dene canım hem kolayda..
Evet canmm kolay gercekten yalnız bu köri sosunu yaptıktan sonra tavuğa eklıyoruz ya ne kadar pısmesı lazm?? Bugun ne yemek yaptın canmm ben ıspanak yaptımm ..
40 dk gibi cnm,ben öyle yapıyorum.
bugün yemeğim ciğer,pilav,cacık canım.
eşimde şu anda salata yapıyor:)
40 dakika mııı tavuk pısıyor ama onceden nye o kadar fazla canmm ben yenı yenı yemek yapmaya basladgm ıcın cok soru soruyorum cnm k.bakma... Menün süpermis canmm afiyet olsun. Benım ıspanagmda tuzlu olmus yaa hıc ayarlayamıyorum tuz baharat ısını bı yontemn var mıııı, göz kararı deme sakınn:))
kuzum toplam pişirme süresi sandım çok pardon:)))
evet göz kararı gerçekten,ben çok tuz kullanmamaya çalışırım ama eşim tuz sever..o yüzden her yemeğime en fazla 2 çay kaşığı kadar ekliyorum,uzlu seven sonradan serpsin tabağına:)
Bende tuzu sevmem ama atıyorum ynede mecburen :) Bugun okulda beslenme lıstesınde patates salatası ayran vardı cocukları gorsen tuz tuz diye öldüler.. Tuzsuz yemeye alısmak lazm
bnde tuzu hayatımızdan tamamen çıkarmak çok istiyorum ama olmuyor ,imkansız gibi bişey:/
Ellerıne saglık canm ama cıgkofteden cok mercımeklı kofteye benzettm goruntusunu :)
niyeki :26::26::26::26::26::26::26:
Bılmem kı canmm ılk gorunce mercımeklı kofte sandm ben :) Önemlı olan tadı emnm cok guzel yapmssndrr
acısını az koydum çünkü acı mideme dokunuyo isot az olunca rengini veremedi belki ondandır yinede yorumun için teşekkür ederim
Sanırım canm renginden kaynaklı ılk anda oyle dusundum :)
sağol canım bende özellikle yeşillikleri ezilmesin diye en son katıyorum ve bi iki çevirip bırakıyorum yeşillikler çok ezilince hoşuma gitmiyorellerinize saglik canim cekti ama bende mercimekli kofteye benzettim cunku cig koftede yesillik bu kadar belli olmuyor biraz daha yogrulmaliydi galiba,
ama lezzetlidir eminim
sağol canım yakın olaydık hemen yapar getirirdim sana canım menimdaha kahvaltı etmedim çiğ köften olaydı kahvaltımı onla yapardım çok güzel görünüyoooo...
bende yeşillikleri diri seviyorum tadını direk almak daha güzel bence..
ellerine sağlık yiyenlere afiyet olsun...
Kocişin seviyorsa cıkarman zor braz yvruum , ben ev arkadaslarımla kaldgm ıcın herkes kendı yemegını kendı pısırıyor bende az atıyorum ama bugun nolduysa doldurmusum mas:) Elossam bu hafta erkek ark. yanına gitmeyı dusunuyorum kesın bse yok ama bana yapabılecegm guzel bı menu ne onerırsın.. hanı tarıfını yapınca tam tutturabılecegm.. Yaptgm yemeklerın fotosunu gorunce ınanmıyor benm yaptgma :) Yanında bir yumurta bıle kırmadımda.. ınan yaptıklarımı onun yanında yapamam nyeyse kotu olcak elestrcek dıye ceknyrm hep :S
bugün sunumumu yapayım hemen sendeyim kuzumm
waayyy ellerine sağlık hayatım nefis görünüyorr,ben çok severim ve bikaçını aldım haberin olaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?