Eki Görüntüle 770916
Soslu mercimek çorbası
Eki Görüntüle 770917 Eki Görüntüle 770918
Kahramanmaraş'ın yöresel yemeği eşkili aya sulusu ve tereyağlı pirinç pilavı
Eki Görüntüle 770920
Sigara böreği
Eki Görüntüle 770921
Sütlü irmik tatlısı
Eki Görüntüle 770922
Kayseri'den çok lezzetli bir tatlı NEVZİNE
Allahım bayılacağım şimdi.:111:Hepsi süper görünüyor.Eline koluna sağlık.
canım Ramazan Ramazan konuyla belki hiç alakası yok ama takip ettiğim birkaç mutfak sahibesine sormak istedim..
eşim çok büyük uğraşlar sonucu mezun oldu daevde kepe benzer bi pasta yapmak istiyorum.. al kısmını yuvarlak kalıpta, üzerine de kare borcama incecik döktüğüm keki koysam.. üzerini de bitter çikolatalı pudingle kaplasam ? şeker hamurunu sevmiyorum da.. üzerine de krem şantiden bi yuvarlak ve şöyle püskül gibi şeritler yapsam..
benzer mi sence bişeye??
Canım ne güzel yeni evlisin,tadını çıkar ve eşini mutfaktaki becerilerinle mest et:)biraz geç kalmışım sizinle tanışmak için, ama iş başa düşünce giriliyor mutfağa.. :) 3 aylık evliyim henüz.. kocama değişik yemekler, tatlılar, salatalar yapmaya bayılıyorum. beğenince öyle gurur duyuyorum ki kendimle:) burası çok işime yarayacak.. teşekkürler her şey için..
canım Ramazan Ramazan konuyla belki hiç alakası yok ama takip ettiğim birkaç mutfak sahibesine sormak istedim..
eşim çok büyük uğraşlar sonucu mezun oldu daevde kepe benzer bi pasta yapmak istiyorum.. al kısmını yuvarlak kalıpta, üzerine de kare borcama incecik döktüğüm keki koysam.. üzerini de bitter çikolatalı pudingle kaplasam ? şeker hamurunu sevmiyorum da.. üzerine de krem şantiden bi yuvarlak ve şöyle püskül gibi şeritler yapsam..
benzer mi sence bişeye??
Eki Görüntüle 770916
Soslu mercimek çorbası
Eki Görüntüle 770917 Eki Görüntüle 770918
Kahramanmaraş'ın yöresel yemeği eşkili aya sulusu ve tereyağlı pirinç pilavı
Eki Görüntüle 770920
Sigara böreği
Eki Görüntüle 770921
Sütlü irmik tatlısı
Eki Görüntüle 770922
Kayseri'den çok lezzetli bir tatlı NEVZİNE
merhaba Elossa geçen hafta kışlık hazırlıklarla ilgili yazını okuyunca benimde aklıma girdin patlıcanlı domatesli sos konusunda :) nasıl yapıldığını yazar msn bana canım? birde sen onu sadece kahvaltıda mı kullanıyorsn başka ne şekilde değerlendiriyorsn?
Tatili uzatmaya mı karar verdiniz şekerim daha gelemedin :)
Bana sormadiniz ama okuyunca cevaplamak istedim. Bence cikolatali puding yerine cikolatali krem santiyle kaplasaniz daha güzel olur. Hem heryerine daha güzel sivayabilirsiniz :)
Canım ne güzel yeni evlisin,tadını çıkar ve eşini mutfaktaki becerilerinle mest et:)
Elimden gelen her türlü yardıma hazırım,takıldığın tariflerde yardımcı olurum canım
Canım pasta kreması harika olur...
oyyy senide yerim yaptıklarınıda canım benimm,ellerine sağlık herşey harika görünüyorrr
Canım ben bayramda annemde olucam detaylarıyla öğrenip sana yazayım olurmu
Yok şekerim pazar gecesi döndük,ama dün tüm gün ev temizledim,cam kapı,mutfak v.s. heryeri indirdim tepeden tırnağa:)
Bugünde yola çıkıcaz annemlere gidiyoruz,temiz temiz bırakmak istedim evi..:)
akşamda 9 da sinemaya gittik,geç geldik giremedim siteye:)
evet cnm bak buda güzel fikir
Bende tatile doyamadılar herhalde dedim :)
İyi yapmışsın canımcım evi temiz bırakmakla döndüğünde rahat edersin inşallah.
Bu arada nevzine tatlısı bir harika :) bayıldımmmmmm.
Ölçüyü süper vermişsin ne eksik ne fazla harikasın
Canım benim doyamadık ama mecbur şimdilik bu kadar,eşim henüz yıllık iznine çıkmadı,bayramdan sonra inşallah öyle 15 gün kaçıcaz:)
Bugünde annemlere gidiyoruz bayram için,haftaya pazartesiye kadar ordayız kısmetse vee ççookk mutluyuummmm
Tatlıyı beğenmene çok sevindim kuzum,memleketimin tatlısı tabisii birebir tutacak,tutmazsa bende bişi var demektir
Afiyet bal şeker olsun,şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum senin nazarında herkesee...
Canım benim doyamadık ama mecbur şimdilik bu kadar,eşim henüz yıllık iznine çıkmadı,bayramdan sonra inşallah öyle 15 gün kaçıcaz:)
Bugünde annemlere gidiyoruz bayram için,haftaya pazartesiye kadar ordayız kısmetse vee ççookk mutluyuummmm
Tatlıyı beğenmene çok sevindim kuzum,memleketimin tatlısı tabisii birebir tutacak,tutmazsa bende bişi var demektir
Afiyet bal şeker olsun,şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum senin nazarında herkesee...
Tarıfı nerde demek ıstemstm canmm :)) yoksa fotoyu gordum cok guzel gorunuo ellerne saglık..Tarıfını verebılırmsn?
Çok slm söyle annene ellerinden öpüyorum annenin canım.
Tatlıyı beğenmek ne kelime bayıldım çok lezzetliydi.
Annem bende istiyorum aynı tatlıdan dedi.
Bayramda annemlere yapacam bu tatlıdan.
Sana da hayırlı bayramlar canımcım
Eki Görüntüle 774400
Patates mücveri
Eki Görüntüle 774401
Patlıcan söğürme
Eki Görüntüle 774402
Zeytinyağlı kuru patlıcan dolması
Eki Görüntüle 774403
Islak kek
Annemin ellerinden gözlerinden heryerinden öpmüştüm,bi kısmı senin için olsun tatlımm:)
Ben şimdi seni napayım söyleeeeeeee
Senide yerim bu yaptıklarınıda yaaa,bayıldımm herbiri harika görünüyor ellerine sağlık canım benimmm
Çok güldüm kırmızı bölüme
Beğenmene sevindim canımmmm.
Senin beğenmen çok ama çok önemli benim için biliyorsun
ben seni yerim amaa
oyyyşş ellerine sağlık canım benimm,milkshake yapar eşim bana sürekli aynı ona benziyorrrr:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?