Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619

Bir de neden hemen atanamam diyorsun? Okul öncesinde atanmak kadar kolay bisey yok. Ben 89 puan aldm bolumume göre cok yuksek ama 55 alan gitti yani..

Elossa besamel soslu fırında makarna yaptmm :)

Fırında makarnam çok lezzetli olduu :))
Eki Görüntüle 678030

oy oy oyyyy ellerine sağlık canımm,vallahi bugün aklımdan geçiyorduu ama ben kremalı kaşarlı patates yaptım:)

Ellerine sağlık hepsi çok lezzetlı görünüyor .

elossa senin topiğine girmek istemiyorum çünküüüüüü çok acıkıyorum çokkkkkkşaka bir yana topiğin çok güzel resimlerle anlatımın çok hoşuma gitti takip etmeye devam edeceğim

canım buyur her zaman beklerimm:)
hoşgeldin mutfağıma
senden de paylaşım beklerim olurmuuu

canım ben sabah 07:45 akşam 17:00 arası çalışıyordum..cumartesi pazar tatil başlangıç 1300 ile başlayıp 2100 e kadar aldım..son senem 2100 idi.
ama dediğim gibi sözleşmemi yenilemedim bebek düşünüyoruz diye.
bu senede olmazsa artık seneye tekrar devam edicem aynı yerimde.
bende rahatlık açısından çok rahattım,lise çıkışlı usta öğretici arkadaşlarımızda işin en büyük yükü aslında.
bizim diplomamız olmasa aynı ceremeyi kesinlikle bizde çekeriz.
devlet hiç istemiyorum,Kpss ye girsem kesinlikle atanırım kendime çok güveniyorum ama ileride başka planlarım var iş ile ilgili
o yüzden kendimi kitlemek istemiyorum devlete.

Saol canmm kremalı kasarlı patates nasıl oluyor. dur tarıfı varsa bakayımm bi:)

Canmm kasarları dırek patateslerle beraber koysak olmaz mıı?? Bir de bu olculer bana fazla olur 4 patatesle 1 paket krema kullansam olur sanrm?

Saol canmm kremalı kasarlı patates nasıl oluyor. dur tarıfı varsa bakayımm bi:)

Canmm kasarları dırek patateslerle beraber koysak olmaz mıı?? Bir de bu olculer bana fazla olur 4 patatesle 1 paket krema kullansam olur sanrm?

hayatım ölçüyü kendin belirleyebilirsin,kaşarları aynı anda koyarsan kayış gibi olurlar lezzetli olmaz.
ama denemediysen kesinlikle öneririm harika bi lezzzettt

hayatım ölçüyü kendin belirleyebilirsin,kaşarları aynı anda koyarsan kayış gibi olurlar lezzetli olmaz.
ama denemediysen kesinlikle öneririm harika bi lezzzettt

Denemedm cnm ben kendımı astım sekerm yenı yenı yapıyorum annem hayret ediyor:) ben fırında makarnada dırek kasarlarıda koymustum , onda bı sorun olmadı ama patateste soradan koyarm

bilmiyordum gerçekten o kadar olduğunu iyiymiş baya sevindim
burda da normal kreşler yuvalar vs 1000-1500 arası 1500ü veren çok çok az tabi
ama kolejlerde baya iyi maaşlar
bende bir an önce atanıpta senin gibi olurum inşallah dua et benim için

Bir de neden hemen atanamam diyorsun? Okul öncesinde atanmak kadar kolay bisey yok. Ben 89 puan aldm bolumume göre cok yuksek ama 55 alan gitti yani..

atanamam korkusu var işte ne bileyim
zaten şu an 2.sınıftayım
ama 2ve 3.sınıfın yarısını bir arada götürüyorum
seneyede 3ün kalan yarısı ve 4.sınıfı halledebilirsem mezun oluyorum
zaten o sene birşey beklemiyorum
ama mezun olduğum sene hem özelde çalışırım hem kpssye hazırlanırım diyorum
inşallah 1 senede kazanabilirim
tabi bu 2 sene içinde alımlar düşmezse puanlar fırlamazsa:18:

elossa ablacım kusura bakma konunda yazıyorum bunları lafı açıldı diye
ama dur şimdi telafı edicem

uzun zamandan beri birşey paylaşmıyordum burda
mercimek köftelerimi görücüye çıkarayım dedim

Denemedm cnm ben kendımı astım sekerm yenı yenı yapıyorum annem hayret ediyor:) ben fırında makarnada dırek kasarlarıda koymustum , onda bı sorun olmadı ama patateste soradan koyarm

yapınca paylaş amaaa küserimm:)))

elossa ablacım kusura bakma konunda yazıyorum bunları lafı açıldı diye
ama dur şimdi telafı edicem

hayatım aşkolsun ,eğitim ile ilgili konuşuyoruz şurda

uzun zamandan beri birşey paylaşmıyordum burda
mercimek köftelerimi görücüye çıkarayım dedim

Eki Görüntüle 678310

oy oy oyyy süpersinnn,daha 2-3 gün önce ben yaptım çokkk severiz bizde cnmm
seninkilerde nefis görünüyor ellerine kollarına sağlıkk,paylaştığın içinde çok teşekkür ederim canımcım

Sen acıköğretimde okuyorsun sanırım? Atanırsın cnm ya dert etme ıstedıkten sora.Hele yuksek puan alıp ıstedgn yere yerlesmek gibiside yok canmm.. 4.sınıfta full kpss calısırsn halledersn

Ellerıne saglık canmmm.. bende mercımek koftesı yapacagm benm erkek ark bayılır.. Elossam bugun fırında makarnamı erkek ark gosterdm ınanmıo benm yaptgma :)) sasrdı tabı:) Yaptklarımıı paylasırım kuzum tabkıde gaza geldm burda :)

rica ederim ablacım ne demek

Sen acıköğretimde okuyorsun sanırım? Atanırsın cnm ya dert etme ıstedıkten sora.Hele yuksek puan alıp ıstedgn yere yerlesmek gibiside yok canmm.. 4.sınıfta full kpss calısırsn halledersn

evet açıköğretimde okuyorum
inşallah atanırım son senemde

Elossa senın mercımek koftesı olculerın kaç kişilk? Becerebılır mıyım sence yaa , fazla yogurmak gerekıyor mu

ehehehe yavaş yavaş alıştır sen onu bakimmm

rica ederim ablacım ne demek

evet açıköğretimde okuyorum
inşallah atanırım son senemde

Elossa senın mercımek koftesı olculerın kaç kişilk? Becerebılır mıyım sence yaa , fazla yogurmak gerekıyor mu

kuzucum ben 2,5 su bardağı mercimeğe 1,5 su bardağı ince bulgur ekliyorum.
kesinlikle becerirsin ne varki ondaa:)
evet biraz macunumsu bi hal alması gerek canımcım

tek tek bütün sayfalara bakıp tarifleri alıcam,
ne güzel bi enerjin var elossa

caımm hoşgeldin mutfağımaa
çok mutlu olurum paylaşımda yaparsan eğer

Saol bebegem en kısa zamanda yapıcaaam ama ben 2 ye 1 yapım dyrm ?? olur dımı:))

Günaydnlarr sabah patateslı cıtır borek yaptım fotosunuda cektm paylasacam gercekten cıtır cıtır oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…