Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619

limonlıcam tuzlıcam bennnn:)

ehehehe:) canım gözünü korkutma üstüne üstüne git olayın:)

alırım hayatım gel buyur valla:))

1 kase yoğurda 2 tabak mantı istrim ona göre:)))

Benimkiler yumuşacık oldu kabardı da ama olmadı işte. Az değil tam tersi baya bi beklettim, tam hatırlamıyorum ama hamuru hem yoğurduktan sonra beklettim hem de şekil verip tepsiye dizdikten sonra da beklettim. Tarifte öyle yazıyodu

anam bu ne, bu gecede mantı ve poğaça muhabbeti, acaba ben buralara uğramasam mı
yanlış anlamayın, hamilelikten değil, severim yemek yemeyi
acaba hamilelikten sonra da ne yersem yiyeyim yakabilecek miyim, şu ana kadar kilo problemim olmadı, hep yedim ama çok hareketli bi hayatım var, kilo almadım hiç.
ama şimdi almaya başladım, canım çekse bile abartmamaya çalışıyorum.
ama ama ama mantı

anam bu ne, bu gecede mantı ve poğaça muhabbeti, acaba ben buralara uğramasam mı
yanlış anlamayın, hamilelikten değil, severim yemek yemeyi
acaba hamilelikten sonra da ne yersem yiyeyim yakabilecek miyim, şu ana kadar kilo problemim olmadı, hep yedim ama çok hareketli bi hayatım var, kilo almadım hiç.
ama şimdi almaya başladım, canım çekse bile abartmamaya çalışıyorum.
ama ama ama mantı

uğramazsan küserim mektubumu keserimmm ehhehehe

Canım boşver ye gitsin hamilelik sonrası verirsin tekrar..bebeğin ve sen sağlıklı ol yeter

iyi geceler hayatımm,herkese iyi geceler tatlı rüyalar
bende kaçıyorum kocişimi çok ihmal ettim kaç saattir gözümün içine bakıyor acı acı :)
öpüyorum hepinizii

Posta kutun dolu canım :)

Eşim Ptt kargo ile yollayacakmış yarın sabah...Aksilik olmazsa eğer....Haber vereyim dedim .... :)

artık çok geç canım, kendileri akşam çayıyla mideme indi

bi dahaki sefere resim eklerim inşallah:13:

merhaba elossa ve topiğinin hamarat kadınları;

yardımınızı istiyorum.
ben gün içinde çok yoğunum.açıkçası bu yoğunlukta da artık diyet yapmayı bırakın biraz dikkat edipte sağlıklı yiyecekler bulamıyorum.

sabahtan yemek hazırlayıp 18:00 civarı yiyebileceğim türde yemekler yapmak istiyorum. Akmayan, taşınabilecek türde.
aklıma tavuk, sebze ve zeytinyağlılar geldi.

sizden de fikir almak istedim.

aklınıza gelen yemekler var mı? özellikle isim yazarsanız araştırıcam

oh maaşallah mantılar poaçalar ohhh ohh allahım ya
ama olmaz ki böle
allahım sabahın köründe ayaktayım ve kalkıp mantı yapıcam,poaça yapıcam yapıcamda yiyecem(totomu kaldırırsam)
bu arada hamile olanlar ayva yerse bebişi çok güzel olurmuş,elma yerse yanakları pempiş pembiş olurmuş:26:

kızlar merhaba yarın aksam yemegine misafirim gelcek mercimek corbası, mantarlı tavuk sote,pilav, sarımsaklı yogurtlu kozlenmis patlıcan ve salata yapmayı dusunuyorum.

sizce menu nasıl? tatlı olarak ne yapsam ?

selam canım :)
ben lazanya çok severim özellikle kıymalısını, dışarda yedim hep evde hiç denemedim başkasının evinde de yemedim denk gelmedi. var mıdır sende tarifiiii??? :) ama kolay olsun :)) yapayım da eşimi şok edeyim diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…