Su an yaptıklarmda buzdolabında. bence fena deıl vala daha dogrusu su an o kadar sıs hıssedyrmkı kendımı btanesnı zor yedım . O yuzden tadına tam varamadm. En kısa zamanda mercımeklı kofte yapacagm:)) Bunu becerırsem tamam erkek ark sever bunu :)) Cok yogurmak gerekıyor mu
ayy ablam ya gördümde yazmadan edemedim
bende bir bitirsem şu okuluda çalışsam artık
sonrada atanma derdi var off offf
özelde çalışmak bence daha zor
devlette daha rahat oluyorsun
ben 1-2 sene özelde çalışmayı düşünüyorum ama bakalım
hele evli bir bayana hepten zordur
artık bende evlenene kadar çalışırım özelde
dua edin banada bitireyim okulu çabucak
yeni yavrucakların bana ihtiyaçları olacak
hani nerdelerrrr
canım aslında özel daha rahat bana göre ama dediğim gibi işin yorgunluk boyutuna gelirsek,ikiside aynı fifti fifti yani:)
maddi yönden özel çok çok iyi,2000 tl yi aşıyor aylık aldığın ücret.
gerçi çalıştığın kurumlada alakalı bu.
devlette ne alınıyor bilmiyorum ama sanıyorum pekte tatmin edici değil.
hani nerdelerrrr
canım aslında özel daha rahat bana göre ama dediğim gibi işin yorgunluk boyutuna gelirsek,ikiside aynı fifti fifti yani:)
Canmm cektım fotosunu benm ara kablom yok o yuzden fotosunu erkek ark. attm o bana faceden yollıcak gostercem sana senn yorumun onemlı benm ıcın.. Elossa mozaık pasta yaptnmı hc ? yanı varmı fotolu ben hc anlamıyorum sarmasını fln
tamam canım merakla bekliyorum:))
çok yaptım ama buraya eklemedim sanırım canım,sararken streç film kullanıyorum ben çok rahat oluyor
erkek ark fotosunu atıyor hemen gostercem guzel olmus dedı :) nasıl foto eklıcem cnm buraya
Eki Görüntüle 677865 ıns begenrsnn elossa
wayyy süper olmuş hayatım yaa,bayıldımmm
ellerine sağlık nefis görünüyorlar,eminim lezzetide şahanedirrr
paylaştığın için çok teşekkür ederim canım,paylaşımlarının devamını beklerim ona göree
Ay canmmm saol ılk deneyımımdi..vala yaptıkca paylasırım elossam :) Annem geldi smdııı oo sen bu kadar hamaratmydn dıo:) o da begendıı
valla ilk denemeye göre gayet muntazam çalışmışsın canım benimm
Anneciğinin ellerinden öperim,şimdi bayıla bayıla yicektir kızının lokumlarınııı
Saol canm benm o da seni öpüyor.. Yedıkce yedrtıyor ya dıyor dyette kendılerıde :))
ehehehe:)))
olsun kilo yapmaz hayatımm
Senın bransında mı okul öncesi?
hani nerdelerrrr
evet arkadaşım
ben kolejlerde yaptığım stajlarda çok yoruluyordum ya özel sonuçta veliler daha çok ilgi müdür daha çok emek çocuklar daha çok özveri istiyor
devletde öğretmenler daha rahattı birde saat olarak az orası güzel özellerde sabah 7 akşam 7
ama bencede özellerin ücretleri daha iyi bende açıkcası o yüzden birkaç sene özelde çalışmak istiyorum zaten hemen atanamam
yeni atananlarda 2000kadar maaş almazlar zaten daha düşük oluyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?