek çocuklar daha çok özveri istiyor
devletde öğretmenler daha rahattı birde saat olarak az orası güzel özellerde sabah 7 akşam 7
ama bencede özellerin ücretleri daha iyi bende açıkcası o yüzden birkaç sene özelde çalışmak istiyorum zaten hemen atanamam
yeni atananlarda 2000kadar maaş almazlar zaten daha düşük oluyor diye biliyorum

Yanlıs biliyorsun canm.. ben eylül ayında atandm ve de maasım ekdersle 2300 2400 .. Özeldede çalışmıs biri olarak özelle kıyaslanamaz bile. Ayrıca her özelde 2000 veren kim?? Benm arkadaslarım özelde calısmak istedı en fazla 1000 hadı 1500 verdıler. sabahtan aksama kadar. Ben 8 12 calısıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…