evet arkadaşım
ben kolejlerde yaptığım stajlarda çok yoruluyordum ya özel sonuçta veliler daha çok ilgi müdür daha çok emek çocuklar daha çok özveri istiyor
devletde öğretmenler daha rahattı birde saat olarak az orası güzel özellerde sabah 7 akşam 7
ama bencede özellerin ücretleri daha iyi bende açıkcası o yüzden birkaç sene özelde çalışmak istiyorum zaten hemen atanamam
yeni atananlarda 2000kadar maaş almazlar zaten daha düşük oluyor diye biliyorum
Elossa besamel soslu fırında makarna yaptmm :)
Fırında makarnam çok lezzetli olduu :))
Eki Görüntüle 678030
Ellerine sağlık hepsi çok lezzetlı görünüyor .
elossa senin topiğine girmek istemiyorum çünküüüüüü çok acıkıyorum çokkkkkkşaka bir yana topiğin çok güzel resimlerle anlatımın çok hoşuma gitti takip etmeye devam edeceğim
evet arkadaşım
ben kolejlerde yaptığım stajlarda çok yoruluyordum ya özel sonuçta veliler daha çok ilgi müdür daha çok emek çocuklar daha çok özveri istiyor
devletde öğretmenler daha rahattı birde saat olarak az orası güzel özellerde sabah 7 akşam 7
ama bencede özellerin ücretleri daha iyi bende açıkcası o yüzden birkaç sene özelde çalışmak istiyorum zaten hemen atanamam
yeni atananlarda 2000kadar maaş almazlar zaten daha düşük oluyor diye biliyorum
oy oy oyyyy ellerine sağlık canımm,vallahi bugün aklımdan geçiyorduu ama ben kremalı kaşarlı patates yaptım:)
Saol canmm kremalı kasarlı patates nasıl oluyor. dur tarıfı varsa bakayımm bi:)
canım buyur her zaman beklerimm:)
hoşgeldin mutfağıma
senden de paylaşım beklerim olurmuuu
canım ben sabah 07:45 akşam 17:00 arası çalışıyordum..cumartesi pazar tatil başlangıç 1300 ile başlayıp 2100 e kadar aldım..son senem 2100 idi.
ama dediğim gibi sözleşmemi yenilemedim bebek düşünüyoruz diye.
bu senede olmazsa artık seneye tekrar devam edicem aynı yerimde.
bende rahatlık açısından çok rahattım,lise çıkışlı usta öğretici arkadaşlarımızda işin en büyük yükü aslında.
bizim diplomamız olmasa aynı ceremeyi kesinlikle bizde çekeriz.
devlet hiç istemiyorum,Kpss ye girsem kesinlikle atanırım kendime çok güveniyorum ama ileride başka planlarım var iş ile ilgili
o yüzden kendimi kitlemek istemiyorum devlete.
KREMALI KAŞARLI PATATES
MALZEMELER
8 adet orta boy patates
2 paket krema
250 gr kaşar peynir
1 yemek kaşığı zeytinyağ
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz
YAPILIŞI;
arkadaşlar ben patatesleri halka halkada doğrayarak yapıyorum bu tarifimi fakat krema ve kaşar tüm patateslerin içine işlemiyor ve servis ederken birbirine yapışan patateslerin arası haşlanmış patates gibi oluyor ben hiç sevmiyorum..
krema ve kaşarın tadını doya doya almak adına küp küp doğradım patateslerimi ben..
resimlerle oldukça ayrıntılı görüntüledim.sormak istediğiniz bişiler var ise ben burdayımm:)
patatesler küp küp doğranır..karabiber pul biber tuz ve 1 yemek kaşığı zeytinyağı ile iyice harmanlanır..
üzerin 2 paket krema boca edilir ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında yaklaşık 35 dk pişirilir..
daha sonra fırından alınıp rendelemiş olduğumuz kaşar peynirler eşit şekilde patateslerimizin üzerine dökülür ve yine fırında 5 dk bekletilerek kaşarların erimesi sağlanır..
afiyet olsunn
Eki Görüntüle 555456 Eki Görüntüle 555457 Eki Görüntüle 555458 Eki Görüntüle 555459 Eki Görüntüle 555460 Eki Görüntüle 555461 Eki Görüntüle 555462 Eki Görüntüle 555463 Eki Görüntüle 555464 Eki Görüntüle 555465 Eki Görüntüle 555466 Eki Görüntüle 555467 Eki Görüntüle 555468 Eki Görüntüle 555469 Eki Görüntüle 555470 Eki Görüntüle 555471 Eki Görüntüle 555472 Eki Görüntüle 555474 Eki Görüntüle 555473
Saol canmm kremalı kasarlı patates nasıl oluyor. dur tarıfı varsa bakayımm bi:)
Canmm kasarları dırek patateslerle beraber koysak olmaz mıı?? Bir de bu olculer bana fazla olur 4 patatesle 1 paket krema kullansam olur sanrm?
hayatım ölçüyü kendin belirleyebilirsin,kaşarları aynı anda koyarsan kayış gibi olurlar lezzetli olmaz.
ama denemediysen kesinlikle öneririm harika bi lezzzettt
Yanlıs biliyorsun canm.. ben eylül ayında atandm ve de maasım ekdersle 2300 2400 .. Özeldede çalışmıs biri olarak özelle kıyaslanamaz bile. Ayrıca her özelde 2000 veren kim?? Benm arkadaslarım özelde calısmak istedı en fazla 1000 hadı 1500 verdıler. sabahtan aksama kadar. Ben 8 12 calısıyorum .
Bir de neden hemen atanamam diyorsun? Okul öncesinde atanmak kadar kolay bisey yok. Ben 89 puan aldm bolumume göre cok yuksek ama 55 alan gitti yani..
Denemedm cnm ben kendımı astım sekerm yenı yenı yapıyorum annem hayret ediyor:) ben fırında makarnada dırek kasarlarıda koymustum , onda bı sorun olmadı ama patateste soradan koyarm
elossa ablacım kusura bakma konunda yazıyorum bunları lafı açıldı diye
ama dur şimdi telafı edicem
uzun zamandan beri birşey paylaşmıyordum burda
mercimek köftelerimi görücüye çıkarayım dedim
Eki Görüntüle 678310
bilmiyordum gerçekten o kadar olduğunu iyiymiş baya sevindim
burda da normal kreşler yuvalar vs 1000-1500 arası 1500ü veren çok çok az tabi
ama kolejlerde baya iyi maaşlar
bende bir an önce atanıpta senin gibi olurum inşallah dua et benim için
atanamam korkusu var işte ne bileyim
zaten şu an 2.sınıftayım
ama 2ve 3.sınıfın yarısını bir arada götürüyorum
seneyede 3ün kalan yarısı ve 4.sınıfı halledebilirsem mezun oluyorum
zaten o sene birşey beklemiyorum
ama mezun olduğum sene hem özelde çalışırım hem kpssye hazırlanırım diyorum
inşallah 1 senede kazanabilirim
tabi bu 2 sene içinde alımlar düşmezse puanlar fırlamazsa:18:
elossa ablacım kusura bakma konunda yazıyorum bunları lafı açıldı diye
ama dur şimdi telafı edicem
yapınca paylaş amaaa küserimm:)))
hayatım aşkolsun ,eğitim ile ilgili konuşuyoruz şurda
oy oy oyyy süpersinnn,daha 2-3 gün önce ben yaptım çokkk severiz bizde cnmm
seninkilerde nefis görünüyor ellerine kollarına sağlıkk,paylaştığın içinde çok teşekkür ederim canımcım
yapınca paylaş amaaa küserimm:)))
hayatım aşkolsun ,eğitim ile ilgili konuşuyoruz şurda
oy oy oyyy süpersinnn,daha 2-3 gün önce ben yaptım çokkk severiz bizde cnmm
seninkilerde nefis görünüyor ellerine kollarına sağlıkk,paylaştığın içinde çok teşekkür ederim canımcım
Sen acıköğretimde okuyorsun sanırım? Atanırsın cnm ya dert etme ıstedıkten sora.Hele yuksek puan alıp ıstedgn yere yerlesmek gibiside yok canmm.. 4.sınıfta full kpss calısırsn halledersn
Ellerıne saglık canmmm.. bende mercımek koftesı yapacagm benm erkek ark bayılır.. Elossam bugun fırında makarnamı erkek ark gosterdm ınanmıo benm yaptgma :)) sasrdı tabı:) Yaptklarımıı paylasırım kuzum tabkıde gaza geldm burda :)
rica ederim ablacım ne demek
evet açıköğretimde okuyorum
inşallah atanırım son senemde
Elossa senın mercımek koftesı olculerın kaç kişilk? Becerebılır mıyım sence yaa , fazla yogurmak gerekıyor mu
tek tek bütün sayfalara bakıp tarifleri alıcam,
ne güzel bi enerjin var elossa
ehehehe yavaş yavaş alıştır sen onu bakimmm
kuzucum ben 2,5 su bardağı mercimeğe 1,5 su bardağı ince bulgur ekliyorum.
kesinlikle becerirsin ne varki ondaa:)
evet biraz macunumsu bi hal alması gerek canımcım
caımm hoşgeldin mutfağımaa
çok mutlu olurum paylaşımda yaparsan eğer
Saol bebegem en kısa zamanda yapıcaaam ama ben 2 ye 1 yapım dyrm ?? olur dımı:))
canım evet iyi olur valla merakla bekliciimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?