Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
cok bile hepsini nasil yiyeceksiniz merak ettim ok saol canim bu mutlu gunun cok guzel gecer insallah ALLAH bir omur boyu mutlu mesut eder bide bebis verir insallah

Canım amiinnnn

ya öyle çok mükemmel şeyler çıkaramam ama paylaşmaya çalışırım

merakla beklerim canım

nice yıllara olsun canım,allah mutluluğunuzu daim etsin inşallahhh

aminn cnm teşekkür ederimm

canım teşekkür ederimm,yaptınmı keki sen..bugünmüydü telaştan unuttum:)

Son düzenleme:
Elossa nice mutlu senelere bacım Allah bir yastıkta kocatsın senin de doğum günün kutlu olsun, hediyelerin de çok güzel çiçeklerin de yemeklerin de hee bi de 70lik devirmişsiniz oh oh yarasın :)

ya o mantar salatasını nasıl yaptın canım çok lezzetli görünüyor bi ara tarif ekler misin ?

Canımm çok teşekkür ederim aminn hepbirlikte inşallah
Evet devirdik vallahi,ee olsun o kadar di mi
Mantar salatası nefistir nefiss...
Bide şöyle bi durum var,dün burada bi arkadaşıma acılı ezmemin tarifini vermiştim,ben sofrayakoymamışım telaştan
Taaa gece yatarken aklıma geldi iyimi
Allahtan dünü atlattım,yoksa sana da tarifi verip mantar salatasını unuturmuşum ehehehehe
Canım hemen verimm ben tarifi:)
İstediğin kadar mantarı dilimleyip ve havucu rendeleyip 7-8 dk kaynar suda haşlayıp hemen süzgeçe alıyorsun suyu süzülüyor...
diğer yandan kornişon turşuyu bir kaba dilimleyip,yeşil zeytin dilimlerini ekliyorsun..içerisine yarım demet maydanoz ve eğer istersn 3-5 dal dereotu doğruyorsun..sonra tüm bunları mantar ve havuçlarla birleştiriyorsun..
Bir kasede zeytinyağ,limon,tuz,eğer istersen az sirke,kırmızı pul biberi çırpıyorsun ve bu sosu mantarlarla harmanlıyorsun..
sonra afiyetle mideyeee:))))

elossa islak kek tarifin varmi
bu aksam yapicam , yarin goturcez okulaé

yarasın canım devirin tabii heheh iyi ki önceden sormamışım o zaman mantar salatasını da unutmamışsın :)

teşekkür ederim canım aldım tarifi en kısa zamanda denicem zor da değilmiş çok da lezzetli görünüyor ellerine sağlık

elossa islak kek tarifin varmi
bu aksam yapicam , yarin goturcez okulaé
canım olmazmııı:)
hemen sana arşivimden çıkartıyorum

• 3 yumurta
  • 1.5 sb şeker
  • 1 sb süt
  • 1 sb sıvı yağ
  • 4 çorba kaşığı kakao
  • 1 kabartma tozu
  • 1 vanilya
  • 1.5 su bardağı un
Üzeri için hindistan cevizi

Hazırlanışı;
Süt, sıvı yağ, şeker, kakao iyice çırpın içinde topak kalmayacak ve şeker eriyecek. Karışımdan 1 su bardağı ayrın yumurtaları teker teker ilave edip karıştırmaya devam edin kabartma tozu, vanilyayı ve unu eleyin ve sıvı karışımın içine ilave edin küçük borcama karışımı dökün ve 10 dakika pişirin, Pişip pişmediğini kontrol edin eğer pişmediyse 1- 2 dakikaya daha ayarlayın(çünkü her fırının pişirme süresi bazen farklı olabiliyor) Sıcakken dilimleyin ve ayırdığınız karışımı kekin her tarafına dökün.
Afiyet olsun

Canım benim
valla evet verilmiş sadakam varmış,ama bugün yedik yani acılı ezmemden:))
bu arada deneyince paylaşırmısın çok sevinirimdeeee

Son düzenleme:
elossaa cim çok te$ekkurler
bana 25 ki$ilik kek lazim , çocukda olsa 25 dilim çiksa iyi olur :)
elmali kek yapicam yarin, senin bu kekide yapayim evde yesinler

Elossa doğum günün ve evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.Masan şahane görünüyor.Merak ettim hepsini yediniz mi.Mantar salatası da ilginçmiş.Misafire güzel bir sunum olur.

Vay vay vayyy :)
Dogum gunun kutlu olsun elo$ nice mutlu senelere insAllah.. Ne guzel bi masa olmus o oyle..
Bizde o kadar romantizm yoktur icten yasanir sevgiler :))

Son düzenleyen: Moderatör:
elossaa cim çok te$ekkurler
bana 25 ki$ilik kek lazim , çocukda olsa 25 dilim çiksa iyi olur :)
elmali kek yapicam yarin, senin bu kekide yapayim evde yesinler

canım ne yaptın merak ettim,atlattınmı bugünü hayırlısıyla:)

Elossa doğum günün ve evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.Masan şahane görünüyor.Merak ettim hepsini yediniz mi.Mantar salatası da ilginçmiş.Misafire güzel bir sunum olur.

Vay vay vayyy :)
Dogum gunun kutlu olsun elo$ nice mutlu senelere insAllah.. Ne guzel bi masa olmus o oyle..
Bizde o kadar romantizm yoktur icten yasanir sevgiler :))

En çok gozume batan tabagin icinde yatan balik oldu

Son düzenleme:
Elossa mutlu yıllar canım ve eşinle sevgi dolu, mutluluk dolu nice yıllara
Sofran da çok şık...

Odaya mı kilitledin ay çok şekersiniz
Ne güzel ikiniz de birbiriniz için uğraşmışsınız çok da eğlenceli olmuş böyle
Ben de her şeyden az az yapmış herhalde ben kaç saat uğraşırım acaba böyle masaya dediydim
Yine de benim sabahtan akşama kadar sürer yani o kesin

Son düzenleyen: Moderatör:

babababababa hala gülüyorr

.......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…