Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
ehehehe yazdım kuzum:))
meraklı melahat seni

canım sağol sen nasılsınn,ben süperim vallahi çok şükürr
sağolasın valla kocişim 1 yaş yaşlandı:)))
2 doğumluyuz biz,sanıyorum 15 oldu

iyiyim ben de canım dıngırlanıp gidik ( yuvarlanıp gidiyoruz ) hehe. 15 mi çok yaşlanmış :) avatarındaki sen misin elossa çok tatlısın

Bugün tüm evi resmen yaladım yuttum,aslında temizdi ama bi gaza geldim,sil baştan temizlik:)
ardından canım dolma çekti zeytinyağlı biber dolması yaptım ve nefis oldu nefisss:)
Daha önce tarif paylaştığım için aşamalı çekmedim ama pişmeden önceki ve sonraki hallerini eklemek istiyorum..
Buyurmazmısınızz:)))

ZEYTİNYAĞLI BİBER DOLMA

iyiyim ben de canım dıngırlanıp gidik ( yuvarlanıp gidiyoruz ) hehe. 15 mi çok yaşlanmış :) avatarındaki sen misin elossa çok tatlısın

ehehehe:)))
Çok şükür bu günümüze canım,bizde dıngırlayıp gidiik:))
canım 82 doğumluyuz biz,çıtırız daha ayol:))))
geceleri saymazsak 15 iz
evet cnm benim,çok tşk ederiimm tatlıyımdır öhm öhhöömm

ehehehe yazdım kuzum:))
meraklı melahat seni

canım sağol sen nasılsınn,ben süperim vallahi çok şükürr
sağolasın valla kocişim 1 yaş yaşlandı:)))
2 doğumluyuz biz,sanıyorum 15 oldu

Birazcık öyleyim galiba tatlım :)

Buyurmak ne demek dalarım ben buna ya

Elossa,

Nereden başlasam bilemedim.

Pizza tarifi için teşekkür. Evde sürekli yaptığım bir tarif oldu.

Ezogelin ne kadar kocama beğendiremesem de bence dışarıda satılan ile aynı oldu. Aman yemezse yemesin.

Annelerin bahçesine bayıldım. Çok isterim öyle bir evde yaşamak.

Ayrıca çok güzel bir hatunmuşsun bayıldım.

Sürprizlerden bize de bahsetsen. Örnek alsak. Ben biraz romantizm eksik olanlardanım. Belki işe yarar.

Öpüldün.

Merhaba canımm çok teşekkür ederimm
Pizzamı beğenmene sevindim,hamuru harika oluyor.
Ezogelin çorbamı kocişin beğenmemiş,o zaman yemesin hıhh
Ama bu güne kadar beğenmeyen çıkmamıştı dışarıda içtiklerimizin aynısı herkes çok beğenir,acaba neden hoşlanmadı bi sorsan valla merak ettim:)
Annecimlerin bahçesi tam bir cennet canım,tamamını görsen bayılırsın eminim..
Komşular bizden hiç çıkmazlar,bazen günlerini bile bahçede yaparlar o derece:)
Sürprizlerin hangi birini anlatsam bilemedim,ben biraz uçuk hatunum aklıma eseni yaparımda
Bende seni çok öptüm canım

mesela akşam yemeği masanı da paylaşabilirsin

Elossa sordum

O çorbanın Ezogelinle alakası yokmuş. Açıkçası çook takılmıyorum. Çünkü yemek konusunda gariptir kendisi. Beğenmezse beğenmesin.

Ben hepp öyle bahçeli bir evde oturmak istemişimdir. Hala da istiyorum. Onun için çok özenirim bahçeli evi olanlara.

Sürprizlerden azıcık ipucu bekliyorum ona göre.

Öpüyorum seni.

Deneme bir kiiii deneme bir kiiiiiiii, acemi ElmayRa dan pizza denemesiiii :)

Dilimlenmiş fotosunu çekemedim çünkü açlıktan çabuk tükettik Tarif icin teşekkür ederim elossacımm

canım yaa tariflerine baktım ama göremedim galiba..
nohut yemeği istiyo benim kociş, ben hiç yapmadım bilmiyorum da acıkcası
çünkü yurtta bıkmıştım yiyemiyorum
o yüzden nasıl oldugunuda bilmiyorum bana yardımcı olurmusunnn

Bildiğim kadarıyla ben cevap vereyim.Sıvıyağda soğanı kavurun.Etli yapacaksanız etleri daha önceden pişirin.Kıymalı yapacaksanız kıymayı soğanla birlikte kavurun.Daha sonra biber veya domates salçası katın.Karışık olursa daha güzel olur.Sonra haşlanmış nohutları ekleyip üstüne çıkana kadar sıcak su koyun.Tuzunu,baharatını katıp pişirin.

saol canım tarifiin için teşekkür ederim ama dün akşam üzeri yaptım bişiler birazcık geç oldu ama cevap verdiğin için saol
valla yaptım bişiler hemde ilk defa eşim filan cok begendi uydurdum desem yeridir

Yeni gördüm canım onun için geç oldu.Bütün yemekler bu şekilde zaten.Soğanı kavur,salçayı ekle,sebzeleri ekle pişsin:)Eşinin beğendiğine sevindim.Zaten insan biraz da kendi yorumunu katmalı yemeğe.Yemeğin aslı o şekilde diye öyle yapmak zorunda değilsin.Damak tadı bu herkesinki farklıdır dimi:)

evet canım dediğin gibi biraz yorum eklemeli ama hiç bilmiyodum yapmasını..
bende nohutları akşamdan ılık tuzlu suya ısladım ertesi gün işten gelene kadar yumusacık olmuşlar azıcık kaynattım sanırım köpük oluşuyomuş ya o yüzden kaynatıp o köpükleri almak erekiyomuş öyle yaptım.
sonra dediğin gibi soğan salça kıyma koyup nohutları tekrar attım yemege nefisolmuş ben bile yedim yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…